Top 5 Goedkoop Parkeren Brussel Airport

- Overzicht van de goedkoopste parkeerplaatsen bij Brussel Airport -

Gaat u op reis vanaf Brussel Airport en bent u op zoek naar een voordelige parkeerplaats bij de luchthaven? In dit artikel vertellen wij u alles over het parkeren Brussel Airport en de meest voordelige parkeeropties. 

U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Brussel Airport al geselecteerd.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Brussel Airport
ParkingKosten per weekService 
Parking City€ 59,00 - week
€ 8,42 - dag
Shuttle
4 min
Reserveer
Star Parking€ 76,00 - week
€ 10,85 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer
Express Parking€ 78,00 - week
€ 9,75 - dag
Shuttle
4 min
Reserveer
OM Parking€ 80,00 - week
€ 10,00 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer
Parkings Premier€ 80,00 - week
€ 11,42 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer

In de bovenstaande tabel omtrent het goedkoop parkeren Brussel Zaventem vindt u in een handig overzicht wat de vijf meest voordelige parkeerplaatsen zijn rondom de luchthaven van Brussel. Ziet u echter liever een overzicht van alle parkeeraanbieders en bijbehorende prijzen? Bekijk dan ons artikel over de parkeertarieven bij Brussel Airport.

Wilt u meer informatie over een aanbieder? Dan kunt u op de naam van de parkeeraanbieder klikken in de tabel. Hier vindt u alle informatie over de parkeerplaats en bijbehorende servicemogelijkheden. Ook kunt u op de foto’s de parkeerplaats van tevoren al beschouwen en vindt u tevens het adres terug.

1. Parking City (€ 59,00 / week)

Parking City Zaventem

Voor goedkoop parkeren Zaventem kunt u onder andere terecht bij de nummer één: Parking City. Deze shuttle parkeerplaats is 24 uur per dag geopend en biedt een overdekte parkeerplaats aan voor uw auto. Zo is uw auto beschermt tegen alle weersinvloeden, zoals hagel en sneeuw. De shuttlebus brengt u na het parkeren in slechts 4 minuten naar de terminal toe. Het parkeerterrein is afgesloten en voorzien van camerabewaking. Tegen meerprijs kunt u verder gebruik maken van extra services zoals elektrisch laden of het laten wassen van uw auto.

  • Openingstijden: 24/7
  • Service: Overdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
  • Extra service: Elektrisch laden mogelijk

Boek nu →

2. Star Parking (€ 76,00 / week)

Star Parking Zaventem

Overdekt parkeren doet u bij de nummer twee in deze lijst van goedkoop parkeren Zaventem Airport, namelijk Star Parking. U parkeert zelf uw auto op een overdekte locatie, waarna u met de shuttlebus in 7 minuten naar de luchthaven gebracht wordt. De parkeerplaats en shuttle zijn 24 uur per dag geopend, waarbij u altijd plaats kunt nemen in een comfortabele wachtruimte. Op het terrein is 24-uurs camerabewaking aanwezig, om de veiligheid van uw auto te garanderen.

  • Openingstijden: 24/7
  • Service: Overdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
  • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

3. Express Parking (€ 78,00 / week)

Express Parking Zaventem

Op plek drie van een goedkope parking Zaventem vindt u Express Parking terug. U parkeert hier standaard in een overdekte parkeergarage, maar het kan ook zo zijn dat u buiten moet parkeren tijdens drukke periodes. Het parkeren en het luchthavenvervoer zijn 24 uur per dag beschikbaar. Nadat u uw auto geparkeerd heeft, wordt u in 4 minuten met de luxe shuttlebus naar de luchthaven gebracht. Het verharde parkeerterrein is voorzien van verlichting, zodat u ook 's nachts zonder problemen kunt parkeren. Verder is er camerabewaking aanwezig die 24/7 gecontroleerd wordt.

  • Openingstijden: 24/7
  • Service: Overdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
  • Extra service: Camerabewaking

Boek nu →

4. OM Parking (€ 80,00 / week)

OM Parking Zaventem

Als vierde in onze lijst van parkeren Zaventem goedkoop vinden we OM Parking. U kunt hier 24 uur per dag terecht om uw auto te parkeren, waarna u met de shuttlebus in 8 minuten naar de luchthaven gebracht wordt. De genummerde parkeervakken zijn verhard en voorzien van verlichting. Zo kunt u ook als het donker is uw auto eenvoudig terugvinden. Ter plaatse is een wachtruimte met toilet aanwezig, evenals camerabewaking voor de veiligheid van de voertuigen.

  • Openingstijden: 24/7
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
  • Extra service: Camerabewaking

Boek nu →

5. Parkings Premier Zaventem (€ 80,00 / week)

Parkings Premier Zaventem

Op de vijfde plek in de goedkoop parkeren Brussel Airport lijst is Parkings Premier. U parkeert uw auto in een overdekte parkeergarage, waardoor deze direct beschermd is tegen alle weersinvloeden. Na het parkeren neemt u, met uw autosleutel op zak, plaats in de comfortabele wachtruimte. Vervolgens wordt u met de shuttlebus in 8 minuten naar de luchthaven gebracht. De parkeerplaats en bijbehorende transfer naar de luchthaven zijn gedurende 24 uur per dag beschikbaar. Tegen meerprijs is het ook mogelijk om uw elektrische auto op te laden en uw auto te laten wassen.

  • Openingstijden: 24/7
  • Service: Overdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
  • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

Meer info over Brussel Airport

Parkeermogelijkheden Brussel Airport

 

Hierboven ziet u een kaartweergave van de officiële parkeerplaatsen. Deze zijn doorgaans prijziger dan de extern gelegen shuttle- en valetservice. Wilt u zeker zijn van het goedkoop parkeren Zaventem Brussel dan kunt u dus het beste terecht bij de eerder genoemde parkings. 

Voor welke aanbieder u ook kiest, u bent gegarandeerd voorzien van Brussel Airport parkeren goedkoop. U vindt het gehele beschikbare aanbod door bovenaan de pagina Brussel-Zaventem Airport te selecteren en uw reisdata in te voeren.

 

Het parkeeraanbod sorteren en filteren

Dit aanbod staat standaard gesorteerd op prijs, zo vindt u dus in één oogopslag wat de goedkoopste parking Zaventem is. Dit is aan te passen naar een sortering op basis van reistijd of beoordeling. Ook kunt u filteren op de gewenste parkeervorm, wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar het valet parkeren bij Brussel Airport dan kunt u simpelweg filteren op deze parkeervorm. Zodoende ziet u alleen de parkeeropties waarnaar u daadwerkelijk op zoek bent!

 

Reserveren en uw parkeervoucher

U kunt de gewenste parkeerplaats direct online reserveren, vul uw persoonlijke gegevens in, betaal direct online, en u bent klaar! U kunt de reserveringsbevestiging direct online downloaden, maar deze krijgt u ook toegestuurd per mail. Zo heeft u alles duidelijk op een rijtje en weet u zeker dat uw parking Zaventem goedkoop is. 

Op deze reserveringsbevestiging vindt u alle informatie omtrent het parkeren terug. Denk hierbij aan uw persoonlijke gegevens, contactgegevens van de gekozen parkeeraanbieder en een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces. Of u nu heeft gekozen voor slechts enkele dagen of voor het lang parkeren bij Brussel Airport, u heeft gemakkelijk en voordelig uw parkeerplaats geboekt!

 

Samenvatting van de mogelijkheden

🚗 Parkeervorm(en)Shuttleservice
🏆 Best beoordeeldOM Parking
💶 Goedkoopste optieNooya Parking
📍 Dichtste bij luchthavenAeropark1000

 

Disclaimer

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode Mei 2024
  • Klik in de tabel op de naam van de aanbieder voor meer verdiepende informatie. 
  • Wilt u Brussel Airport parkeren goedkoop? Selecteer uw reisdata en klik op zoeken. U kunt de gewenste parkeerplaats vervolgens eenvoudig reserveren. 

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving