Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

Lock Park Zaventem

Lock Park

Wilt u graag een Brussels Airport parking dicht bij de vertrekhallen? En ook nog eens overdekt? Dan is Lock Park een goede keuze. Vliegen & Parkeren heeft het voor u uitgezocht en geeft u in dit artikel alle informatie, eigenschappen, het tarief en de werking van deze parking. Wilt u een beter overzicht van ons goedkope aanbod? Bekijk de TOP 5 Goedkoop Parkeren Zaventem.


 

Prijzen Brussel Airport parking

Parking8 dagen (€)*per dag (€)*ParkeervormTransfertijdBeoordeling**
Lock Park^131001638Loopafstand2 min.-
AeroPark10004100513Shuttle7 min.8,0/10
Park and Go4100513Shuttle6 min.7,4/10
Express Zaventem80001000Shuttle5 min.8,9/10

 

Eigenschappen Lock ParkPlattegrond Lock Park Zaventem

Parking Lock Park van luchthaven Zaventem is een overdekt en beveiligd parkeerterrein.

Op ongeveer twee minuten gelegen van de vertrekhallen (op het terrein van het vliegveld) parkeert u er geheel zorgeloos, doordat Lock Park is verzekerd tegen diefstal, schade en brandgevaar1. Mensen met een beperkte mobiliteit of voertuigstartproblemen kunnen altijd een beroep doen op de medewerkers van de parking voor hulp. De parking is 24 uur per dag en zeven dagen per week toegankelijk.

Ook kunt u er uw tijdens uw afwezigheid uw wagen laten wassen.

 

Tarief Lock Park

Wat tarieven betreft is Lock Park Zaventem niet de voordeligste. Het tarief ligt vele malen hoger dan dat van parkings in de omgeving. Voor een week parkeren geldt een tarief  van € 131.

Als u op zoek bent naar de laagste prijs, is het de moeite waard om ook eens naar andere (particuliere) parkings te kijken. (Bekijk onze blog met parkeertarieven bij Brussel-Zaventem voor meer informatie.)

 

Hoe werkt parkeren bij Lock Park Zaventem?

Bij aankomst op de parking drukt u op de groene knop op de automaat bij de ingang. Uw kenteken wordt geregistreerd. U ontvangt vervolgens een ticket om de parking te betreden. Parkeer waar plek is; u hebt de vrije keuze. Loop naar het receptiekantoor om u aan te melden. Daarna mag u uw weg naar de luchthaven vervolgen.

Let op: bewaar het ticket en de overeenkomst goed. Bij terugkomst zult u deze weer nodig hebben.

 

Hoe kom ik bij parking Lock Park?

Volg de borden naar de luchthaven en vervolgens de borden naar P2. Sla rechtsaf. De parking staat daar aangegeven.

 

* De getoonde prijzen gelden op het moment van schrijven voor een periode van 8 dagen in september 2020, maar zijn altijd aan verandering onderhevig en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.
** De beoordelingen zijn op basis van gemiddelde scores van klanten op het moment van schrijven (16-7-2020). Omdat Vliegen en Parkeren geen officiële parkings op deze luchthaven aanbiedt, beschikken we niet over klantervaringen voor de officiële parkings.
1 Geldt enkel voor schade aan de buitenzijde van uw voertuig.
^ U kunt de officiële parkeerplaatsen (P-parkings) bij deze luchthaven enkel reserveren via de officiële website van de airport.

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker