#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Selecteer het vliegveld en de gewenste data en vergelijk direct een groot aanbod aan betrouwbare parkeeraanbieders rondom vliegvelden.
Informatief 16 Juli 2020

Lock Park Zaventem

Wilt u graag een Brussels Airport parking dicht bij de vertrekhallen? En ook nog eens overdekt? Dan is Lock Park een goede keuze. Vliegen & Parkeren heeft het voor u uitgezocht en geeft u in dit artikel alle informatie, eigenschappen, het tarief en de werking van deze parking. Wilt u een beter overzicht van ons goedkope aanbod? Bekijk de TOP 5 Goedkoop Parkeren Zaventem.


 

Prijzen Brussel Airport parking

Parking 8 dagen (€)* per dag (€)* Parkeervorm Transfertijd Beoordeling**
Lock Park^ 13100 1638 Loopafstand 2 min. -
AeroPark1000 4100 513 Shuttle 7 min. 8,0/10
Park and Go 4100 513 Shuttle 6 min. 7,4/10
Express Zaventem 8000 1000 Shuttle 5 min. 8,9/10

Eigenschappen Lock Park

Parking Lock Park van luchthaven Zaventem is een overdekt en beveiligd parkeerterrein.

Op ongeveer twee minuten gelegen van de vertrekhallen (op het terrein van het vliegveld) parkeert u er geheel zorgeloos, doordat Lock Park is verzekerd tegen diefstal, schade en brandgevaar1. Mensen met een beperkte mobiliteit of voertuigstartproblemen kunnen altijd een beroep doen op de medewerkers van de parking voor hulp. De parking is 24 uur per dag en zeven dagen per week toegankelijk.

Ook kunt u er uw tijdens uw afwezigheid uw wagen laten wassen.

 

Tarief Lock Park

Wat tarieven betreft is Lock Park Zaventem niet de voordeligste. Het tarief ligt vele malen hoger dan dat van parkings in de omgeving. Voor een week parkeren geldt een tarief  van € 131.

Als u op zoek bent naar de laagste prijs, is het de moeite waard om ook eens naar andere (particuliere) parkings te kijken. (Bekijk onze blog met parkeertarieven bij Brussel-Zaventem voor meer informatie.)

 

Hoe werkt parkeren bij Lock Park Zaventem?

Bij aankomst op de parking drukt u op de groene knop op de automaat bij de ingang. Uw kenteken wordt geregistreerd. U ontvangt vervolgens een ticket om de parking te betreden. Parkeer waar plek is; u hebt de vrije keuze. Loop naar het receptiekantoor om u aan te melden. Daarna mag u uw weg naar de luchthaven vervolgen.

Let op: bewaar het ticket en de overeenkomst goed. Bij terugkomst zult u deze weer nodig hebben.

 

Hoe kom ik bij parking Lock Park?

Volg de borden naar de luchthaven en vervolgens de borden naar P2. Sla rechtsaf. De parking staat daar aangegeven.


* De getoonde prijzen gelden op het moment van schrijven voor een periode van 8 dagen in september 2020, maar zijn altijd aan verandering onderhevig en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.
** De beoordelingen zijn op basis van gemiddelde scores van klanten op het moment van schrijven (16-7-2020). Omdat Vliegen en Parkeren geen officiële parkings op deze luchthaven aanbiedt, beschikken we niet over klantervaringen voor de officiële parkings.
1 Geldt enkel voor schade aan de buitenzijde van uw voertuig.
^ U kunt de officiële parkeerplaatsen (P-parkings) bij deze luchthaven enkel reserveren via de officiële website van de airport.
Bekijk informatief-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b