Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

P2 Charleroi

P2

U vertrekt binnenkort vanaf P2 Charleroi Airport en u bent nog op zoek naar een parking Charleroi Airport? Dan heeft u verschillende opties, zoals een officiële of alternatieve parking. Het is algemeen bekend dat alternatieve parkings een stuk voordeliger zijn dan bijvoorbeeld P2 Charleroi Airport of één van de andere P-parkings dichtbij de luchthaven.

Wij vertellen u in dit blogbericht graag meer over P2 Charleroi en wat de bijbehorende prijzen zijn, ten opzichte van alternatieve parkings die u via onze website kunt vergelijken en reserveren. Wilt u direct alternatieve parkings vergelijken voor uw reisdata? Vul dan bovenaan deze pagina uw reisdata in. Wij hebben Charleroi Airport alvast voor u geselecteerd. Klik op ‘zoeken’ en u krijgt alle beschikbare parkings te zien.

De parkeertarieven van P2 Charleroi & de alternatieve opties

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfertijdSleutelbehoud
ProPark€ 47,00€ 5,88Shuttle9 min.X
Parkwall€ 48,00€ 6,00Shuttle2 min.
Park & Fly€ 48,00€ 6,00Shuttle5 min.X
Aeropark€ 48,00€ 6,00Shuttle7 min.
Ace Parking€ 65,00€ 8,13Shuttle9 min.
P2 Charleroi€ 76,00€ 9,50Loopafstand5 - 10 min.

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode november 2021

Wanneer u wilt gaan parkeren bij parking P2 Charleroi Airport of bij één van de andere officiële of alternatieve parkeeraanbieders, raden wij altijd aan om vooraf online uw parking te reserveren. Dit niet alleen in verband met drukte, maar ook in verband met de prijzen. Het kan namelijk zomaar zo zijn dat als u ter plaatse parkeert, zonder reserveren, dat u veel meer geld kwijt bent dan online. 

Toch blijft een officiële parking zoals Q park P2 Charleroi een erg prijzige parkeergelegenheid in vergelijking met andere parkings, zoals u ook kunt zien in het overzicht hierboven. Zo parkeert u al voor € 47,00 of € 48,00 per week bij een parkeeraanbieder die zeker niet onder doet in service mogelijkheden dan een officiële parking. Om het voor u overzichtelijk te maken, hebben we een Top 5 Goedkoop Parkeren Charleroi Airport voor u opgesteld. 

Plattegrond P2 Charleroi

 

Meer informatie over Charleroi P2

Let op: P2 parking Charleroi is niet te boeken via onze website, maar alleen via de officiële website van Charleroi Airport.

Parking P2 Charleroi is een openlucht parking van Q-park. Hij wordt op afstand bewaakt door middel van camerabewaking en er wordt regelmatig door bewaking een rondje gelopen over de parking. Voor een snelle afhandeling, raadt P2 Charleroi zelf ook aan om online te reserveren. Zo kunt u direct doorrijden bij aankomst. Houdt u bij het reserveren rekening met de afhandelingstijd. U kunt tot 15 minuten eerder of later aankomen of terugkeren dan de door u aangegeven tijd. Komt u eerder aan op de parking of komt u later terug, dan dient u een toeslag te betalen voor het tarief dat op dat moment geldt.

Omdat u zelf uw auto parkeert en daarna naar de luchthaven loopt, kunt u zelf uw autosleutels meenemen. Na het parkeren loopt u in 5 tot 10 minuten naar de luchthaven toe. Het terrein is 24/7 geopend en dus kunt u de hele dag en nacht hier terecht. Brussels South Charleroi Airport biedt daarnaast een annuleringsregeling, waarbij u gratis kunt annuleren wanneer dit buiten de 24 uur voor het parkeren is. Een goedkopere optie is P4 Charleroi. Let wel op dat u hierbij op ongeveer 20 minuten loopafstand parkeert.

P2 Charleroi op een rijtje:

🚗 ParkeermethodeLoopafstand
↪️ Reistijd5-10 min
🔑 SleutelbehoudSleutel zelf meenemen
🕕 Openingstijden24/7
  • Onoverdekte parking
  • 24/7 geopend
  • Sleutelbehoud

 

Meer informatie over alternatieve parkings

Behalve de prijzige officiële parkings van de luchthavens zelf, zijn er tal van privé of alternatieve parkings die een zeer goede service aanbieden voor een lage prijs. Op moment van schrijven hebben wij alleen parkeeraanbieders op ons platform die shuttleservice aanbieden. Hierbij rijdt u naar de parking en parkeert u zelf uw auto. Hierna wordt u met de shuttlebus van het bedrijf naar de luchthaven toe gebracht. Daar stapt u uit met uw bagage en kunt u de terminal inlopen. Wilt u deze parkeeraanbieders vergelijken voor uw reisdata? Vult u dan bovenaan deze pagina uw vertrek- en terugkomdata in klik op ‘zoeken’.

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker