#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Selecteer het vliegveld en de gewenste data en vergelijk direct een groot aanbod aan betrouwbare parkeeraanbieders rondom vliegvelden.
Informatief 21 Aug 2020

P2  Charleroi

Uw volgende reis nadert en u bent nog op zoek naar een parking bij Charleroi Airport, maar u weet niet wat het verschil is tussen alle P-parkings? We leggen het graag voor u uit. Het officiële parkingaanbod op luchthaven Charleroi varieert tussen parkings die pal naast de vertrekhal liggen (P1 en P2) en parkings die wat verder weg liggen, zoals parking Charleroi P3 en P4. In dit artikel vindt u alle details over deze parking van Charleroi Airport. Vliegen en Parkeren heeft de kenmerken, tarieven en werking op een rijtje gezet.


 

Tarief P2 Charleroi en ander aanbod

Parkings 8 dagen (€)* per dag (€)* Parkeervorm Transfertijd Sleutelbehoud
P2** 74,00 9,25 Te voet 5-10 min.
A1 Parking 32,00 4,00 Shuttle 7 min.
ProPark 32,00 4,00 Shuttle 9 min.
Park & Fly 38,00 4,75 Shuttle 5 min.
Eco Park 45,00 5,63 Shuttle 5 min.
Ace Parking 47,00 5,88 Shuttle 4 min.

 

 

Kenmerken P2 Charleroi

Op slechts 5-10 minuten lopen tot de vertrekhallen ligt het parkeerterrein van P2 Charleroi. Deze parking is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar geopend en biedt tevens plaats aan mensen met een beperktere mobiliteit. Deze parkeerplekken kunnen echter niet worden gereserveerd.

 

Tarief P2 Charleroi AirportPlattegrond Charleroi Airport P-parkings

Ondanks dat P2 een onoverdekte parking is en verder van de vertrekhallen af ligt dan P1 Charleroi, is de parkeerplaats qua prijs ook nog eens minder concurrerend dan de meeste andere parkings.

Zonder reservering moet u al gauw rekenen op een tarief van € 87 per week. Door ruim op tijd te reserveren kunt u een gunstiger tarief waarborgen, afhankelijk van de periode en beschikbaarheid.

Het parkeertarief van P2 is echter nog altijd veel hoger dan dat van veel parkeeraanbieders in de buurt van de luchthaven. Als u op zoek bent naar een goedkope parkeerplaats bij luchthaven Brussels South Charleroi, raadpleeg dan bovenstaande tabel om een idee te krijgen. Ook krijgt u een goed idee van alle parkeertarieven op Charleroi door onze blog te raadplegen.

Door te boeken via Vliegen en Parkeren kunt u gebruikmaken van flexibelere annuleringsvoorwaarden dan die van officiële kanalen. Zelfs met annuleringsverzekering zijn de parkeertarieven nog zeer aantrekkelijk en betaalbaar, terwijl u uw reservering tot het laatste moment voor aanvang kunt annuleren voor een restitutie.

Bent u benieuwd naar het goedkoopste aanbod op Charleroi Airport? Geef boven aan de pagina uw reisdata in en klik op Zoeken of lees onze blog Top 5 Goedkoop Parkeren Charleroi.

 

Hoe parking P2 Charleroi werkt

Nadat u online een reservering hebt gemaakt, ontvangt u een e-mail met daarin een QR-code. Deze QR-code scant u bij de ingang van de parking. U krijgt vervolgens een ticket dat u dient te bewaren tot u weer uitrijdt. U kunt parkeren waar u wilt, er zijn geen vaste plaatsen.

Houd in uw planning rekening met extra afhandelingstijd. U kunt tot 15 minuten eerder of later aankomen of terugkeren zonder een extra toeslag te hoeven betalen. Als u te laat terugkeert, betaalt u een toeslag aan het tarief dat op dat moment geldt.


* De getoonde prijzen gelden op het moment van schrijven voor een periode van 8 dagen in oktober 2020, maar zijn altijd aan verandering onderhevig en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.
** U kunt de officiële parkeerplaatsen (P-parkings) bij deze luchthaven enkel reserveren via de officiële website van de airport.
Bekijk informatief-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b