P3 Cologne Airport

Airport-Koeln-P3

Als u op deze pagina terecht komt, bent u waarschijnlijk op zoek naar een Cologne Airport parking.
We gaan u wat meer vertellen over de goedkoopste officiële parking bij Keulen Bonn Airport, namelijk P3 Köln Bonn. U kunt hier de openingstijden, het adres, de mogelijkheden en de tarieven vinden, evenals de alternatieve parkings.

 

Parkeren bij de officiële Keulen Airport parkings?
> Vergelijk alle parkeermogelijkheden hier <

 

Parkeertarieven P3 Cologne Airport & alternatieve mogelijkheden

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 

P3 Cologne Airport

€ 71,00 - week
€ 8,88 - dag

Loopafstand
> 7 min

Reserveer

ParkTime

€ 65,00 - week
€ 8,13 - dag

Shuttle
> 15 min

Reserveer

EcoPark

€ 75,00 - week
€ 9,38 - dag

Shuttle
> 6 min

Reserveer

Park & Fly Köln

€ 105,00 - week
€ 13,13 - dag

Shuttle
> 6 min

Reserveer

 

 

Meer informatie over P3 Cologne Airport

Boek P3 Keulen Airport online →

P3 Cologne

Köln Bonn Airport, zoals de Duitse luchthaven officieel heet, ligt tussen Keulen en Bonn in. Er zijn diverse officiële en alternatieve parkings te vinden rondom het vliegveld. Bij de officiële parkings zijn er 4 verschillende opties, waarbij P3 Cologne de meest voordelige is. Het adres van de luchthaven is Kennedystraße, 51147 Keulen en vanaf daar volgt u simpelweg de borden naar P3 Köln Airport.

De parkeerservice

Over het algemeen parkeert u bij officiële parkings op loopafstand en zo ook bij het parkeren Keulen Airport P3. Na het parkeren loopt u met uw bagage 350 meter naar terminal 2 toe. Dit is ongeveer 7 minuten lopen. De parkeergarage is voor het grootste deel overdekt, waardoor uw auto veilig staat voor weersinvloeden. Doordat het overdekt is, geldt er wel een maximale doorrijhoogte van 1,95 meter. Er zijn maar liefst 6621 parkeerplaatsen, waardoor er eigenlijk altijd wel plek is. Toch wordt wel aangeraden om vooraf te reserveren, omdat dit veel geld kan schelen zoals u in de tabel hierboven kunt zien. Het inrijden bij P3 Keulen Airport werkt met een QR-code of op kentekenherkenning als u deze heeft doorgegeven bij het reserveren. 

De parking

Parking P3 Cologne beschikt over oplaadpunten voor elektrische auto's. Het gebruik hiervan is gratis, buiten de kosten voor de elektriciteit natuurlijk. Tevens zijn er speciale parkeerplekken voor mindervaliden. Beide zijn te vinden op de eerste etage. De parking is niet beveiligd, dus zorgt u ervoor dat er niks kostbaars in uw auto ligt. U kunt 24 uur per dag in- en uitrijden.

Hieronder vindt u een korte samenvatting van het Cologne Bonn P3 parkeerterrein

🚗 ParkeerterreinOverdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand
🔁 Reistijd7 minuten
🕔 Openingstijden24/7

 

Alternatieve parkeermogelijkheden

Kiest u voor een alternatieve parking rondom de luchthaven, dan kan dit u veel geld schelen. Er is bij Keulen Airport aanbod in shuttle parkings.

Shuttle parkings

Shuttle parkingHierbij reist u na het parkeren met een shuttlebus van de parking naar de luchthaven toe. Het is wel belangrijk om altijd zeker een half uur afhandelingstijd in te plannen, zodat u niet in de problemen komt met de tijd. Als u terugkomt van uw reis, dan neemt u telefonisch contact op met de parking en wordt u weer opgehaald met de shuttlebus en daar uw auto terug gebracht. Shuttle parkeren kan bij Park & Fly Köln, ParkTime en Parking Airea

 

Disclaimer

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode september 2022
  • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Keulen Bonn Airport parkeren website.
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving