P3 Eindhoven Airport

Airport-Eindhoven-P3

Wilt u parkeren Eindhoven Airport dichtbij de luchthaven? Kiest u dan voor één van de alternatieve luchthavens dichtbij de terminal of voor een officiële parking zoals parking P3 Eindhoven Airport. We gaan u wat meer vertellen over deze officiële parking van luchthaven Eindhoven. Wilt u direct de alternatieve parkings vergelijken? Vul dan bovenaan deze pagina uw reisdata in en klik op ‘zoeken’.

De parkeertarieven van P3 Eindhoven & de alternatieve opties

ParkingKosten per week (8 dagen)*Kosten per dag*ParkeervormAfstand tot terminalSleutelbehoud
P3 Eindhoven (incl. reservering)€ 76,00€ 9,50Loopafstand400 meter
SchippersStop€ 53,00€ 6,63Shuttle8 minX
Park & Fly P26€ 56,00€ 7,00Loopafstand600 meter
1 Stop Parking€ 63,00€ 7,88Shuttle8 min
Park & Fly P24€ 64,00€ 8,00Loopafstand400 meter
Euro-Parking€ 71,00€ 8,88Valet500 meterX

Zoals u in de tabel ziet is er veel prijsverschil tussen P3 Eindhoven Airport en de alternatieve parkings, terwijl ook die parkings op korte loopafstand van de terminal liggen. Klik op de naam van de parking voor meer informatie en om een plek te reserveren. 

Meer informatie over P3 Eindhoven

P3 Eindhoven AirportLet op: P3 Silver Eindhoven is niet te boeken via onze website. Wij geven enkel informatie op basis van de officiële website. We bieden u wel alternatieve parkings aan, die u kunt reserveren via onze website. 

De parking wordt P3 Silver parking Eindhoven Airport genoemd in volledigheid en zit qua prijs in het midden van de prijzige P1 Eindhoven en de goedkopere P4 en P5 Eindhoven Airport. Het adres van de parking is Luchthavenweg 25, 5657 EA Eindhoven in Nederland.

De parkeerservice

Het parkeren doet u op slechts 5 minuten loopafstand van de luchthaven. Het is niet verplicht om vooraf te reserveren, maar het kan wel veel geld schelen als u vooraf online reserveert. Het inrijden doet u contactloos op kentekenherkenning. Na het parkeren mag u zelf uw autosleutels meenemen tijdens uw reis. Uw auto wordt namelijk niet meer verplaatst na het parkeren. 

De parking

Parkeren p3 eindhoven airport doet u in de buitenlucht op een eenvoudige parking. Het terrein van ongeveer 1000 plaatsen wordt 24 uur per dag bewaakt met camera’s. 

Hieronder vindt u een korte samenvatting van het lang parkeren Eindhoven Airport P3 parkeerterrein

🚗 ParkeerterreinOnoverdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand
🔁 Afstand tot de terminal5 minuten
🕔 Openingstijden24/7

 

Alternatieve parkeermogelijkheden

De kosten voor parkeren Eindhoven Airport verschillen veel en er is veel aanbod in diverse parkeervormen, zoals shuttle-, valetservice of parkeren op loopafstand. We vertellen u wat meer over de alternatieve parkings.

Parkeren op loopafstand

Bij Eindhoven Airport is er volop keuze in parkings op loopafstand, in tegenstelling tot andere luchthavens. De parkings Park & Fly P24 en Park & Fly P26 liggen op korte afstand van de luchthaven, waardoor deze parkings ideaal zijn als u wilt parkeren zonder moeilijkheden. Tevens op korte afstand van de luchthaven is Euro-Parking Sleutelbehoud waarbij u na het parkeren uw sleutels mee mag nemen.

Shuttle parking

Als u kiest voor een shuttle parking zoals SchippersStop of 1 Stop Parking, dan parkeert u met een normale shuttleservice. U parkeert dus uw auto en wordt daarna met de shuttlebus naar de terminal gebracht. Een uitzondering op de regel is EazzyPark. U parkeert namelijk op slechts 1 minuut van de luchthaven af en loopt daarna naar de terminal. Uw auto wordt hierna nog verplaatst naar een andere parking. Bij terugkomst van uw reis, wordt u met de shuttlebus vanaf de hoofdlocatie naar de parking gereden waar uw auto geparkeerd staat.

Valet parking

Normaliter stapt u uit bij de luchthaven met valetservice, maar bij Eindhoven Airport gaat dit anders in zijn werk. U stapt namelijk uit bij de hoofdlocatie van Park4You, Euro-Parking of EazzyPark Valet op slechts enkele minuten loopafstand van de parking. U levert uw sleutels in, want uw auto wordt ergens anders geparkeerd. Bij terugkomst van uw reis loopt u weer naar de hoofdlocatie toe waar uw auto op u staat te wachten.

* De getoonde prijzen gelden op het moment van schrijven voor een periode van 8 dagen in maart 2022, maar zijn altijd aan verandering onderhevig en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker