P7 Dusseldorf Airport

Airport-DUS-P7

Bent u wellicht op zoek naar een Airport Dusseldorf parking, omdat u vanaf deze Duitse luchthaven gaat vliegen? Dan is P7 Dusseldorf Airport wellicht iets voor u. Dit is een officiële parking van de luchthaven zelf voor een voordelig tarief. Ook zijn er genoeg goedkope alternatieve parkings die misschien nog beter aansluiten bij uw wensen.

We gaan u op deze pagina meer vertellen over P7 Dusseldorf en de bijbehorende prijzen, openingstijden en meer informatie.

De parkeertarieven van P7 Dusseldorf & de alternatieve opties

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)*Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutelbehoud
P7 Dusseldorf (incl. reservering)€ 79,00€ 9,88Loopafstand2 min
P7 Dusseldorf (excl. reservering)€ 183,72€ 22,97Loopafstand2 min
ParkenFlughafenDUS€ 32,00€ 4,00Shuttle5 minX
Park & Fly Düsseldorf€ 36,00€ 4,50Shuttle3 minX
FlugPark DUS€ 38,00€ 4,75Shuttle6 min
Perfect Park€ 42,00€ 5,25Valet0 minX
ParkinDUS€ 43,00€ 5,38Shuttle9 minX
Park Luxus€ 60,00€ 7,50Shuttle1 minX
Queen Valet Park€ 60,00€ 7,50Valet0 minX
My-Park DUS€ 60,00€ 7,50Shuttle2 minX
Blitz Parkservice€ 66,00€ 8,25Valet0 minX
My-Park DUS Valet€ 70,00€ 8,75Valet0 minX


Zoals u hierboven ziet is het verschil tussen de officiële parking P7 Dusseldorf Airport en de goedkope alternatieve parkings erg groot. Zo kan het met vooraf reserveren € 57,00 schelen en zonder vooraf reserveren zelfs € 142,51! Het is dus absoluut de moeite waard om vooraf te reserveren, maar ook om de alternatieve opties te bekijken. U kunt gebruik maken van onze vergelijkings- en boekingstool om alternatieve parkings te vergelijken. U kunt in de tabel op de naam van een parkeeraanbieder klikken om meer informatie te lezen. Zo kunt u de aangeboden service, foto's en de gehele faciliteit bekijken. 

 

Meer informatie over P7 Dusseldorf Airport

P7 Dusseldorf AirportLet op: Parking P7 Dusseldorf Airport is niet te boeken via onze website. Wij geven enkel informatie op basis van de officiële website. We bieden u wel alternatieve parkings aan, die u kunt reserveren via onze website.

Terminal parkeergarage P7 Dusseldorf behoort tot één van de goedkopere opties nabij Düsseldorf Airport. Dusseldorf Airport adres is Frachtstraße 1, 40474 Düsseldorf. Het is erg gemakkelijk te vinden, omdat het dichtbij de luchthaven ligt. 

De parkeerservice

Het inrijden doet u op kentekenherkenning, zodat u gemakkelijk in en uit kunt rijden. U parkeert hier op slechts 2 minuten loopafstand. Na het parkeren loopt u via een overdekte voetgangersbrug naar de terminal toe. U komt direct uit bij de incheckbalies van Lufthansa en Germanwings. De parking is 24 uur per dag geopend en u mag uw eigen autosleutels meenemen op reis. 

De parking

De overdekte parkeergarage heeft 3000 plaatsen en beschikt daarnaast ook over oplaadpalen voor elektrische auto’s. Deze vindt u op de begane grond van de parkeergarage. Hier is tevens plaats voor hogere voertuigen, zoals campers. Er geldt wel een maximale inrijhoogte van 2 meter. 

Hieronder vindt u een korte samenvatting van het Düsseldorf P7 parkeergarage

🚗 ParkeerterreinOverdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand
🔁 Reistijd2 minuten
🕔 Openingstijden24/7

 

Alternatieve parkeermogelijkheden

Zoals u nu wel gezien heeft kan het best wel wat geld schelen, wanneer u kiest voor één van de alternatieve parkings. Hierbij parkeert u dan niet op loopafstand, maar bent u wel snel op de luchthaven door middel van een shuttlebus. Bekijk goed de reviews hoe de stiptheid van de parking wordt beoordeeld door onze klanten. Zo weet u wat u kunt verwachten. Düsseldorf Airport heeft erg veel aanbod als het gaat om alternatieve parkings, zowel in shuttle- als valetservice.

Shuttle parking

Kiest u voor een parking met shuttleservice, dan parkeert u zelf uw auto. Daarna wordt u zo snel mogelijk naar de luchthaven toe gebracht. Houdt wel altijd rekening met een half uur wachttijd, zo komt u nooit in tijdnood. Bij terugkomst van uw reis neemt u telefonisch contact op met de parking, waarop er weer een shuttlebus naar de luchthaven wordt gestuurd om u op te halen en terug te brengen naar uw auto. Bij een enkele parking mag u zelf uw autosleutels meenemen, maar bij de meeste parkeeraanbieders dient u deze in te leveren. Uw auto wordt soms namelijk verplaatst, naar een andere locatie of van plek op hetzelfde terrein. Zo houden ze het parkeerterrein beheersbaar.

Parkeren met shuttleservice kan bij Park Luxus, Park & Fly Düsseldorf en ParkenFlughafenDUS op minder dan 5 minuten afstand van de luchthaven. Ook VIP Parken, FlugPark DUS, My-Park DUS en Cleverparks kan dit, vaak op slechts enkele minuten reisafstand met de shuttlebus.

Valet parking

Heeft u geen zin om in een shuttlebus te zitten? Kies dan voor parkeren met valetservice. Hierbij rijdt u zelf naar de luchthaven toe met uw auto. Een half uur voor aankomst neemt u telefonisch contact op met de parking. Zij zorgen ervoor dat er een chauffeur voor u klaarstaat op de luchthaven om uw auto over te nemen. Er volgt een voertuiginspectie om bestaande schade te noteren. U levert uw sleutel in en uw auto wordt geparkeerd. U kunt ondertussen inchecken. Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op met de parking en wordt uw auto weer naar de luchthaven gereden voor u. Check zelf altijd goed of er geen (nieuwe) schade is ontstaan. Is dit wel het geval, dan dient u dit direct te melden bij de chauffeur. Het is niet mogelijk om schade achteraf te melden.

Er zijn diverse goedkope valet parkings, zoals Parking Spaces DUS, Deluxe Valet Parking en Perfect Park. Ook Queen Valetpark, My-Park DUS en Blitz Parkservice worden goed beoordeeld op hun valetservice.

 

Disclaimer

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode februari 2022
  • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Düsseldorf Airport website.

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker