#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Selecteer het vliegveld en de gewenste data en vergelijk direct een groot aanbod aan betrouwbare parkeeraanbieders rondom vliegvelden.
Nieuws 17 Okt 2019

Parkeertarieven Brussel Airport

Parkeertarieven Brussel-Zaventem Airport

Als u op zoek bent naar een Brussels Airport parking, is het verstandig om daar van tevoren informatie over in te winnen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Er bestaan grote prijsverschillen en als u zich al een beetje verdiept, kunt u eenvoudig veel geld besparen. Hieronder vindt u een overzicht van officiële en alternatieve parkeergelegenheden.

Let op: de officiële P-parkeerplaatsen van Brussel-Zaventem Airport zijn niet via onze website te reserveren. Dit doet u via de officiële website van Brussel-Zaventem Airport. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op de knop ‘Zoeken’ te klikken. U kunt de beschikbare parkings vervolgens eenvoudig vergelijken en direct reserveren.

 

Parkeertarieven

Parkeeraanbieder 8 dagen (€)* per dag (€)* Parkeervorm Transfertijd
Officiële parkeermogelijkheden
P1 VIP 201,00 25,13 Loopafstand 0 min.  
LOCK PARK 131,00 16,38 Loopafstand 2 min.  
Reservation Zone 101,00 12,63 Loopafstand 5 min.  
P4 Long Term 81,00 10,13 Shuttle 1 min.  
Discount 1 & 2 59,00 7,38 Shuttle 10 min.  
Alternatieve parkeermogelijkheden
Holiday Inn 47,62 5,95 Shuttle 6 min.**
Aeropark1000 49,00 6,13 Shuttle 7 min.  
Express Parking 80,00 10,00 Shuttle 5 min.  
Sky Parking Valet 109,00 13,63 Valet 0 min.  

* De getoonde prijzen gelden op het moment van schrijven voor de periode 1 januari tot en met 8 januari 2020, maar zijn altijd aan verandering onderhevig en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.
** De shuttle van Holiday Inn rijdt volgens een vast schema tussen 04:05 en 10:30 uur en tussen 18:00 en 23:40 uur.

 

Zoals u in bovenstaande tabel ziet, kunnen de prijzen enorm variëren. Niet alleen binnen het officiële aanbod, maar ook tussen officieel en alternatief aanbod. Het verschil in prijs tussen twee soortgelijke services kan al snel de helft schelen. Dat prijsverschil heeft vaak te maken met de afstand tussen de parkeerplaats en de luchthaven.

P1 VIPLogo P1 VIP parking

De parking P1 VIP is, zoals de naam wellicht al doet vermoeden, een premiumparking en de duurste van Zaventem Airport. Dat ziet u niet alleen aan de luxe receptie. U parkeert er op slechts 25 meter van de vertrekhallen en de parking biedt elektrische laadpalen en een carwash ter beschikking.

 

Logo Lock ParkingLock Parking (P Lock)

De Lock Parking is een extra beveiligde parking. U bent er verzekerd tegen diefstal en brand en kunt er uw auto laten wassen. Bovendien ligt ook deze parking op loopafstand van de luchthaven.

 

Logo Reservation Zone parkingReservation Zone

In de Reservation Zone kunt u enkel parkeren als u via de officiële website reserveert en vooraf betaalt. Dit is de goedkoopste officiële parking op loopafstand.

 

Logo P4 Long Term parkingP4 Long Term

P4 Long Term ligt op loopafstand van de vertrekhallen, maar er is tevens een gratis shuttlebus beschikbaar die in een kortere tijd naar uw bestemming brengt. Dat is zeker handig als u veel bagage bij u hebt. Ondanks de naam, hoeft u er niet per se lang te parkeren. De minimale reservatieperiode is één dag.

 

Logo Discount Parking 1Discount 1&2

De Discount-parkings zijn iets verder van de luchthaven verwijderd dan de andere. Deze parkings liggen in de zogenaamde Brucargo-zone. De grotere afstand tot vertrekhallen verklaart de lagere prijs. Let erop dat deze parking uitsluitend is bestemd voor personenwagens.

 

Bekijk ook eens ons aanbod

Laat u niet verleiden door luxepraatjes en onnodige extra’s. Daar betaalt u immers altijd voor. Ook als u voordelig wilt parkeren zijn er voldoende veilige en kwalitatieve parkings beschikbaar. Die vindt u eenvoudig via de zoekfunctie op onze website. Vul bovenaan de pagina uw reisdata in. Wij hebben Brussel-Zaventem Airport al voor u geselecteerd. Klik vervolgens op de groene knop ‘Zoeken’ en u krijgt een overzicht met al ons aanbod voor de door u geselecteerde periode te zien.

Bekijk nieuws-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )