Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

Parkeertarieven Brussel-Zaventem Airport

Parking_zaventem_plan

In dit artikel vertellen wij u alles over de parkeermogelijkheden en bijbehorende parkeertarieven bij Zaventem Airport.

Als u op zoek bent naar een Zaventem Airport parking, is het verstandig om daar van tevoren informatie over in te winnen. Zo voorkomt u vervelende, en vooral dure, verrassingen. Er bestaan grote prijsverschillen en als u zich al een beetje verdiept, kunt u eenvoudig veel geld besparen. Hieronder vindt u een overzicht van de officiële en alternatieve parkeergelegenheden bij Brussels Zaventem Airport.

Wilt u direct de beschikbare parkings vergelijken voor uw reisdata? Vul dan bovenaan deze pagina uw data in. Wij hebben Zaventem Airport al voor u geselecteerd. Klik op 'zoeken' en wij laten u de beschikbare parkings zien. U kunt aan de linkerkant van uw scherm filteren op diverse aspecten die voor u van belang kunnen zijn. Heeft u de juiste parking gevonden? U reserveert de parking binnen 2 minuten door simpelweg uw gegevens in te vullen en te betalen via één van de betaalmethodes. Wij sturen u hierna een reserveringsbevestiging met meer uitleg over hoe het parkeren in zijn werk gaat voor u.

Overzicht van de parkeertarieven bij Zaventem Airport

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)*Kosten per dag*ParkeervormTransfertijdSleutelbehoud
Park and Go€ 55,00€ 6,88Shuttle7 min
Aeropark1000€ 65,00€ 8,13Shuttle7 minX
Express Parking€ 80,00€ 10,00Shuttle6 minX
Reservation Zone Zaventem€ 101,00€ 12,63Loopafstand3-5 min
P3 Holiday Zaventem€ 113,00€ 14,13Loopafstand4-6 min
Lock Parking Zaventem€ 131,00€ 16,38Loopafstand2 min 
P1 Front Zaventem€ 143,00€ 17,88Loopafstand2 min
P1 VIP Zaventem€ 201,00€ 25,13Loopafstand0 min

* De getoonde prijzen gelden op het moment van schrijven voor een periode van 8 dagen in december 2021, maar zijn altijd aan verandering onderhevig en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

Zoals u hierboven ziet zijn de parkeertarieven Brussels Airport erg uiteenlopend. Wij raden altijd aan om vooraf een parking te reserveren, omdat u anders voor nog hogere prijzen uw auto dient te parkeren. De goedkoopste opties zijn dan namelijk al vergeven en soms wordt er ter plaatse met een hogere prijs gerrekend dan dat u vooraf online zou krijgen. Parkeren op de luchthaven van Zaventem hoeft echt niet duur te zijn. Bent u benieuwd naar de goedkoopste parkings? Bekijk dan de Top 5 Goedkoop Parkeren Zaventem.

Parkeervormen bij Zaventem Airport

Op moment van schrijven is er alleen beschikbaar aanbod in parking met shuttleservice. Dit houdt in dat u uw eigen auto parkeert op het parkeerterrein, waarna u met een shuttlebus naar de luchthaven gereden wordt. Dit is een voordelige manier van parkeren Zaventem Airport, maar heeft soms wel een lange afhandelingstijd. Hoe lang de shuttlebus erover doet om naar de luchthaven te rijden, hangt af van de drukte maar ook van hoe ver de locatie van de parking van de luchthaven afligt. Het is ook afhankelijk van de parking of u zelf uw autosleutels mee mag nemen op reis. Soms blijven deze namelijk achter bij de parking, zodat zij hun terrein beheersbaar kunnen houden. Dit houdt in dat ze soms auto's verplaatsen, zodat het allemaal wat beter past. De parkings zijn hiervoor verzekerd, dus het is veilig om uw sleutel af te geven. Bij de officiële parkings parkeert u voor een hoger bedrag op loopafstand van de luchthaven. 

 

Meer informatie over de parkeeraanbieders

Nu u de tarieven Zaventem parking heeft gezien, gaan we u iets meer vertellen over wat de parkings aanbieden voor de aangegeven prijs.

Park and Go

Park and Go Zaventem

Bij Park and Go kunt u 24 uur per dag gebruik maken van de parking en de shuttlebus. Deze bus brengt u in 7 minuten naar de luchthaven toe. Een groot voordeel van Park and Go is dat u zelf uw autosleutels mee mag nemen op reis. Het afgesloten terrein wordt goed beveiligd en er is een wachtruimte aanwezig, indien u even moet wachten op de shuttlebus. Houdt er rekening mee dat u bij deze aanbieder €5,00 toeslag betaald voor het toetreden van de luchthaven per shuttlebus. Dit bedrag kan ter plaatse contant betaald worden.

  • Prijs: € 55,00 per week
  • Service: Onoverdekt met shuttleservice
  • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

Aeropark1000

Aeropark1000 Zaventem

Aeropark1000 is 24/7 geopend en biedt een betrouwbare parking met shuttleservice. De shuttlebus brengt u in 7 minuten naar de luchthaven, terwijl u uw auto achterlaat op een goed beveiligde parking. Het goed afgesloten terrein is namelijk voorzien van camerabewaking en 24-uursbewaking. Er is geen maximale doorrijhoogte, dus ook grote voertuigen kunnen hier terecht. Tegen meerprijs is het mogelijk om uw auto te laten wassen tijdens uw reis.

  • Prijs: € 65,00 per week
  • Service: Onoverdekt met shuttleservice
  • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

Express Parking

Express Parking Zaventem Airport

De shuttlebus van Express Parking brengt u in 5 minuten naar de luchthaven toe. U parkeert uw auto in een overdekte garage, welke uitstekend beveiligd is met 24-uursbewaking en beveiligingscamera's. Er is een wachtruimte inclusief toilet aanwezig indien u even moet wachten. Daarnaast is het ook mogelijk om uw auto te laten wassen tijdens uw reis. U wordt netjes geholpen met uw bagage en er is een starthulp aanwezig.

  • Prijs: € 80,00 per week
  • Service: Overdekt met shuttleservice
  • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

Reservation Zone Zaventem | € 101,00 per week

De reservation zone Zaventem Airport is een overdekte parking met een maximale doorrijhoogte van 1,90 meter. U loopt in 3 tot 5 minuten naar de vertrekhal toe en er is camerabewaking. Er is geen bewaking of ander personeel fysiek aanwezig.

P3 Holiday Zaventem | € 113,00 per week

Parkeren op een ruime officiële parking kan bij P3 Zaventem. Na het parkeren loopt u in 4 tot 6 minuten naar de luchthaven toe met uw bagage. 

Lock Parking Zaventem | € 131,00 per week

Bij Lock Parking Zaventem Airport parkeert u op 2 minuten loopafstand van de terminal. Dit is een beveiligde parking en ook dit is een geautomatiseerde parking.

P1 Front Zaventem | € 143,00 per week

Parkeren tegenover de luchthaven kan bij P1 Front Zaventem Airport. In 2 minuten loopt u de terminal in, terwijl uw auto op een met camera beveiligde parking staat. 

P1 VIP Zaventem | € 201,00 per weel

Wilt u luxe parkeren met verschillende service toevoegingen? Kies dan voor de prijzige P1 VIP Zaventem. U loopt direct de terminal in en er is een hand-carwash, carglass-support en elektrisch laden is mogelijk.

 

Eenvoudig vergelijken en boeken via Vliegen en Parkeren

U heeft nu alle parkeertarieven Zaventem kunnen bekijken en kunnen zien wat de verschillen zijn tussen de parkings. U kunt op het logo klikken of op de naam van de parking om naar de betreffende pagina te gaan. Daar vindt u nog veel meer informatie over de parking en kunt u ook gelijk een plaats reserveren voor uw reis.

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker