Parkeertarieven Charleroi Airport

- In dit artikel vertellen wij u alles over de parkeertarieven bij Charleroi Airport -

Gaat u op reis vanaf Charleroi Airport en bent u op zoek naar parkeren Brussel Charleroi? In dit artikel vertellen wij u alles over de parkeerkosten Charleroi Airport.

U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Charleroi Airport al geselecteerd.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Charleroi Airport
ParkingKosten per weekService 
Charleroi Low Cost Parking€ 35,00 - week
€ 5,00 - dag
Shuttle
3 min
Reserveer
Best Parking Fly€ 37,00 - week
€ 4,62 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Shuttle Express Parking€ 39,00 - week
€ 4,87 - dag
Shuttle
11 min
Reserveer
Pro Park€ 41,00 - week
€ 5,12 - dag
Shuttle
5 min
Reserveer
Gataparking€ 45,00 - week
€ 6,42 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer
Royal Parking Fly€ 45,00 - week
€ 6,42 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Fast Park€ 49,00 - week
€ 6,12 - dag
Shuttle
3 min
Reserveer
P3 Charleroi (official)€ 51,00 - week
€ 6,38 - dag
Lopen
25 min
Informatie
P4 Charleroi (official)
€ 57,00 - week
€ 7,13 - dag
Lopen
20 min
Informatie
P2 Charleroi (official)
€ 90,00 - week
€ 11,25 - dag
Lopen
5 min
Informatie

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

Vaak krijgen wij de vraag 'wat kost parkeren Charleroi Airport'. In het bovenstaande overzicht ziet u in één oogopslag de kosten voor het parkeren rondom Charleroi Airport. Hierbij is er onderscheid gemaakt tussen de officiële en alternatieve parkeermogelijkheden. Bekijk u liever een kleiner overzicht met enkel de meest voordelige mogelijkheden? Bekijk dan onze top 5 goedkoop parkeren Charleroi Airport

Wanneer u kiest voor het lang parkeren Charleroi Airport, dan wilt u natuurlijk zoveel mogelijk besparen. Dit kan het eenvoudigst met een shuttleservice. De reistijd bedraagt maximaal 11 minuten, u bent dus nooit veel extra tijd kwijt en u kunt wel eenvoudig tientallen euro’s besparen. Wilt u precies weten wat u kunt besparen? Selecteer dan Charleroi Airport, uw reisdata en vergelijk ons aanbod!

 

Charleroi Low Cost Parking (€ 35,00 / week)

Logo Charleroi low cost parkigKiest u voor Charleroi Low Cost Parking, dan bent u verzekerd van zeer lage Charleroi Airport parkeren tarieven. Wanneer u uw voertuig parkeert op de aangewezen parkeerplaats, kunt u de sleutel zelf bijhouden voor extra veiligheid. Bovendien hebben ze camerabewaking en een volledig omheind terrein afgesloten met een slagboom. Daarnaast is er ook 24 per dag bewaking aanwezig. De openingstijden zijn van 04:00 tot 00:00 uur. En als leuke extra kunt u uw auto laten wassen tegen een meerprijs. 

  • Prijs: € 35,00 per week
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

Best Parking Fly (€ 37,00 / week)

Logo Best Parking FlyBest Parking Fly Er is een parkeerplaats waar u de auto kunt parkeren en met een shuttlebusje naar de luchthaven kunt worden gebracht. Het is niet nodig om uw autosleutel in te leveren, deze kunt u zelf op een veilige plek bewaren. De rit duurt 10 minuten en is mogelijk van 4 uur 's nachts tot middernacht. Het terrein is verlicht, 24 uur per dag bewaakt en beschikt over een wachtruimte met een toilet en een wachtruimte.

  • Prijs: € 37,00 per week
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

Shuttle Express (€ 39,00 / week)

Logo Shuttle Express CharleroiWilt u zeker zijn van een voordelige parking Charleroi Airport prijs? Dan kunt u terecht bij Shuttle Express. Hier parkeert u met behulp van een shuttleservice, ook wel pendeldienst genoemd. U parkeert uw auto en wordt in ongeveer 11 minuten reistijd naar de luchthaven gebracht met de autosleutel in uw zak. Deze service is beschikbaar tussen 04:00 en 00.00, u kunt dus ook 's nachts uw auto parkeren of ophalen. 

  • Prijs: € 39,00 per week
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

ProPark (€ 41,00 / week)

Propark Charleroi

De parking ProPark is één van de meest voordelige aanbieders en hier bent u dus zeker van lage kosten parkeren Charleroi Airport. U parkeert hier middels een shuttleservice die u in slechts 5 minuten naar de luchthaven brengt, houdt hierbij rekening met eventuele wachttijd. De parking is geopend van 04:00 tot 00:00 en u kunt uw autosleutels behouden tijdens uw reis. Tevens kunt u tegen een kleine meerprijs uw auto overdekt parkeren.

  • Prijs: € 41,00 per week
  • Service: (On)overdekte parkeerplaats incl. shuttleservice

Boek nu →

 

Gataparking (€ 45,00 / week)

Logo Gataparking CharleroiDe tarieven parking Charleroi Airport hoeven helemaal niet duur te zijn. Zo ook bij Gataparking! Nadat u de auto heeft geparkeerd en de sleutel veilig hebt opgeborgen in uw koffer, wordt u in 10 minuten naar de vertrekhal gebracht. Er is een wachtruimte met toilet op de parkeerplaats aanwezig. Wanneer het weer slecht is, kunt u dus veilig en droog wachten. Er is ook nog een andere service en faciliteiten, zoals een extra grote parkeerplaats die extra groot is en u zelfs uw auto kunt laten wassen voor een afgesproken bedrag. 

  • Prijs: € 45,00 per week
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

Royal Parking Fly (€ 45,00 / week)

Logo Royal Parking Fly Charleroi AirportWanneer u op zoek bent naar een shuttle parkeerplaats voor een goede Charleroi Airport parking prijs, dan is Royal Parking Fly een goede keuze. Na het parkeren brengt de shuttlebus u in ongeveer 10 minuten naar de luchthaven toe. Dankzij de camerabewaking die het terrein 24 uur per dag bewaakt, bent u er zeker van dat uw auto veilig is. Er is ter plaatse ook een wachtruimte met toilet aanwezig, indien u even moet wachten op de shuttleservice.

  • Prijs: € 45,00 per week
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

Fast Park (€ 49,00 / week)

Logo Park to goOp korte afstand van de luchthaven ligt Park to Go. U dient de auto op de aangewezen plek te parkeren en mag de sleutel vervolgens zelf meenemen. Er zijn faciliteiten zoals een geasfalteerd terrein dat volledig verlicht is en een wachtruimte inclusief toilet, zodat u droog kunt wachten voordat u naar het vliegveld wordt gebracht. De openingstijden vallen tussen 04:00 en 00:00 en u kunt ook tegen meerprijs uw auto laten wassen tijdens uw reis.

  • Prijs: € 49,00 per week
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttleservice

Boek nu →

 

Lock Park Charleroi (€ 120,00 / week)

P1 Lock Charleroi

De overdekte parkeerlocatie Lock Charleroi is de meest prijzige parkeeroptie rondom Charleroi Airport. Wanneer u wilt besparen op de parking luchthaven Charleroi prijs, dan zijn er ander mogelijkheden. De maximale inrijhoogte is 1.90 meter, dit is dus bij grotere voertuigen iets om rekening mee te houden. De hoge prijs levert veel gemak op, u parkeert namelijk op loopafstand en slechts op 2 minuten van de luchthaven.

Meer info →

 

P1 Charleroi (€ 107,00 / week)

P1 Charleroi

De parking P1 Charleroi Airport is een veel gekozen optie wegens de lage prijs parking Charleroi airport. U parkeert namelijk op slechts 5 minuten loopafstand van de luchthaven, dit gemak levert dan ook weer een hogere prijs op. De parkeergarage heeft meerdere verdiepingen en heeft ook een maximum Inrijhoogte van 1.90 meter.

Meer info →

 

P2 Charleroi (€ 90,00 / week)

P2 Charleroi

Op 5 minuten loopafstand van de luchthaven bevindt zich P2 Charleroi. Net als alle andere officiële opties is de parkeerplaats 24/7 geopend. De parkeerplaats is voorzien van vele relevante veiligheids- en service faciliteiten. Ook kunt u ter plaatse gebruikmaken van trolleys die het sjouwen met koffers vereenvoudigen. De tarieven zijn gemiddeld wanneer er gekeken wordt naar de officiële parkeeropties. 

Meer info →

 

P3 Charleroi (€ 51,00 / week)

P3 Charleroi

Een stuk betaalbaarder optie met scherpere prijzen parking Charleroi airport is P3 Charleroi Airport. Dit is de enige officiële locatie die u van een parkeerplaats voorziet in combinatie met een shuttleservice. De reistijd bedraagt hierbij, exclusief wachttijd, ongeveer 5 minuten. Vooraf online reserveren is aan te raden i.v.m. beschikbaarheid. 

Meer info →

 

P4 Charleroi (€ 57,00 / week)

P4 Charleroi

Tot slot kunt u reserveren bij P4 Charleroi. Dit is de meeste voordelige optie waar u parkeert op loopafstand. U bent hierbij echter wel 20 minuten aan de wandel, mocht u minder mobiel zijn dan wordt dit natuurlijk afgeraden. Net als de overige officiële opties kunt u deze combineren met fast track. 

Meer info →

 

Samenvatting parkeermogelijkheden

Hieronder ziet u in een handig overzicht uit hoeveel mogelijkheden u kunt kiezen, welke parking het best wordt beoordeeld, wat de goedkoopste parking is en welke het dichtst bij de luchthaven te vinden is. Het makkelijkst is uiteraard om bovenaan uw reisdata te selecteren en daadwerkelijk het vergelijkingsproces te starten. Zo vindt u het actuele Airport Charleroi parking aanbod, tijdens uw reisperiode!

🚗 Aantal parkeerplaatsen15
🏆 Best beoordeeldBest Parking Fly
💶 GoedkoopsteTravel Park
📍 Dichtst bij luchthavenCharleroi Low Cost Parking

 

Disclaimer

  • De kosten parking Charleroi luchthaven zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering in de periode april 2024.
  • De officiële parkeerplaatsen van Charleroi Airport zijn niet via onze website te reserveren.
  • Wilt u weten wat de prijs parking luchthaven Charleroi is voor uw reis? Selecteer uw reisdata, klik op zoeken en kom er vanzelf achter!

 

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving