Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

Parkeertarieven Cologne Airport

Plan_Parking_Airport_Cologne

In dit artikel vertellen wij u alles over de parkeermogelijkheden en bijbehorende parkeertarieven bij Cologne Airport.

Wellicht bent u benieuwd naar de Cologne Airport parking prijs voor een officiële of onofficiële parking. Wij zetten het graag voor u op een rijtje, zodat u een goede keus kunt maken voor een parking Cologne Airport. U kunt ook direct zelf de parkeeraanbieders bij Keulen Airport vergelijken. Vul bovenaan deze pagina uw reisdata in en klik op ‘zoeken’. Wij laten u alle beschikbare aanbieders zien en u kunt filteren op de service die u graag zou willen. 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Cologne Airport

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)*Kosten per dag*ParkeervormTransfertijdSleutelbehoud
Ideal Parken€ 73,00€ 9,13Shuttle8 min
Parking Airea Poller Holzweg€ 75,00€ 9,38Shuttle11 min
Park and Fly Köln€ 81,00€ 10,13Shuttle6 minX
ParkTime€ 81,00€ 10,13Shuttle15 minX
P2 Cologne Airport€ 107,00 (€73,00**)€ 13,38 (€ 9,13**)Loopafstand1 min 
P-Nord Cologne Airport€ 108,00€ 13,50Loopafstand3 min
P1 Cologne Airport€ 108,00€ 13,50Loopafstand1 min
Ideal Parken Valet€ 155,00€ 19,38Valet0 minX

* De getoonde prijzen gelden op het moment van schrijven voor een periode van 8 dagen in oktober 2021, maar zijn altijd aan verandering onderhevig en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.
** Tarieven inclusief online reserveren. Plaatsen zijn beperkt beschikbaar

 

Het is altijd aan te raden om vooraf te boeken, zodat u zeker bent van een parking en zodat u geld bespaard. De parkeerkosten Cologne Airport kunnen namelijk flink hoog uitvallen als u terplaatse een parking gebruikt. Wij hebben de meest voordelige parkings van Cologne op een rij gezet. Benieuwd? Bekijk dan de Top 4 Goedkoop Parkeren Cologne

Veel mensen zijn nieuwsgierig en willen weten wat de prijs parking Cologne Airport is. Wij zetten voor u de prijzen van zowel officiële als onofficiële parkings onder elkaar. Let wel op dat de officiële parkings alleen geboekt kunnen worden via de website van Cologne Airport. Hieronder gaan we nog iets dieper in op de parkings en de parkeervormen bij Cologne Airport.

 

Parkeervormen bij Cologne Airport

Op dit moment hebben wij alleen parkeeraanbieders in ons assortiment die parkeren met shuttleservice aanbieden. Dit houdt in dat u zelf uw auto parkeert en daarna met de bij de prijs inbegrepen shuttlebus naar de luchthaven wordt gereden. Daar stapt u uit met uw bagage en loopt u zo de vertrekhal in. Shuttle parkeren is vaak laag in parkingkosten Cologne Airport, waardoor u geld overhoud voor uw vakantie! Hoe lang deze zogenoemde transfertijd is van de parking naar de luchthaven verschilt per parkeeraanbieder. Wilt u meer weten over lang parkeren? Bekijk dan de lang parkeren Cologne Airport pagina. 

 

Wij laten u graag meer gedetailleerd zien wat de parkings te bieden hebben en wat de kosten parking Cologne Airport zijn. Klik op de blauwe button ‘Boek nu’ om naar de pagina van de parking te gaan en direct te reserveren. Hou er rekening mee dat alle parkings bij Cologne Airport het bedrag voor het betreden van de luchthaven aan de klant doorberkenen. U betaalt dus contant een paar euro aan de parkeeraanbieder, variërend tussen €3,00 en €5,00. 

 

Ideal Parken

Bent u op zoek naar een voordelige parking? Kies dan voor Ideal Parken. U wordt in 8 minuten met de shuttlebus naar de luchthaven gebracht en u kunt 24 uur per dag gebruik maken van deze shuttleservice. U kunt uw eigen autosleutels meenemen op reis en het terrein wordt goed bewaakt. Bij Ideal Parken betaalt u € 3 contant om de luchthaven te betreden. Daarnaast is de shuttlebus inbegrepen voor 3 personen en voor ieder extra persoon betaalt u € 5 extra. Per persoon mag u één koffer meenemen. Iedere extra bagage of grote bagage zoals snowboards zijn € 10,00 per stuk.

 • Prijs: € 73,00 per week
 • Service: Onoverdekt met shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud


Boek nu →

 

Parking Airea Poller Holzweg

Parkeren voor een voordelig bedrag doet u bij Parking Airea Poller Holzweg. Hier parkeert u op 11 minuten shuttlebus tijd van de luchthaven en u kunt 24/7 gebruik maken van de parkeerservice. U mag uw eigen autosleutels meenemen op reis en er is de mogelijkheid om uw auto te laten wassen tegen meerprijs. U betaalt hier €4 contant om de luchthaven te betreden. Daarnaast wordt er €10 gerekend per extra stuk bagage, buiten de standaard van 1 koffer en 1 stuk handbagage per persoon.

 • Prijs: € 75,00 per week
 • Service: Onoverdekt met shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud


Boek nu →

 

Park and Fly Köln

Bij de 24/7 geopende Park and Fly Köln parking wordt u met de shuttlebus in 6 minuten naar de luchthaven gebracht. Het terrein is goed bewaakt met camera’s en 24-uursbewaking. Er is geen maximale doorrijhoogte en hier betaalt u €3 contant voor het betreden van de luchthaven.

 • Prijs: € 81,00 per week
 • Service: Onoverdekt met shuttleservice
 • Extra service: Bagagehulp


Boek nu →

 

ParkTime

U parkeert bij ParkTime op 15 minuten reisafstand van de luchthaven. Het terrein is 24/7 geopend en is goed bewaakt met 24-uursbewaking. Er is tevens een wachtruimte aanwezig. U betaalt bij deze aanbieder €5 contant om de luchthaven te betreden.

 • Prijs: € 81,00 per week
 • Service: Onoverdekt met shuttleservice
 • Extra service: Bagagehulp


Boek nu →

 

Ideal Parken Valet

Op het moment is Ideal Parken Valet de enige valetservice bij Cologne Airport. Net als de shuttleservice, is ook de valetservice 24/7 geopend. U stapt uit bij de luchthaven en uw auto wordt opgehaald en geparkeerd door een chauffeur. Het parkeerterrrein wordt goed beveiligd door middel van camera's en de aanwezigheid van bewaking. Het is een snelle manier van parkeren, omdat u niet hoeft te wachten op een shuttlebus.

 • Prijs: € 155,00 per week
 • Service: Onoverdekt met valetservice
 • Extra service: Bagagehulp


Boek nu →

 

P2 Cologne Airport | vanaf € 11,00/dag

Officiële parking P2 Cologne Airport is gedeeltelijk overdekt en er is een maximale inrijhoogte van 1,95 m. Het terrein ligt direct aan terminal 2 en er is plaats voor ruim 4700 voertuigen. 

P-Nord Cologne Airport | vanaf € 12,00/dag

De officiële parking P-Nord Cologne Airport heeft geen maximale doorrijhoogte en is daardoor ook geschikt voor extra grote voertuigen. Het ligt op ongeveer 3 minuten loopafstand van terminal 2 en er zijn slechts 60 plaatsen beschikbaar.

P1 Cologne Airport | vanaf € 13,50/dag

U parkeert bij P1 Cologne Airport direct aan terminal 1 op één van de grotendeels overdekte parkeerplaatsen. De kosten zijn vrij hoog en deze parkings, net als de andere 2 officiële parkings zijn alleen te boeken via de website van Keulen-Bonn Airport.

 

Eenvoudig vergelijken en reserveren

U heeft nu diverse parkeertarieven Keulen Airport kunnen vergelijken. Dit is echter een indicatie op basis van een week. Bent u benieuwd wat de prijzen zijn voor uw reisdata? Vul dan bovenaan deze pagina uw reisdata en in en klik op ‘zoeken’. Wij hebben Cologne Airport alvast voor u geselecteerd. Wanneer u de juiste parking heeft gevonden, kunt u eenvoudig reserveren zonder reserveringskosten. 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker