Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

Parkeertarieven Frankfurt am Main Airport

Airport-Frankfurt-Holiday-Parking

In dit artikel vertellen wij u alles over de parkeermogelijkheden en bijbehorende parkeertarieven bij Frankfurt am Main Airport.

Vliegen vanaf het Duitse Frankfurt Airport is een goede optie wanneer u aan de oostkant van België woont bijvoorbeeld. Wanneer u met de auto naar de luchthaven reist, heeft u ook een parking Frankfurt Airport nodig. Wij laten u de verschillende prijzen zien voor een parking bij de Duitse luchthaven. Wilt u direct de prijzen zien voor uw vakantie? Vul dan bovenaan deze pagina uw reisdata in en klik op 'zoeken'. 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Frankfurt am Main Airport

ParkingKosten per week (8 dagen)*Kosten per dag*ParkeervormTransfertijdSleutelbehoud
Mein Flughafenparkplatz P1
€ 49,00€ 6,13Shuttle11 min
Mein Flughafenparkplatz P2€ 55,00€ 6,88Shuttle13 min
Parkspace24 Overdekt€ 75,00€ 9,38Valet0 min
PT-Planet Park Valet Terminal€ 80,00€ 10,00Valet0 min
Frankfurt Airport Parking€ 88,00€ 11,00Shuttle15 min
Frapark Airport€ 88,00€ 11,00Shuttle12 min
Aeropark Service€ 95,00€ 11,88Shuttle12 min
Frankfurt Airport Parking Valet€ 97,00€ 12,13Valet0 min
MyWoMo Parking€ 98,00€ 12,25Shuttle12 min
PT-Planet Park Terminal€ 99,00€ 12,38Shuttle16 min
Park Box Valet€ 99,00€ 12,38Valet0 min
Mein Valet Frankfurt€ 99,00€ 12,38Valet0 min
Frapark Airport Valet€ 117,00€ 14,63Valet0 min
Mein Valet Frankfurt Overdekt
€ 119,00€ 14,88Valet0 min
MyWoMo Parking Valet€ 127,00€ 15,88Valet0 min
P2 & P3 Terminal Frankfurt Airport€ 105,30€ 13,16Loopafstand6 min
P4 Business Frankfurt Airport€ 170,80€ 21,35Loopafstand1 min

* De getoonde prijzen gelden op het moment van schrijven voor een periode van 8 dagen in december 2021, maar zijn altijd aan verandering onderhevig en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

Het is altijd belangrijk om voorafgaand aan uw vlucht uw parking te boeken. De prijzen kunnen zomaar veranderen en wanneer u vlak van tevoren boekt kunnen de prijzen ook hoger uitvallen. We raden daarom aan om op tijd uw parking te reserveren. Bent u benieuwd naar de meest voordelige parkings bij Frankfurt am Main luchthaven? Bekijk dan de Top 5 Goedkoop Parkeren Frankfurt Airport

 

Parkeermogelijkheden Frankfurt Airport

Als u wilt parkeren Frankfurt Airport heeft u verschillende parkeervormen waaru uit kunt kiezen. Zo kunt u kiezen voor de goedkoopste parkeervorm, namelijk met shuttleservice. Hierbij parkeert u uw auto op het parkeerterrein en laat u uw reserveringsbevestiging zien aan een medewerker. Daarna wordt u met een shuttlebus naar de luchthaven toe gereden. Hoe lang deze zogenoemde transfertijd is, ligt aan de locatie van de parking. Bij terugkomst neemt u weer telefonisch contact op met de parking en dan sturen zij weer een shuttlebus om u op te halen.

De andere optie is een parking met valetservice. Hierbij rijdt u naar de luchthaven toe op de dag van uw vlucht. Een half uur voordat u aankomt neemt u telefonisch contact op met de parking. Er zal een ervaren chauffeur klaar staan op de luchthaven om uw auto over te nemen. Er volgt een sleuteloverdracht en voertuiginspectie, waarna de chauffeur uw auto gaat parkeren. U kunt ondertussen de terminal inlopen om uw bagage in te checken.

 

Mein Flughafenparkplatz P1

Logo Mein Flughafenparkplatz P1 Frankfurt am Main AirportGoedkoop parkeren kan ook bij Mein Flughafenparkplatz P1, net als bovenstaande parking. De aangeboden services zijn hetzelfde. U kunt dus uw autosleutel meenemen op reis, uw elektrische auto opladen tegen meerprijs en uw auto laten wassen tijdens uw reis tegen meerprijs. De shuttlebus brengt u in 11 minuten naar de luchthaven toe. De openingstijden zijn 06:00 - 00:00, waarbij er een nachttoeslag van € 35,00 betaald dient te worden tussen 23:00 en 00:00.

 • Prijs: € 49,00 per week
 • Service: Onoverdekt met shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

Mein Flughafenparkplatz P2

Logo Mein Flughafenparkplatz P2 Frankfurt am Main AirportWilt u een goedkope parking met veel extra servicemogelijkheden? Dan is Mein Flughafenparkplatz P2 een goede keus! De shuttleservice brengt u in 13 minuten naar de luchthaven toe. Tussen 06:00 en 00:00 kunt u hier terecht en u mag na het parkeren uw eigen autosleutels meenemen. Het is mogelijk om tegen meerprijs uw elektrische auto op te laten laden of om uw auto te laten wassen tijdens uw reis. Beide services zijn enkel bij de parking zelf te boeken en niet via onze website. Daarnaast kunt u ook tegen meerprijs overdekt parkeren mee reserveren.

 • Prijs: € 55,00 per week
 • Service: (On)overdekt met shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

Parkspace24 Overdekt

Logo Parkspace24 Overdekt Frankfurt am Main AirportDe 'parkhaus' versie van één van de bovenstaande versies, namelijk Parkspace24 Overdekt. Er wordt een valetservice aangeboden die 24 uur per dag aanwezig is. Wel betaalt u een nachttoeslag van € 35,00 tussen 23:45 en 07:00. Het is een overdekte parkeergarage, waardoor uw auto beschermd is tegen alle weersomstandigheden.

 • Prijs: € 75,00 per week
 • Service: Overdekt met valetservice
 • Extra service: Bagagehulp

Boek nu →

 

PT-Planet Park Valet Terminal

Logo PT-Planet Park Valet Terminal Frankfurt AirportOok PT-Planet Park Valet Terminal is een voordelige parking met valetservice. Het is mogelijk om 24 uur per dag gebruik te maken van deze valetservice en ook kunt u uw auto laten wassen tegen meerprijs. Het parkeerterrein is goed beveiligd met camerabewaking en bewakingspersoneel. Daarnaast is het terrein bestraat en omheind. 

 • Prijs: € 80,00 per week
 • Service: Onoverdekt met valetservice
 • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

Frankfurt Airport Parking

Logo Frankfurt Airport ParkingWilt u overdekt parkeren voor een goede prijs? Dat kan bij Frankfurt Airport Parking! De overdekte parkeergarage biedt een goede shuttleservice waarbij u in 15 minuten naar de luchthaven wordt gereden. U kunt na het parkeren uw eigen autosleutels meenemen op reis. Deze service is 24 uur per dag beschikbaar en u kunt ook tegen meerprijs uw auto laten wassen. Er geldt een maximale doorrijhoogte van 1,90 meter, dus houdt rekening met hoge wagens.

 • Prijs: € 88,00 per week
 • Service: Overdekt met shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

Frapark Airport

Logo Frapark Airport Frankfurt am Main AirportParkeren met shuttleservice kan ook bij Frapark Airport. De shuttlebus brengt u in 12 minuten naar de luchthaven toe en u kunt uw sleutel behouden na het parkeren. U kunt 24 uur per dag gebruik maken van de shuttleservice van deze parking. Er is 24-uursbewaking aanwezig, zodat uw auto veilig geparkeerd staat.

 • Prijs: € 88,00 per week
 • Service: Onoverdekt met shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

Aeropark Service

Logo Aeropark Service Frankfurt am Main AirportDe shuttleservice van Aeropark Service biedt een goede parking mogelijkheid. Na het parkeren wordt u met de shuttlebus in 12 minuten naar de luchthaven toe gereden. Hierbij dient u wel uw autosleutels in te leveren. U kunt tijdens 06:00 en 00:00 hier terecht, waardoor het niet geschikt is voor nachtvluchten. Er vindt een voertuiginspectie plaats bij aanvang van het parkeren en tegen het einde van het parkeren. Zo wordt schade voorkomen.

 • Prijs: € 95,00 per week
 • Service: Onoverdekt met shuttleservice
 • Extra service: Start- en bagagehulp

Boek nu →

 

Frankfurt Airport Parking Valet

Logo Frankfurt Airport Parking ValetDe overdekte Frankfurt Airport Parking Valet biedt een goede parking aan. Er geldt een maximale doorrijhoogte van 1,90 meter. De parking is 24 uur per dag geopend en de valetservice is dan ook dag en nacht beschikbaar. U kunt uw auto laten wassen tijdens uw reis tegen meerprijs, zodat u bij terugkomst een schone auto heeft. Het parkeerterrein is goed bewaakt met camera's en personeel dat 24 uur per dag aanwezig is op het terrein.

 • Prijs: € 97,00 per week
 • Service: Overdekt met valetservice
 • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

MyWoMo Parking

Logo MyWoMo Parking Frankfurt AirportU kunt bij MyWoMo Parking parkeren met shuttleservice. De shuttlebus brengt u in 12 minuten naar de luchthaven toe na het parkeren. U mag uw eigen autosleutels meenemen op reis, zodat u zeker weet dat uw auto niet verplaatst wordt. Het omheinde parkeerterrein is 24 uur per dag geopend en wordt tijdens deze tijden ook bewaakt door personeel. Het is mogelijk om uw auto te laten wassen tijdens uw reis tegen meerprijs. 

 • Prijs: € 98,00 per week
 • Service: Onoverdekt met shuttleservice
 • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

PT-Planet Park Terminal

PT-Planet Park Terminal Frankfurt AirportDe shuttleversie van de complete PT-Planet Park Terminal parking. U kunt parkeren op het goed bewaakte parkeerterrein, waarbij u zelf uw eigen autosleutel mee kunt nemen voor extra veiligheid. De shuttlebus brengt u na het parkeren in 16 minuten naar de terminal toe. Het parkeerterrein is 24 uur per dag geopend en beschikt over een wachtruimte met toilet indien u even moet wachten. Tegen meerprijs is het ook mogelijk om uw auto te laten wassen tijdens uw reis.

 • Prijs: € 99,00 per week
 • Service: Onoverdekt met shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

Park Box Valet

Logo Park Box Valet Frankfurt am Main AirportBij Park Box Valet kunt u parkeren met een valetservice, zoals de naam ook zegt. Tussen 05:00 en 00:00 kunt u gebruik maken van de service, dus houdt rekening met nachtvluchten. Het is mogelijk om tegen meerprijs uw elektrische auto op te laden. Daarnaast kunt u ook uw auto laten wassen tegen meerprijs tijdens uw reis. Wilt u liever uw auto overdekt parkeren? Ook dat kan bij deze parkeeraanbieder. Dit is tegen meerprijs bij het reserveren bij te boeken.

 • Prijs: € 99,00 per week
 • Service: (On)overdekt met valetservice
 • Extra service: Elektrisch laden mogelijk

Boek nu →

 

Mein Valet Frankfurt

Logo Mein Valet Frankfurt AirportMein Valet Frankfurt wordt zeer goed beoordeeld door onze klanten en biedt veel extra services. Zo kunt u tegen meerprijs ook uw auto overdekt laten parkeren. Het terrein en de valetservice is 24 uur per dag beschikbaar. Ook kunt u uw elektrische auto laten opladen tegen meerprijs en kunt u uw auto laten wassen tegen meerprijs. Deze services zijn enkel ter plaatse te reserveren en niet via onze website. Bij aankomst of terugkomst tussen 23:00 en 06:00 dient er een nachttoeslag van € 35,00 betaald te worden.

 • Prijs: € 99,00 per week
 • Service: (On)overdekt met valetservice
 • Extra service: Elektrisch laden mogelijk

Boek nu →

 

Frapark Airport Valet

Logo Frapark Airport Valet Frankfurt AirportOok Frapark Airport heeft een valet versie: Frapark Airport Valet. Het is mogelijk om 24 uur per dag hier gebruik van te maken. Het parkeerterrein is omheind, afgesloten en wordt in de gaten gehouden de gehele dag en nacht door bewakingspersoneel. Uw auto wordt met een voertuiginspectie gecheckt op schade, zowel aan het begin als aan het einde van de parkeertermijn.

 • Prijs: € 117,00 per week
 • Service: Onoverdekt met valetservice
 • Extra service: Bagagehulp

Boek nu →

 

Mein Valet Overdekt

Logo Mein Valet Overdekt Frankfurt AirportDeze parking staat hierboven al bescheven, maar er is ook een overdekte versie van namelijk Mein Valet Overdekt. Er zijn vele extra's zoals de openingstijden van 24 uur per dag, maar ook dat u uw elektrische auto kunt opladen of uw auto kunt laten wassen. Beide services zijn tegen meerprijs te reserveren bij de parking zelf. Er dient wel een nachttoeslag betaald te worden van € 35,00 tussen 23:00 en 06:00.

 • Prijs: € 119,00 per week
 • Service: Overdekt met valetservice
 • Extra service: Elektrisch laden mogelijk

Boek nu →

 

MyWoMo Parking Valet

Logo MyWoMo Parking ValetU kunt 24 uur per dag terecht bij MyWoMo Parking Valet. Hier parkeert u met valetservice waarbij uw auto ook gecheckt op schade middels voertuiginspectie. Ter plaatse is het mogelijk om ook tegen meerprijs te reserveren dat uw auto wordt gewassen terwijl u weg bent. Het terrein wordt gedurende 24 uur per dag in de gaten gehouden door bewakingspersoneel.

 • Prijs: € 127,00 per week
 • Service: Onoverdekt met valetservice
 • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

P2 & P3 Terminal Frankfurt Airport

Het zogenoemde Terminal Parking bij Frankfurt doet u dichtbij de parking. Verdeeld over P2 en P3 Frankfurt zijn 15.000 overdekte parkeerplaatsen. Er geldt een maximale doorrijhoogte van 2,10 meter, dus houdt rekening met hoge voertuigen. 

P4 Business Frankfurt Airport

Dichtbij terminal 1 ligt P4 Business Frankfurt. De parkeerplaatsen zijn extra breed met een aparte inrit. Er kan enkel tussen de 1 en 29 dagen geparkeerd worden. Ook hier geldt een maximale doorrijhoogte van 2,10 meter in verband met de overdekte parking.

 

Vergelijken en reserveren van parkings Frankfurt Airport

Wanneer u op zoek bent naar een parkeerplaats Frankfurt Airport, heeft u nu alle tarieven bij elkaar kunnen zien en de service die u hiervoor mag verwachten. Dit maakt het vergelijken erg eenvoudig. Bovenaan deze pagina kunt u uw reisdata invullen en de luchthaven van vertrek aangeven. Wanneer u op 'zoeken' klikt, krijgt u het beschikbare aanbod te zien voor uw reis en de bijbehorende prijzen. Als u vragen heeft mag u ons altijd contacteren via e-mail en dan helpen wij u graag!

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker