Parkeertarieven Frankfurt Airport

- In dit artikel vertellen wij u alles over de parkeertarieven bij Frankfurt am Main Airport -

Gaat u op reis vanaf Frankfurt am Main Airport en zoekt u naar het parkeren Luchthaven Frankfurt? Wij geven u graag alle informatie betreft de parkeerkosten Frankfurt Airport.

U vindt het beschikbare parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op de groene 'Zoeken' knop te klikken.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Frankfurt am Main Airport
ParkingKosten per weekService 
Park Safe€ 46,89 - week
€ 5,86 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Parkflow€ 47,00 - week
€ 5,88 - dag
OV
9 min
Reserveer
Parking Brothers Valet€ 47,00 - week
€ 5,88 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Infiniti Parking€ 48,00 - week
€ 6,00 - dag
Shuttle
12 min
Reserveer
Wepark€ 49,00 - week
€ 6,13 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Parkride24€ 51,70 - week
€ 6,46 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Skyblue Parking€ 55,00 - week
€ 6,88 - dag
Valet
0 min
Reserveer
FRA-ACCES€ 60,00 - week
€ 7,50 - dag
Shuttle
15 min
Reserveer
Holiday Parking Frankfurt€ 81,90 - week
€ 10,24 - dag
Trein
10 min
Reserveer
P2/P3 Frankfurt am Main
€ 191,20 - week
€ 23,90 - dag
Lopen
4 min
Reserveer
P4 Frankfurt am Main
€ 201,20 - week
€ 25,15 - dag
Lopen
1 min
Reserveer

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

In de bovenstaande tabel en afbeelding ziet u een handig een overzicht van de parkeerprijzen Frankfurt Airport, de parkeermogelijkheden en bijbehorende locaties per individuele parkeerplaats.

Alle bovenstaande mogelijkheden kunnen gebruikt worden voor beide terminals. Bent u meer uit op besparen? Bekijk dan eens onze top 5 goedkoop parkeren Frankfurt Airport voor een kleinschalig en handig overzicht. 

 

 

Park Safe (€ 46,89 / week)

Logo Park SafeGaat uw voorkeur uit naar het reizen met een pendeldienst en een goedkope parkeergarage? Dan kiest u voor Park Safe. Zij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Let er alstublieft op dat u hier een nachttoeslag van 40 euro betaalt tussen 23:00 en 06:00. Daarnaast is de parkeerplaats niet voorzien van een maximale doorrijhoogte en is de parkeerplaats voorzien van camerabewaking. Het is mogelijk grotere auto's te parkeren en u kunt uw auto met een gerust hart achterlaten op vakantie. Ook kunt u hier uw elektrische auto opladen tegen een meerprijs. 

  • Prijs (8 dagen): € 46,89 per week
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief valetservice

Boek nu →

 

Parkflow (€ 47,00 / week)

Logo Parkflow

Als u op zoek bent naar lage prijzen parkeren Frankfurt Airport, dan heeft u een ruim aanbod aan parkeermogelijkheden. Parkflow biedt u een valet parking optie aan. Hier parkeert u de auto en stapt u daarna op de trein naar de luchthaven. Deze zit niet inbegrepen in de prijs. De parkeerplaats is geopend van 06:00 tot 00:00, en u kunt hier gebruikmaken van de service en faciliteiten tussen deze tijden. U kunt ook de autosleutels van uw auto bijhouden als extra veiligheidsmaatregel. Verder wordt de parkeerplaats in de gaten gehouden door camerabewaking, is deze volledig omheind en afgesloten middels een slagboom. 

  • Prijs (8 dagen): € 47,00 per week
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats excl. Openbaar vervoer

Boek nu →

 

Parking Brothers Valet (€ 47,00 / week)

Logo Parking Brothers ValetWilt u besparen op uw kosten parkeren Frankfurt Airport? Dan kunt u bij Parking Brothers Valet. Deze optie is niet alleen vriendelijk voor de portemonnee maar ook een snelle optie. U rijdt rechtstreeks naar de luchthaven en uw auto wordt vanuit daar meegenomen naar de parkeerplaats. Deze is 24/7 geopend waardoor u dag en nacht gebruik kunt maken van de service en faciliteiten die de parkeerplaats aanbiedt. Het parkeerterrein is geasfalteerd, heeft geen maximale doorrijhoogte en is voorzien van camerabewaking. Daarnaast als extra optie kunt u starthulp krijgen mocht dit mogelijk zijn. Let wel op, toeslagen zijn niet inbegrepen in de prijs.

  • Prijs (8 dagen): € 47,00 per week
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. valetservice

Boek nu →

 

Infiniti Parking (€ 57,00 / week)

Logo Infiniti Parking

Bij Infiniti Parking parkeert u in combinatie met een shuttleservice, terwijl de Frankfurt Airport parken kosten laag blijven. U rijdt naar de parkeerplaats en parkeert deze op de hiervoor aangewezen parkeerplaats. Een groot voordeel is dat de parkeeraanbieder 24 uur per dag geopend is waardoor u altijd gebruik kunt maken van wat zij aanbieden. De parkeerplaats ligt op ongeveer 12 minuten van de luchthaven. Deze is ook voorzien van camerabewaking en een slagboom. Verder is het terrein verlicht in de avonduren en kunt u uw elektrische auto laten opladen. 

  • Prijs (8 dagen): € 48,00 per week
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttleservice

Boek nu →

 

Wepark (€ 49,00 / week)

Logo WeparkHeeft u liever een chauffeur die uw auto voor u parkeert? Dan kunt u terecht bij de valetservice van Wepark. U kunt hier ervoor kiezen om uw auto onoverdekt of overdekt te laten parkeren tegen een meerprijs. De parkeerplaats is 24/7 geopend en hierdoor altijd beschikbaar. Verder is het terrein geasfalteerd en voorzien van camerabewaking die 24 uur per dag aan staat. Extra mogelijkheden waar u gebruik van kunt maken zijn starthulp en uw auto laten wassen tegen een meerprijs. 

  • Prijs (8 dagen): € 49,00 per week
  • Service: (On)overdekte parkeerplaats incl. valetservice

Boek nu →

 

Parkride24 (€ 65,00 / week)

Logo Parkride24Bent u het liefst zo min mogelijk kwijt betreft de parking price Frankfurt Airport? De shuttleservice van Parkride24 is 24/7 geopend. U geeft de sleutels af aan de medewerker en deze zal de auto netjes parkeren op de hiervoor aangewezen parkeerplaats. Verder is deze voorzien van veiligheidsmaatregelen waaronder camerabewaking en een slagboom.  Houd er rekening mee dat er een nachttoeslag van € 49,90 geldt voor de tijdsperiode van 23:00 tot 06:30. U kunt tegen een meerprijs uw elektrische auto laten opladen of laten wassen. 

  • Prijs (8 dagen): € 65,00 per week
  • Service: (On)overdekte parkeerplaats incl. valetservice

Boek nu →

 

Skyblue Parking (€ 55,00 / week)

Logo Skyblue ParkingGoedkoop parkeren met valetservice u onder andere bij Skyblue Parking. Zodra u de auto heeft afgegeven bij de medewerker, kunt u doorlopen naar de vertrekhal. De parkeerplaats is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend en is dus altijd beschikbaar. Let er wel op dat er een nachttoeslag geld van € 35 tussen 00:00 en 06:00. Bovendien is de parkeerplaats goed beveiligd door middel van camerabewaking en een slagboom. Ook kunt u hier uw elektrische auto laten opladen tegen een meerprijs of uw auto laten wassen. 

  • Prijs (8 dagen): € 55,00 per week
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. valetservice

Boek nu →

 

FRA-ACCES (€ 60,00 / week)

Logo fra-accesGoedkoop parkeren met shuttleservice u onder andere bij FRA-ACCES. Zodra u de auto heeft geparkeerd en de sleutel veilig heeft weggestopt wordt u door middel van een shuttlebus naar de luchthaven gebracht. Dit duurt ongeveer 15 minuten. Daarnaast bieden zij ruime openingstijden die vallen tussen 05:00 tot 01:00. Let er wel op dat er een nachttoeslag geld van € 19,99 tussen  22:00 en 01:00. Alle toeslagen zijn niet inbegrepen in de prijs. De parkeerplaats neemt beveiliging serieus door camerabewaking die 24/7 aanstaat. U kunt hier ook tegen een meerprijs uw elektrische auto op laten laden of uw auto laten wassen. Een kinderzitje is mogelijk op aanvraag. 

  • Prijs (8 dagen): € 55,00 per week
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttleservice

Boek nu →

 

Holiday Parking (€ 81,90 / week)

Holiday Parking FrankfurtZoals de naam al doet vermoeden is Holiday Parking Frankfurt een geschikte optie wanneer u op vakantie gaat en wilt parkeren. De aangeboden tarieven maken het zeer aantrekkelijk, u parkeert echter wel verder van de luchthaven en hierdoor bent u meer tijd kwijt. U parkeert op 10 kilometer afstand van de luchthaven.

  • Prijs (8 dagen): € 81,90 per week
  • Service: (On)overdekte parkeerplaats incl. trein

Boek nu →

 

P2 & P3 Frankfurt (€ 191,20 / week)

P2 en P3 FrankfurtP2 Frankfurt en P3 Frankfurt liggen beide direct bij terminal 1, u parkeert op slechts 300 meter afstand. Deze parkeerplaatsen zijn beter geschikt voor lang parkeren, maar nog steeds vrij prijzig. U kunt hier tevens overdekt parkeren.

  • Prijs (8 dagen): € 163,80 per week
  • Service: (On)overdekte parkeerplaats op loopafstand

Boek nu →

 

P4 eParking & P4 Business (€ 201,20 / week)

P4 FrankfurtZoals de naam al doet vermoeden kunt u bij P4 Frankfurt Airport terecht voor elektrische laadplaatsen en de business parkeerplaatsen. Op beide parkeerplaatsen parkeert u op slechts 100 meter afstand van de luchthaven. Deze servicemogelijkheden en gemak worden ook doorgerekend in de tarieven en daarom zijn dit de duurste parkeerplaatsen.  

  • Prijs (8 dagen): € 188,70 per week
  • Service: (On)overdekte parkeerplaats op loopafstand

Boek nu →

 

P8 & P9 Frankfurt

P9 FrankfurtDe parkeerterreinen P8 Frankfurt en P9 Frankfurt liggen beiden op ongeveer 100 meter loopafstand van de luchthaven. U kunt uw auto hier overdekt parkeren en doet dit zeer dicht bij de luchthaven. Dit zijn prima opties wanneer u uw reis start vanaf terminal 2. Er zijn echter voordeligere mogelijkheden als het gaat om Frankfurt Terminal 2 parken kosten.

  • Prijs (8 dagen): Niet beschikbaar
  • Service: (On)overdekte parkeerplaats op loopafstand

Boek nu →

 

Samenvatting parkeermogelijkheden Frankfurt Airport

Hieronder ziet u in een handig overzicht uit hoeveel mogelijkheden u kunt kiezen, welke parking het best wordt beoordeeld, wat de goedkoopste parking is en welke het dichtstbij de luchthaven te vinden is. Het makkelijkst is uiteraard om bovenaan uw reisdata te selecteren en daadwerkelijk het vergelijkingsproces te starten. Zo vindt u het actuele Airport Frankfurt parking aanbod, tijdens uw reisperiode!

🚗 Aantal parkeerplaatsen45
🏆 Best beoordeeldParkflow
💶 GoedkoopstePark Safe
📍 Dichtst bij luchthavenParking Brothers Valet

 

Disclaimer

  • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij de officiële Frankfurt Airport P-parkeerplaatsen, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
  • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
  • Let op: Bovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand Mei 2024, ten minste 2 weken van tevoren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving