Parkeertarieven Frankfurt am Main Airport

ParkingTarifs

In dit artikel vertellen wij u alles over de parkeermogelijkheden en bijbehorende parkeertarieven bij Frankfurt am Main Airport.

Vliegen vanaf het Duitse Frankfurt Airport is een goede optie wanneer u aan de oostkant van België woont bijvoorbeeld. Wanneer u met de auto naar de luchthaven reist, heeft u ook een parking Frankfurt Airport nodig. Wij laten u de verschillende prijzen zien voor een parking bij de Duitse luchthaven. Wilt u direct de prijzen zien voor uw vakantie? Vul dan bovenaan deze pagina uw reisdata in en klik op 'zoeken'. 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Frankfurt am Main Airport

ParkingKosten per week (8 dagen)*Kosten per dag*ParkeervormTransfertijdSleutelbehoud
AP+S Parken€ 69,00€ 8,63Shuttle12 min
VP24€ 74,40€ 9,30Valet0 minX
Aeropark Service€ 75,00€ 9,38Shuttle12 minX
Phoenix Parkservice
€ 85,00€ 10,62Valet0 minX
Frankfurt Valet Service€ 87,00€ 10,88Valet0 minX
Mein Flughafenparkplatz P1€ 99,00€ 12,38Shuttle4 min
Park Paradies€ 100,00€ 12,50Shuttle10 minX
Infiniti Parking€ 102,00€ 12,75Valet0 minX
PT-Planet Park Terminal - Valet€ 109,00€ 13,63Valet0 minX
Parken & Shuttle€ 116,00€ 14,50Shuttle10 min
Parken & Shuttle Ost€ 116,00€ 14,50Shuttle10 min
Mein Flughafenparkplatz P2€ 119,00€ 14,88Shutle13 minX
Park Box Valet€ 129,00€ 16,13Valet0 minX
Alpha Parks€ 129,00€ 16,13Valet0 minX
Mein Valet Frankfurt€ 129,00€ 16,13Valet0 minX
P2 & P3 Terminal Frankfurt Airport€ 131,70€ 16,46Loopafstand3 min
Park Paradies Valet€ 135,00€ 16,88Valet0 minX
P4 Business Frankfurt Airport€ 168,50€ 21,06Loopafstand1 min
ParkSpace24€ 189,00€ 23,63Valet0 minX
P4 eParking Frankfurt Airport€ 239,00€ 29,88Loopafstand1 min


Het is altijd belangrijk om voorafgaand aan uw vlucht uw parking te boeken. De prijzen kunnen zomaar veranderen en wanneer u vlak van tevoren boekt kunnen de prijzen ook hoger uitvallen. We raden daarom aan om op tijd uw parking te reserveren. Bent u benieuwd naar de meest voordelige parkings bij Frankfurt am Main luchthaven? Bekijk dan de Top 5 Goedkoop Parkeren Frankfurt Airport

Parkeermogelijkheden Frankfurt Airport

Als u wilt parkeren Frankfurt Airport heeft u verschillende parkeervormen waaru uit kunt kiezen. Zo kunt u kiezen voor de goedkoopste parkeervorm, namelijk met shuttleservice. Hierbij parkeert u uw auto op het parkeerterrein en laat u uw reserveringsbevestiging zien aan een medewerker. Daarna wordt u met een shuttlebus naar de luchthaven toe gereden. Hoe lang deze zogenoemde transfertijd is, ligt aan de locatie van de parking. Bij terugkomst neemt u weer telefonisch contact op met de parking en dan sturen zij weer een shuttlebus om u op te halen.

De andere optie is een parking met valetservice. Hierbij rijdt u naar de luchthaven toe op de dag van uw vlucht. Een half uur voordat u aankomt neemt u telefonisch contact op met de parking. Er zal een ervaren chauffeur klaar staan op de luchthaven om uw auto over te nemen. Er volgt een sleuteloverdracht en voertuiginspectie, waarna de chauffeur uw auto gaat parkeren. U kunt ondertussen de terminal inlopen om uw bagage in te checken.

 

 

VP24

VP24 Frankfurt AirportDe eerste valet parking in dit rijtje is VP24, waarbij u direct bij de luchthaven uitstapt. Een ervaren chauffeur parkeert uw auto voor u en dit kunt u 24 uur per dag doen. Er geldt wel een nachttoeslag tussen 23:00 en 07:00. Het is mogelijk om uw wagen tegen meerprijs overdekt te laten parkeren, zodat deze beschermt is tegen extreem weer.

 • Prijs: € 74,40 per week
 • Service: (On)overdekt met valetservice
 • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

 

Aeropark Service

Logo Aeropark Service Frankfurt am Main AirportDe shuttleservice van Aeropark Service biedt een goede parking mogelijkheid. Na het parkeren wordt u met de shuttlebus in 12 minuten naar de luchthaven toe gereden. Hierbij dient u wel uw autosleutels in te leveren. U kunt tijdens 06:00 en 00:00 hier terecht, waardoor het niet geschikt is voor nachtvluchten. Er vindt een voertuiginspectie plaats bij aanvang van het parkeren en tegen het einde van het parkeren. Zo wordt schade voorkomen.

 • Prijs: € 75,00 per week
 • Service: Onoverdekt met shuttleservice
 • Extra service: Start- en bagagehulp

Boek nu →

 

 

Phoenix Parkservice

Phoenix Parkservice Frankfurt AirportEen zeer voordelige valet parking is Phoenix Parkservice. Het buitenterrein is omheind, afgesloten en voorzien van camerabewaking. De parking is 24 uur per dag geopend, zodat u dag en nacht gebruik kunt maken van de valetservice. Tegen meerprijs kunt u ook uw auto laten wassen tijdens uw afwezigheid.

 • Prijs: € 85,00 per week
 • Service: Onoverdekt met valetservice
 • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

 

Frankfurt Valet Service

Frankfurt Valet Service logoOp zoek naar een complete valet parking? Bekijk dan Frankfurt Valet Service eens. De parking is geopend van 05:00 tot 00:00 maar tegen een nachttoeslag van € 20,00 kan het ook buiten deze tijden. Tegen meerprijs kunt u een overdekte parkeerplek reserveren en zijn er extra servicemogelijkheden zoals elektrisch laden en auto laten wassen. Het parkeerterrein is voorzien van camerabewaking en 24-uursbewaking.

 • Prijs: € 87,00 per week
 • Service: (On)overdekt met valetservice
 • Extra service: Elektrisch laden mogelijk

Boek nu →

 

 

Mein Flughafenparkplatz P1

Logo Mein Flughafenparkplatz P1 Frankfurt am Main AirportGoedkoop parkeren kan bij Mein Flughafenparkplatz P1. U kunt uw autosleutel meenemen op reis, uw elektrische auto opladen tegen meerprijs en tevens tegen meerprijs uw auto laten wassen. De shuttlebus brengt u in slechts 4 minuten naar de luchthaven toe. De parking is 24 uur per dag geopend, waarbij er een nachttoeslag betaalt moet worden tussen 23:00 en 00:00.

 • Prijs: € 99,00 per week
 • Service: Onoverdekt met shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

 

Park Paradies

Park Paradies Frankfurt AirportAls laatste shuttle parking in dit rijtje vindt u Park Paradies. Deze parking is 24 uur per dag geopend, waardoor u ook met een nachtvlucht hier terecht kunt. Tevens kunt u uw auto laten wassen tijdens uw reis, zodat deze weer als nieuw is bij terugkomst. De shuttlebus brengt u in 10 minuten naar de luchthaven toe na het parkeren.

 • Prijs: € 100,00 per week
 • Service: Onoverdekt met shuttleservice
 • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

 

Infiniti Parken

Infiniti Parking Frankfurt AirportNet als veel van bovenstaande parkings is ook Infiniti Parking 24/7 geopend, met een nachttoeslag tussen 00:00 en 06:00. Uw auto wordt voor u geparkeerd en u kunt tegen meerprijs gebruik maken van diverse extra services. Denk hierbij aan het laten wassen van uw auto en het overdekt parkeren van uw wagen. Het parkeerterrein is goed beveiligd met camerabewaking en 24-uursbewaking.

 • Prijs: € 102,00 per week
 • Service: (On)overdekt met valetservice
 • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

 

PT-Planet Park Terminal Valet

PT-Planet Park Terminal Frankfurt AirportEen goed gewaardeerde valet parking op deze lijst is PT-Planet Park Terminal Valet. De parking en haar valetservice is 24 uur per dag geopend, waarbij u uit en in kunt stappen bij de terminal. De chauffeur parkeert uw auto op een 24 uur per dag bewaakte parking met beveiligingscameras. Tegen meerprijs kunt u uw auto laten wassen door de parking. Zo is uw auto weer als nieuw wanneer u terugkomt van uw reis.

 • Prijs: € 109,00 per week
 • Service: Onoverdekt met valetservice
 • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

 

Parken & Shuttle

Parken & Shuttle Frankfurt AirportWilt u parkeren voor een lage prijs met sleutelbehoud? Kies dan voor Parken & Shuttle! U kunt hier 24 uur per dag parkeren, met een nachttoeslag tussen 00:00 en 05:00. Na het parkeren brengt de shuttlebus, welke in de prijs is inbegrepen voor vier personen, in 10 minuten naar de luchthaven toe. Tegen meerprijs kunt u gebruik maken van services, zoals het elektrisch laden of het laten wassen van uw wagen.

 • Prijs: € 116,00 per week
 • Service: Onoverdekt met shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

 

Parken & Shuttle Ost

Parken & Shuttle Ost Frankfurt AirportGoedkoop parkeren met sleutelbehoud? Dat kan bij Parken & Shuttle Ost! De parking en bijbehorende shuttleservice zijn 24/7 geopend met nachttoeslag tussen 00:00 en 05:00. Zoals gezegd mag u uw eigen autosleutels meenemen op reis na het parkeren en de shuttlebus brengt u in 10 minuten naar de luchthaven toe. Tegen meerprijs kunt u tevens uw auto laten wassen of uw elektrische auto opladen. Ook kunt u overdekt parkeren tegen een kleine meerprijs.

 • Prijs: € 116,00 per week
 • Service: (On)overdekt met shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

 

 

 

Mein Flughafenparkplatz P2

Logo Mein Flughafenparkplatz P2 Frankfurt am Main AirportWilt u een goedkope parking met veel extra servicemogelijkheden? Dan is Mein Flughafenparkplatz P2 een goede keus! De shuttleservice brengt u in 13 minuten naar de luchthaven toe. Tussen 06:00 en 00:00 kunt u hier terecht en u mag na het parkeren uw eigen autosleutels meenemen. Het is mogelijk om tegen meerprijs uw elektrische auto op te laten laden of om uw auto te laten wassen tijdens uw reis. Beide services zijn enkel bij de parking zelf te boeken en niet via onze website. Daarnaast kunt u ook tegen meerprijs overdekt parkeren mee reserveren.

 • Prijs: € 119,00 per week
 • Service: (On)overdekt met shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

 

Park Box Valet

Logo Park Box Valet Frankfurt am Main AirportBij Park Box Valet kunt u parkeren met een valetservice, zoals de naam ook zegt. Tussen 05:00 en 00:00 kunt u gebruik maken van de service, dus houdt rekening met nachtvluchten. Het is mogelijk om tegen meerprijs uw elektrische auto op te laden. Daarnaast kunt u ook uw auto laten wassen tegen meerprijs tijdens uw reis. Wilt u liever uw auto overdekt parkeren? Ook dat kan bij deze parkeeraanbieder. Dit is tegen meerprijs bij het reserveren bij te boeken.

 • Prijs: € 129,00 per week
 • Service: (On)overdekt met valetservice
 • Extra service: Elektrisch laden mogelijk

Boek nu →

 

 

Alpha Parks

Alpha Parks Frankfurt AirportNog een valet parking met veel extra opties is Alpha Parks. Hier kunt u 24 uur per dag terecht, waarbij er een nachttoeslag geldt van € 25,00 tussen 02:00 en 06:00.Uw auto overdekt laten parkeren is mogelijk, vink in dat geval 'overdekt' aan bij het reserveren. Tevens kunt u uw elektrische auto laten opladen of uw wagen laten wassen tegen meerprijs.

 • Prijs: € 129,00 per week
 • Service: (On)overdekt met valetservice
 • Extra service: Elektrisch laden mogelijk

Boek nu →

 

 

Mein Valet Frankfurt

Mein Valet Frankfurt AirportMein Valet Frankfurt wordt zeer goed beoordeeld door onze klanten en biedt veel extra services. He terrein en de valetservice zijn 24 uur per dag beschikbaar. Ook kunt u uw elektrische auto laten opladen tegen meerprijs en kunt u uw auto laten wassen tegen meerprijs. Deze services zijn enkel ter plaatse te boeken. Bij aankomst of terugkomst tussen 23:00 en 06:00 dient er een nachttoeslag betaalt te worden van € 35,00.

 • Prijs: € 129,00 per week
 • Service: (On)overdekt met valetservice
 • Extra service: Elektrisch laden mogelijk

Boek nu →

 

 

ParkParadies Valet

ParkParadies Valet Frankfurt AirportWanneer u 24 uur per dag gebruik wilt kunnen maken van een valetservice, dan is ParkParadies Valet een zeer gode keuze. Deze parking biedt een snelle valetservice aan, waarbij u een nachttoeslag betaald tussen 23:00 en 06:00. Het terrein is voorzien van camerabewaking en is omheind en afgesloten tegen indringers. Uw wagen kan tevens tegen meerprijs gewassen worden tijdens uw reis.

 • Prijs: € 135,00 per week
 • Service: Onoverdekt met valetservice
 • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

 

Parkspace24

Parkspace24 logo Frankfurt AirportBij Parkspace24 weet u zeker dat u op een veilige en betrouwbare parking staat. Met de valetservice die 24 uur per dag beschikbaar is bent u nooit veel tijd kwijt bij het parkeren van uw auto. Er geldt wel een nachttoeslag van € 35,00 tussen 23:45 en 07:00. Verder is het mogelijk om bij het boeken een overdekte plek te reserveren en u kunt zelf uw auto laten wassen tijdens uw reis. Dit reserveert u bij de parking zelf en is tegen meerprijs. Het terrein beschikt over camerabewaking en 24-uursbewaking.

 • Prijs: € 189,00 per week
 • Service: (On)overdekt met valetservice
 • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

 

PT-Planet Park Terminal - Shuttle

PT-Planet Park Terminal Frankfurt AirportDe shuttleversie van de complete PT-Planet Park Terminal - Shuttle parking. U kunt parkeren op het goed bewaakte parkeerterrein, waarbij u zelf uw eigen autosleutel mee kunt nemen voor extra veiligheid. De shuttlebus brengt u na het parkeren in 16 minuten naar de terminal toe. Het parkeerterrein is 24 uur per dag geopend en beschikt over een wachtruimte met toilet indien u even moet wachten. Tegen meerprijs is het ook mogelijk om uw auto te laten wassen tijdens uw reis.

 • Prijs: Niet beschikbaar
 • Service: Onoverdekt met shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud

Meer info →

 

 

Parken & Shuttle Ost Valet

Parken & Shuttle Ost Valet FrankfurtGoedkoop parkeren met valetservice? Dat kan onder andere bij Parken & Shuttle Ost Valet, die naast een shuttleservcie nu ook een valetservice aanbiedt. U kunt 24 uur per dag gebruik maken van deze service, met nachttoeslag tussen 00:00 en 05:00. Tevens is het mogelijk om uw wagen overdekt te laten parkeren tegen meerprijs. U kunt ook uw wagen laten wassen of uw elektrische wagen op laten laden. Beide tegen meerprijs verkrijgbaar bij de parking.

 • Prijs: Niet beschikbaar
 • Service: (On)overdekt met valetservice
 • Extra service: Auto wassen mogelijk

Meer info →

 

 

Frankfurt Airport Parking - Shuttle

Frankfurt Airport Parking Frankfurt AirportWilt u uw auto overdekt parkeren zonder meerprijs? Dat kan bij Frankfurt Airport Parking - Shuttle. Hier kunt u 24 uur per dag terecht om uw wagen te parkeren met shuttleservice. Na het parkeren mag u uw eigen autosleutels meenemen op reis en wordt u in ongeveer 15 minuten naar de luchthaven gereden. Tegen meerprijs is het mogelijk om uw auto te laten wassen.

 • Prijs: Niet beschikbaar
 • Service: Overdekt met shuttleservice
 • Extra service: Auto wassen mogelijk

Meer info →

 

 

Frankfurt Airport Parking - Valet

Frankfurt Airport Parking Frankfurt AirportValetservice waarbij uw auto overdekt geparkeerd wordt? Dat kan bij Frankfurt Airport Parking - Valet. Het gemak van parkeren met valetservice en dat 24 uur per dag op reservering. Uw auto wordt geparkeerd in een nette parkeergarage voorzien van camerabewaking. Middels voertuiginspectie wordt uw auto gecontroleerd op eventuele schade.

 • Prijs: Niet beschikbaar
 • Service: Overdekt met valetservice
 • Extra service: Auto wassen mogelijk

Meer info →

 

 

MyWoMo Parking - Shuttle

MyWoMo Parking Frankfurt AirportParkeren Frankfurt Airport doet u onder andere bij MyWoMo Parking - Shuttle. Naast een goede shuttleservice waarbij u in 12 minuten naar de luchthaven wordt gebracht, zijn er nog allerlei extra servicemogelijkheden. Denk maar eens aan sleutelbehoud en het laten wassen van uw auto tegen meerprijs. De parking is 24 uur per dag geopend en dus geschikt voor alle vluchttijden.

 • Prijs: Niet beschikbaar
 • Service: Onoverdekt met shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

 

MyWoMo Parking - Valet

MyWoMo Parking Frankfurt AirportNet als bij de shuttle versie kunt u ook bij MyWoMo Parking - Valet parkeren met een zeer goede service. Zo kunt u tegen meerprijs uw auto laten wassen en zijn ze 24 uur per dag geopend. De gehele dag en nacht wordt het terrein bewaakt en met een voertuiginspectie wordt eventuele schade voorkomen.

 • Prijs: Niet beschikbaar
 • Service: Onoverdekt met valetservice
 • Extra service: Auto wassen mogelijk

Meer info →

 

 

Frapark Airport - Valet

Frapark Airport Frankfurt AirportParkeren bij Frapark Airport - Valet werkt heel eenvoudig. Zo is de valetservice 24 uur per dag beschikbaar, mits u gereserveerd heeft. U belt 30 minuten voor aankomst op de luchthaven naar de parking en dan zal een chauffeur uw auto voor u parkeren. Er volgt een voertuiginspectie om schade te voorkomen en er is 24-uursbewaking op het terrein aanwezig.

 • Prijs: Niet beschikbaar
 • Service: Onoverdekt met valetservice
 • Extra service: Bagagehulp

Boek nu →

 

 

Frapark Airport - Shuttle

Frapark Airport Frankfurt AirportHet uitstekend beoordeelde Frapark Airport - Shuttle biedt 24 uur per dag een shuttleservice aan. U parkeert dus zelf uw auto, mag uw autosleutels zelf meenemen en wordt daarna met de shuttlebus in 12 minuten naar de luchthaven gebracht. Het parkeerterrein wordt 24 uur per dag bewaakt en u wordt geholpen met uw bagage. Reist u met kinderen? Frapark heeft op aanvraag een kinderzitje voor in de shuttlebus.

 • Prijs: Niet beschikbaar
 • Service: Onoverdekt met shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud

Meer info →

 

P4 Business Frankfurt Airport

Dichtbij terminal 1 ligt P4 Business Frankfurt. De parkeerplaatsen zijn extra breed met een aparte inrit. Er kan enkel tussen de 1 en 29 dagen geparkeerd worden. Ook hier geldt een maximale doorrijhoogte van 2,10 meter in verband met de overdekte parking.

P4 eParking Frankfurt Airport

Net als bovenstaande parking, parkeert u hierbij ook in P4 Frankfurt maar dan in parkeerrij 126. Deze is speciaal gereserveerd voor online reserveringen. De parkeerplaatsen zijn extra breed en voorzien van een oplaadpaal voor elektrische auto's. U parkeert tevens overdekt, zodat uw auto veilig is voor allerlei weersinvloeden. 

 

Vergelijken en reserveren van parkings Frankfurt Airport

Wanneer u op zoek bent naar een parkeerplaats Frankfurt Airport, heeft u nu alle tarieven bij elkaar kunnen zien en de service die u hiervoor mag verwachten. Dit maakt het vergelijken erg eenvoudig. Bovenaan deze pagina kunt u uw reisdata invullen en de luchthaven van vertrek aangeven. Wanneer u op 'zoeken' klikt, krijgt u het beschikbare aanbod te zien voor uw reis en de bijbehorende prijzen. Als u vragen heeft mag u ons altijd contacteren via e-mail en dan helpen wij u graag!

* De getoonde prijzen gelden op het moment van schrijven voor een periode van 8 dagen in juli 2022, maar zijn altijd aan verandering onderhevig en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker