Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

Parkeertarieven Keulen Airport

Plan_Parking_Airport_Cologne

Gaat u binnenkort vliegen vanaf Keulen Airport en bent u op zoek naar parkeren Keulen Airport? Keulen Airport biedt u vier verschillende opties, alle vier de opties zijn onderdeel van de officiële parkeerplaatsen van het vliegveld. In dit artikel lichten wij de opties van Keulen Airport parking toe.

Wij van Vliegen en Parkeren hebben uitgezocht wat het kost om een week te parkeren bij elk van de officiële parkeeropties van Keulen Airport. U heeft de keuze uit drie parkeergarages en een onoverdekte parkeerplaats. Twee van de opties liggen direct bij de terminals en de overige twee opties zijn te voet bereikbaar. Hieronder vindt u alle informatie en prijzen van de officiële p-parking van Keulen Airport.

 

P1 Parkeren Keulen Airport Terminal 1 | vanaf € 33,00/dag

P1 officieel

De parkeergarage P1 bevindt zich direct aan terminal 1. Wanneer u vliegt vanaf terminal 1 is dit de snelste optie. Vanaf deze parkeergarage duurt het ongeveer 1 minuut om tot terminal 2 te komen. In totaal zijn er 1.120 parkeerplaatsen beschikbaar waarvan de meeste overdekt zijn. Een uur parkeren kost u € 4,50 en voor een dag bent u € 33 kwijt. Let op; u kunt hier maximaal 10 dagen parkeren.

 

P2 Parkeren Keulen Airport Terminal 2 | vanaf € 29,00/dag

P2 officieel

De parkeergarage P2 bevindt zich direct aan terminal 2. Wanneer u vliegt vanaf terminal 2 is dit de snelste optie. Deze parkeergarage is een stuk groter dan P1, er is in totaal plaats voor 4.502 auto’s. Parkeren op P2 kost € 3,00 voor een uur en € 29,00 voor een dag, let op; dit zijn speciale tarieven. Daarnaast heeft hier de optie, tegen meerprijs, uw auto bewaakt te parkeren. U parkeert dan op een afzonderlijk beveiligd gebied van de parkeergarage.

 

P3 Parkeren Keulen Airport | vanaf € 24,00/dag

P3 officieel

De parkeergarage P3 het grootste parkeerpark van de luchthaven. Er is plaats voor maar liefst 6.621 auto’s. De locatie ligt niet direct aan de terminals maar op ongeveer 350 meter loopafstand. Net zoals bij de parkeergarages P1 en P2 is hier een maximale doorrijhoogte van 1,95 meter. Een uur parkeren kost u hier € 3,00 en een dag kost u € 24,00, let op; dit zijn speciale tarieven.

 

PN Parkeren Keulen Airport | vanaf € 29,00/dag

PN officieel

Zoals u al eerder kon lezen hebben alle parkeergarages een maximale doorrijhoogte van 1,95 meter. De Parkeerplaats Noord (PN) is een onoverdekte parkeerplaats en heeft hierdoor geen maximale doorrijhoogte. Het is een klein parkeerterrein en biedt plaats aan 64 auto’s. Uw auto onoverdekt parkeren bij Keulen Airport kost € 3,00 voor een uur en € 29 per dag, let op; dit zijn speciale tarieven.

 

Overige tips en informatie

Alle informatie in dit artikel is afkomstig van de officiële airport pagina en de prijzen zijn gebaseerd op de week van 3 december tot en met 10 december (8 dagen) en van 3 december tot en met 16 december (14 dagen). Wilt u goedkoop parkeren Keulen Airport? U vindt eenvoudig de voordelige prijzen wanneer u voor Keulen Airport kiest of via de TOP 4 Goedkoop parkeren Keulen Airport. Hier vindt u in een handig overzicht de 4 goedkoopste parkings bij Keulen Airport en wat u betaalt voor deze parkeerplaatsen. U dient deze parkeerplaatsen wel te reserveren. Dit heeft u via Vliegen en Parkeren binnen enkele minuten geregeld. Bent u benieuwd naar andere vliegvelden en wat voor aanbod wij daar hebben? Via onze website Vliegen en Parkeren kunt u eenvoudig per land en per vliegveld op zoek gaan naar uw ideale parking!

 

Prijsoverzicht van alle officiële parkings bij Keulen Airport

4-11-2019 t/m 11/18-11-2019(loop)afstand tot luchthavenPrijs 8 dagenPrijs 14 dagenPrijs per dag
P1 Parkeergarage1 min€ 231,00n.v.t.€ 33,00
P2 Parkeergarage1 min€ 75,00€ 145,00€ 29,00
P3 Parkeergarage350 meter€ 45,00€ 84,00€ 24,00
P-Nord150 meter€ 79,00€ 149,00€ 29,00

 

Let op: op onze website bieden wij bovenstaande officiële parkings niet aan. Deze zijn alleen via de officiële website van Keulen Airport te reserveren. Ons voordelige aanbod vindt u door Keulen Airport en uw reisdata te selecteren. Reserveer vervolgens direct.

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker