Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

Parkeertarieven Schiphol Airport

Airport-Schiphol-parking

In dit artikel vertellen wij u alles over de parkeermogelijkheden en bijbehorende parkeertarieven Schiphol.

Bent u op zoek naar een parking Schiphol Airport en vraagt u zich af "Wat kost parkeren op Schiphol?" Wij vertellen u graag meer over de verschillende parkeeraanbieders op Schiphol en wat de tarieven parking Schiphol zijn. Zo kunt u een goede keuze maken en eenvoudig de juiste parking reserveren.

Wilt u direct alle beschikbare parkings bekijken bij Schiphol? Vul dan bovenaan deze pagina uw reisdata in. Wij hebben Schiphol Airport alvast voor u geselcteerd. Klik op zoeken en wij laten u de beschikbare parkings zien voor uw reisdata. Daarnaast krijgt u dan ook de parking Schiphol prijs te zien. Als u op korte termijn wilt boeken, kan het zo zijn dat de goedkoopste parkings al volgeboekt zijn. Boek daarom altijd op tijd uw parkeerplaats om hoge prijzen te voorkomen.

Overzicht van de parkeertarieven bij Schiphol Airport

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)*Kosten per dag*ParkeervormTransfertijdSleutelbehoud
MOBIHUB Schiphol-West€ 47,25€ 5,91Shuttle8 min
24:7 Parking€ 51,95€ 6,49Shuttle9 minX
24:7 Parking Premium€ 51,95€ 6,49Shuttle9 min
Budget Shuttle€ 51,95€ 6,49Shuttle13 minX
EazzyPark€ 53,00€ 6,63Shuttle5 minX
P3 Schiphol€ 65,88€ 8,24Shuttle5 min
Central Parking€ 81,50€10,19Shuttle10 minX
Xclusive Parking€ 89,00€ 11,13Shuttle8 min 
Xclusive Parking Valet€ 89,00€ 11,13Valet0 minX
ParkingPoint€ 94,90€ 11,86Shuttle8 minX
ParkingPoint Valet€ 94,90€ 11,86Valet0 minX
The Valet Guys€ 104,49€ 13,06Valet0 minX
Central Parking Valet€ 105,00€ 13,13Valet0 minX
iParking€ 109,50€ 13,69Valet0 minX
P1 Schiphol Airport€ 128,50€ 16,06Loopafstand3-5 min 
P6 Valet Parking Schiphol€ 140,50€ 17,56Valet2 minX

* De getoonde prijzen gelden op het moment van schrijven voor een periode van 8 dagen in december 2021, maar zijn altijd aan verandering onderhevig en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

Zoals u ziet zijn er veel verschillende parkeeraanbieders met ieder hun eigen voordelen voor de klant. Wij raden u aan om altijd vooraf uw parkeerplaats te reserveren. Zo voorkomt u hoge kosten parkeren Schiphol of de stress van het zoeken naar een beschikbare parkeerplaats tijdens de vakantieperiode. Bent u benieuwd naar de goedkoopste parkings bij de luchthaven van Amsterdam? Bekijk dan de Top 5 Goedkoop Parkeren Schiphol.

 

Parkeervormen bij Schiphol

Er zijn diverse manieren om uw auto te parkeren bij Schiphol Airport. De parkeervorm bepaald vaak ook de parking Schiphol prijs. De meest voordelige manier is parkeren met shuttleservice. Dit houdt in dat u zelf uw auto parkeert en dat u daarna met een shuttlebus naar de luchthaven toe wordt gebracht. Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op met de parking, waarna u weer opgehaald wordt met de shuttlebus en naar uw auto toe gebracht wordt. Het is een goedkope manier van parkeren, maar het heeft vaak wel een langere afhandelingstijd.

De tweede parkeervorm is valetservice. Hierbij rijdt u op de dag van uw vlucht naar de luchthaven toe. U neemt 30 minuten voor aankomst contact op met de parking en zij zorgen ervoor dat er een chauffeur klaarstaat om uw auto over te nemen. U levert bij valetservice altijd uw autosleutels in, omdat de chauffeur uw auto gaat parkeren voor u. Ondertussen loopt u de vertrekhal in met uw bagage. Bij terugkomst neemt u weer telefonisch contact op en wordt uw auto weer naar de luchthaven toe gereden. Deze parkeervorm heeft een relatief snelle afhandelingstijd, mits u op tijd contact opneemt met de parking.

 

Meer info over de parkeeraanbieders

Nu u in bovenstaand schema de parkeren Schiphol kosten heeft gezien, leggen we u graag uit wat u voor die prijs kunt verwachten per parking. Niet alleen de parkeervorm verschilt per aanbieder, maar ook de extra aangeboden services en bijvoorbeeld of u uw sleutel zelf mee mag nemen.

 

MOBIHUB Schiphol-West

MOBIHUB Schiphol-West

Wanneer u parkeert bij MOBIHUB Schiphol-West dan brengt de shuttlebus u in 8 minuten naar de luchthaven toe. De parking en haar services zijn van 06:00 – 23:00 beschikbaar en u mag zelf uw autosleutels meenemen op reis. Het terrein wordt 24 uur per dag beveiligd door bewakers en er is een wachtruimte met toilet aanwezig, indien u even moet wachten.

 • Prijs: € 47,25 per week
 • Service: Onoverdekt met shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

24:7 Parking

24/7 Parking Schiphol

Bij 24 7 Parking kunt u de gehele dag en nacht parkeren. Het is een onoverdekte parking, waardoor er geen maximale doorrijhoogte geldt. Het terrein is bewaakt middels camerabewaking en bewakingspersoneel, zodat uw auto zeker veilig geparkeerd staat. Ook is er in het hotel naast de parking een wachtruimte met toilet aanwezig.

 • Prijs: € 51,95 per week
 • Service: Onoverdekt met shuttleservice
 • Extra service: Bagage- en starthulp

Boek nu →

 

24:7 Parking Premium

24/7 Parking Premium Schiphol

Net als bovenstaande parking is 24/7 Parking Premium ook de gehele dag en nacht geopend en rijdt de shuttlebus u naar de luchthaven. Deze rit duurt 9 minuten en bij de premium parking mag u uw eigen autosleutels meenemen op reis. Er is een wachtruimte met toilet aanwezig in het hotel naast de parking.

 • Prijs: € 51,95 per week
 • Service: Onoverdekt met shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

Budget Shuttle

Budget Shuttle Schiphol

Zoals de naam Budget Shuttle al zegt, is het een voordelige parking. Wel is de transfertijd per shuttlebus 13 minuten en kunt u niet uw eigen sleutel meenemen op reis. Het parkeerterrein en haar servcies zijn daarentegen wel 24 uur per dag beschikbaar en het wordt goed bewaakt middels camera's en personeel. Ook vindt er een voertuiginspectie plaats.

 • Prijs: € 51,95 per week
 • Service: Onoverdekt met shuttleservice
 • Extra service: Bagage- en starthulp

Boek nu →

 

EazzyPark

EazzyPark Schiphol Airport

Net als de parking hierboven is EazzyPark 24/7 geopend. De shuttlebus brengt u in 5 minuten naar de luchthaven toe. Hier levert u wel uw autosleutel in bij een medewerker. Er is een comfortabele wachtruimte met toilet beschikbaar, indien u even moet wachten. Het terrein is zeer goed beveiligd, zodat uw auto gegarandeerd veilig geparkeerd staat.

 • Prijs: € 53,00 per week
 • Service: Onoverdekt met shuttleservice
 • Extra service: Wachtruimte met toilet

Boek nu →

 

P3 Schiphol

P3 Schiphol Airport

Deze officiële P3 Schiphol parkeerplaats is ook via onze website te boeken. De parking is 24 uur per dag geopend en de shuttlebus brengt u in 5 minuten naar de vertrekhal toe. Deze vertrekken iedere 10 minuten. U kunt uw eigen autosleutels meenemen op reis. Het is mogelijk om uw elektrische auto op te laden tegen meerprijs. Ook kunt u tegen meerprijs overdekt parkeren in de parkeergarage.

 • Prijs: € 65,88 per week
 • Service: (On)overdekt met shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

Central Parking

Central Parking Schiphol Airport

De shuttleservice en de parking van Central Parking is 24/7 geopend. De shuttlebus brengt u met uw bagage in 10 minuten naar de vertrekhal van Schiphol toe. Het terrein is goed beveiligd door middel van camera’s en aanwezig bewakingspersoneel. Uw auto wordt onderworpen aan een voertuiginspectie, zodat hij schadevrij blijft.

 • Prijs: € 81,50 per week
 • Service: Onoverdekt met shuttleservice
 • Extra service: Voertuiginspectie

Boek nu →

 

Xclusive Parking

Xclusive Parking Schiphol Airport

Één van de laatse shuttle parkings is Xclusive Parking. Ook deze parking is 24/7 geopend en de shuttlebus brengt u in 8 minuten van de parking naar de luchthaven toe. U kunt uw eigen autosleutels meenemen op reis en het terrein wordt 24 uur per dag bewaakt. Er vindt een voertuiginspectie plaats en er is een wachtruimte met toilet aanwezig.

Let op: U betaalt € 5,00 nachttoeslag bij aankomst of vertrek tussen 00:00 en 07:00. Ook wordt er € 15,00 extra last-minute boekingskosten gerekend als u binnen 24 uur voor vertrek een boeking maakt.

 • Prijs: € 89,00 per week
 • Service: Onoverdekt met shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

Xclusive Parking Valet

Xclusive Parking Valet Schiphol Airport

De valet versie van voorgaande parking is Xclusive Parking Valet. U kunt ervoor kiezen om overdekt te parkeren tegen meerprijs en de parking en haar valeteservice is 24 uur per dag beschikbaar. Er vindt een voertuiginspectie plaats en uw auto wordt op een zeer goed beveiligde parking geparkeerd.

Let op: U betaalt € 5,00 nachttoeslag bij aankomst of vertrek tussen 00:00 en 07:00. Ook wordt er € 15,00 extra last-minute boekingskosten gerekend als u binnen 24 uur voor vertrek een boeking maakt.

 • Prijs: € 89,00 per week
 • Service: (On)overdekt met valetservice
 • Extra service: Voertuiginspectie

Boek nu →

 

ParkingPoint

ParkingPoint Schiphol Airport

ParkingPoint is een zeer uitgebreide parking met shuttleservice. De shuttlebus brengt u in 8 minuten naar de luchthaven, en dit kan 24 uur per dag. Het terrein is zeer goed beveiligd en er is een wachtruimte met toilet aanwezig. Tevens vindt er een voertuiginspectie plaats van uw auto.

Let op: U betaalt € 5,00 nachttoeslag bij aankomst of vertrek tussen 00:00 en 07:00. Ook wordt er € 15,00 extra last-minute boekingskosten gerekend als u binnen 24 uur voor vertrek een boeking maakt.

 • Prijs: € 94,90 per week
 • Service: Onoverdekt met shuttleservice
 • Extra service: Voertuiginspectie

Boek nu →

 

ParkingPoint Valet

ParkingPoint Valet Schiphol Airport

Bij ParkingPoint Valet kunt u 24 uur per dag gebruik maken van hun services. Het terrein is zeer goed beveiligd en er vindt een voertuiginspectie plaats bij aanvang en einde van het parkeren.

Let op: U betaalt € 5,00 nachttoeslag bij aankomst of vertrek tussen 00:00 en 07:00. Ook wordt er € 15,00 extra last-minute boekingskosten gerekend als u binnen 24 uur voor vertrek een boeking maakt.

 • Prijs: € 94,90 per week
 • Service: Onoverdekt met valetservice
 • Extra service: Voertuiginspectie

Boek nu →

 

The Valet Guys

The Valet Guys Schiphol Airport

Als u wilt valet parkeren, kan dit onder andere bij The Valet Guys. De parking en bijbehorende service zijn geopend van 06:30 tot 01:00. Het is mogelijk om uw elektrische auto op te laden of uw auto te laten wassen. Beide tegen meerprijs en alleen bij de parking te boeken. U kunt ook tegen meerprijs overdekt parkeren mee reserveren.

 • Prijs: € 104,49 per week
 • Service: (On)overdekt met valetservice
 • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

Central Parking Valet

Central Parking Valet Schiphol Airport

De 24 uur per dag geopende Central Parking Valet biedt u een goede service aan. Uw auto wordt geparkeerd op een goed beveiligde parking en er vindt een voertuiginspectie plaats bij aanvang en na het parkeren. 

 • Prijs: € 105,00 per week
 • Service: Onoverdekt met valetservice
 • Extra service: Bagage- en starthulp

Boek nu →

 

iParking

iParking Schiphol Airport

Als u comfortabel wilt parkeren, kiest u voor iParking. Hier wordt uw auto geparkeerd op een uitstekend beveiligde parking. Bij aanvang en na het parkeren wordt de auto onderworpen aan een grondige voertuiginspectie, waarbij ook de kilometerstand wordt genoteerd. 

 • Prijs: € 109,50 per week
 • Service: Onoverdekt met valetservice
 • Extra service: Bagage- en starthulp

Boek nu →

 

P1 Schiphol Airport | € 128,50 per week incl. online reserveren

P1 Schiphol Airport is gelegen op korte loopafstand van de parking, namelijk 3 tot 5 minuten lopen. Het grootste gedeelte is een overdekte parkeergarage. De genoemde prijs is inclusief online reserveren. Indien u ter plaatse parkeert, bent u € 588,00 kwijt voor dezelfde periode van een week.

 

P6 Valet Parking Schiphol Airport | €140,50 per week

Bij P6 Valet Parking Schiphol wordt uw auto voor u geparkeerd op een onoverdekte parkeerplaats. Ondanks dat het met valetservice is, stapt u niet uit bij de terminal, maar op 2 minuten loopafstand van de terminal. Het is verplicht om online te reserveren.

 

Vergelijken en reserveren doet u bij Vliegen en Parkeren

U heeft nu alle mogelijke parkeeropties gezien bij Schiphol Airport en de Schiphol parkeren kosten. Nu is het tijd om een keuze te maken. Wordt het shuttle- of valetservice? En gaat u voor sleutelbehoud of wilt u een extra service erbij? Of gaat u toch voor de goedkoopste prijs parking luchthaven Schiphol? Er zijn tal van opties om uit te kiezen. Komt u er niet uit of heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker