Parkeertarieven Schiphol

ParkingTarifs

In dit artikel vertellen wij alles over de parkeertarieven bij Schiphol Airport -

Gaat u op vliegreis vanaf Schiphol Airport en wilt u ook Schiphol parkeren? We voorzien u graag van alle informatie over de kosten parkeren Schiphol en bijbehorende mogelijkheden. 

U vindt het beschikbare parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Schiphol Airport al geselecteerd.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Schiphol Airport
ParkingKosten per weekService 
Q-Park Spaarne Gasthuis€ 57,75 - week
€ 7,22 - dag
OV
15 min
Reserveer
Xclusive Parking€ 57,99 - week
€ 7,24 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer
Vakantie Parking€ 61,95 - week
€ 7,74 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer
Drive Up Services€ 62,00 - week
€ 7,75 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer
Comfort Parking€ 70,25 - week
€ 8,78 - dag
Shuttle
5 min
Reserveer
Comfort Parking Valet€ 72,99 - week
€ 9,12 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Vakantie Parking - Valet€ 72,99 - week
€ 9,12 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Parking Point Valet€ 72,99 - week
€ 9,12 - dag
Valet
0 min
Reserveer
P6 Valet Schiphol (official)€ 185,50 - week
€ 23,19 - dag
Valet
6 min
Informatie
P1 Schiphol (official)
€ 254,50 - week
€ 31,81 - dag
Lopen
6 min
Informatie

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

Vaak krijgen wij de vraag 'wat kost parkeren op Schiphol?'. In de bovenstaande tabel zult u direct zien dat er enorme prijsverschillen zijn. Er kan een verschil van ruim € 190 optreden voor dezelfde 8 dagen parkeren.

We hebben alle beschikbare parkeermogelijkheden opgenomen in de tabel, zo kunt u er dus eenvoudig achter komen wat de parkeerkosten voor Schiphol zijn. Dit is dus inclusief Schiphol shuttle parkings, Schiphol valet parkings en de officiële parkings.

Wilt u graag besparen op deze kosten en dus parkeren bij een van de shuttle- of valet parkeeraanbieders? Selecteer dan simpelweg bovenaan de pagina uw reisdata en klik op 'zoeken'. Hieronder zullen wij een aantal van deze parkeeraanbieders nog even kort en bondig omschrijven, zodat u een beter beeld heeft van wat u kunt verwachten.

 

Q-Park Spaarne Gasthuis (€ 57,75 / week)

Logo Q Park Spaarne

Ook op de parkeerplaats van Q-Park Spaarne Gasthuis zijn de parkeren Schiphol kosten zeer interessant! Als u graag uw auto op een overdekte parkeerplaats neerzet, overweeg dan om dit te doen bij Q-Park. De service die zij aanbieden, maakt het mogelijk om de auto te laten staan, terwijl u op vakantie of op reis bent. U kunt met het openbaar vervoer naar het vliegveld, deze kosten zijn inbegrepen in de prijs. Bovendien is de parkeerplaats goed beveiligd door middel van camerabewaking en een volledige omheining afgesloten door een slagboom.  

  • Prijs per week (8 dagen): € 57,75
  • Service: Overdekte parkeerplaats inclusief OV

Boek nu →

 

Xclusive Parking (€ 70,00 / week)

Logo xclusive ParkingOok bij Xclusive Parking wordt het parkeren op Schiphol kosten laag gehouden, zelfs met een shuttleservice. U parkeert uw auto op een veilige plek, in de koffer of tas, en stopt de sleutel op een veilige plek. Vervolgens kunt u op de shuttlebus wachten die elke dag beschikbaar is, aangezien de parkeerplaats 24 uur per dag geopend is 7 dagen per week. Daarna staat u binnen 8 minuten klaar bij de vertrekhal om uw reis voort te zetten! Daarnaast heeft de parkeerplaats ook een extra veiligheidsmaatregel, namelijk een volledige omheining van de parkeerplaats zelf die is afgesloten door middel van een slagboom, en camerabewaking. 

 

  • Prijs per week (8 dagen): € 70,00
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

Vakantie Parking (€ 61,95 / week)

Logo Vakantie ParkingWaar kunt u nog voor een lage prijs parkeren? Dat kan bij Vakantie Parking! U parkeert de auto, stopt de sleutels veilig weg in de koffer en kunt vrijwel meteen in de shuttlebus stappen die u binnen 8 minuten bij de vertrekhal heeft gebracht. De parkeerplaats is 24 uur per dag geopend en er is altijd een shuttlebus beschikbaar op de tijd die u uitkomt. Deze parkeerplaats heeft niet alleen deze voordelen, maar ook andere service en faciliteiten, zoals camerabewaking, en het is zelfs mogelijk de auto te laten wassen terwijl u op vakantie bent. 

 

  • Prijs per week (8 dagen): € 61,95
  • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

Drive Up Services (€ 64,00 / week)

Logo Drive Up Services

Via Drive Up Services is valet parkeren mogelijk tegen lage Schiphol parkeren kosten. U kunt hier parkeren door middel van een shuttle-transport. Wanneer u de auto parkeert op de aangewezen plek, legt u de koffers in de shuttlebus en bent u binnen 8 minuten bij de vertrekhal.  Naast dat u snel uw reis kunt voortzetten, is de parkeerplaats ook 24/7 geopend en u er altijd terechtkunt. Daarnaast zijn er extra services en faciliteiten, zoals een wachtruimte inclusief toilet, waar u gebruik van kunt maken als u uw auto hier parkeert.  

 

  • Prijs per week (8 dagen): € 64,00
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

Comfort Parking (€ 70,25 / week)

Logo comfort parking

De parkeerkosten Schiphol zijn zeer laag als u kiest voor Comfort Parking. Na het parkeren van uw auto op de parkeerplaats buiten, stapt u in de shuttlebus die u binnen 5 minuten bij de vertrekhal afzet. Naast de volledige omheining van de parkeerplaats en de camerabewaking die alles voor u in de gaten houdt, kunt u de sleutel zelf behouden. De extra service die deze parkeergelegenheid biedt, is handig bij het inladen van de spullen door de bagagehulp. 

  • Prijs per week (8 dagen): € 70,25
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice

Boek nu →

 

Comfort Parking Valet (€ 72,99 / week)

Logo comfort parking

De parkeerkosten Schiphol zijn zeer laag als u kiest voor Comfort Parking. Met de valetservice wordt uw auto voor u geparkeerd op de parkeerplaats die 24 uur per dag is geopend. En u kunt ook hier 24/7 gebruikmaken van de service en faciliteiten die zij aanbieden. Beveiliging wordt hier ook serieus genomen, zo is deze beveiligd via 24 uurs bewaking, camerabewaking een volledige omheining en slagboom. Ook is er geen maximale doorrijhoogte en kunt u tegen een meerprijs uw auto laten wassen.  

  • Prijs per week (8 dagen): € 72,99
  • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief valetservice

Boek nu →

 

Vakantie Parking Valet (€ 72,99 / week)

Logo vakantie Parking Valet SchipholBij Vakantie Parking Valet kunt u uw auto parkeren Schiphol kosten laag. De parkeerplaats is 24 uur per dag geopend, evenals de valetservice die uw auto komt ophalen en bij terugkomst ook weer komt brengen. Het parkeerterrein is volledig omheind, afgesloten en voorzien van een slagboom. Deze wordt dagelijks bewaakt met camerabewaking, zodat u met een gerust hart op reis kunt gaan. Daarnaast is het ook mogelijk om uw auto te laten wassen tegen een meerprijs.

  • Prijs per week (8 dagen): € 72,99
  • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief valetservice

Boek nu →

 

ParkingPoint Valet (€ 72,99 / week)

Logo Parking point valetDe zeer professionele valetservice van ParkingPoint Valet zorgt ervoor dat u snel en veilig uw auto kwijt kunt. Hier spreekt u van tevoren een tijd af met de valetchauffeur die vervolgens bij uw aankomst de auto netjes parkeert op de parkeerplaats. U kunt er voor kiezen om tegen een meerprijs de auto overdekt neer te laten zetten, zodat deze is beschermd tegen weer en wind. Dan kunt u meteen door naar de vertrekhal om uw reis door te zetten. Verder is deze parkeerplaats 24/7 geopend en is deze goed beveiligd door middel van camerabewaking een volledige omheining en slagboom. 

  • Prijs per week (8 dagen): € 72,99
  • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief valetservice

Boek nu →

 

P6 Valet Schiphol

P6 Valet Schiphol AirportVoor het valet parkeren kunt u niet alleen terecht bij alternatieve aanbieders, maar ook bij Schiphol zelf bij P6 Valet. Hiervoor zijn de parkeren Schiphol tarieven echter wel flink hoger. U geeft de auto af tegenover de luchthaven, bij parkeerplaats P1. Een chauffeur parkeert uw auto vervolgens elders rondom Schiphol, op maximaal 12 km afstand. Er wordt gebruik gemaakt van een videostraat om uw auto goed in beeld te brengen en een GPS- en kilometertracker om onnodig gebruik van uw auto te voorkomen.

  • Prijs per week (8 dagen): € 170,50
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief valetservice

Meer info →

 

P1 Schiphol

P1 Schiphol AirportDe parkeergarage van P1 Schiphol is grotendeels overdekt en ligt op 2 tot 6 minuten loopafstand van de vertrekhal. Deze locatie is zeer geschikt voor kort parkeren, maar ook lang parkeren is mogelijk. Voor dat laatste wordt echter wel de hoofdprijs gevraagd. Inrijden gebeurt op kenteken en er is dag en nacht toezicht. Rijdt u een elektrische auto? Dan kunt u deze opladen bij één van de 11 laadpunten in de parkeergarage. 

  • Prijs per week (8 dagen): € 243,50
  • Service: Overdekte parkeerplaats op loopafstand

Meer info →

 

Samenvatting van de parkeermogelijkheden bij Schiphol

Heeft u ook de vraag "wat kost parkeren Schiphol?" Hieronder ziet u in een handig overzicht uit hoeveel mogelijkheden u kunt kiezen, welke parking het best wordt beoordeeld, wat de goedkoopste parking is en welke het dichtst bij de luchthaven te vinden is. Het makkelijkst is uiteraard om bovenaan uw reisdata te selecteren en daadwerkelijk het vergelijkingsproces te starten. Zo vindt u het actuele Airport Schiphol parking aanbod, tijdens uw reisperiode!

Bent u simpelweg op zoek naar de goedkoopst mogelijke parkeerplaats? Bekijk dan eens onze top 5 goedkoop parkeren Schiphol voor een handig overzicht. 

🚗 Aantal parkeerplaatsen30
🏆 Best beoordeeldVakantie Parking
💶 GoedkoopsteQ-Park Spaarne Gasthuis
📍 Dichtst bij luchthavenComfort Parking Valet

 

Disclaimer van de parkeertarieven

  • De tarieven parkeren Schiphol zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode Mei 2024.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving