Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

Parkeertarieven Schiphol Airport

Airport-Schiphol-parking

Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland en de op twee na grootste luchthaven van Europa. Het merendeel van de reizigers reist het liefst met de auto naar de luchthaven. Omdat er jaarlijks tientallen miljoenen reizigers Schiphol passeren geeft dit een gigantische parkeerdrukte rondom de luchthaven. Het wordt dus aangeraden om van tevoren te reserveren. Maar waar kan dat, hoe parkeert u dan en wat betaalt u ervoor? In dit artikel leest u alles over de on-airport parkings van Schiphol.

Parkeertarieven Schiphol

Parking8 dagen (€)*per dag (€)*ParkeervormTransfertijdBeoordeling**
Budget Shuttle4045506Shuttle9 min.8,9/10
EazzyPark4200525Shuttle5 min.-
24:7 Parking Premium4595569Shuttle9 min.9,6/10
The Valet Guys5600700Valet0 min.-
P3 Schiphol Terrein5923740Shuttle5 min.-
P3 Schiphol Garage7000875Shuttle5 min.-
P1 Schiphol Holiday135452513Loopafstand3 - 6 min.9,3/10

Er zijn veel verschillende mogelijkheden van Schiphol parking. De officiële parkeerplaatsen van Schiphol zijn verdeeld over vijf locaties en deze locaties variëren onderling enorm. U wilt natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan en met een gerust hart op reis gaan. Wij zetten alle informatie voor u op een rijtje. Wilt u zeker zijn van goedkoop parkeren Schiphol? Boek dan een parkeerplaats via onze website!

 

P1 Kort parkeren Schiphol Airport

P1 Kort Parkeren

Op P1 kort parkeren kunt u, zoals de naam al doet vermoeden, kort parkeren Schiphol. Hier kunt u parkeren wanneer u minder dan 48 uur wilt parkeren en u hoeft hier geen reservatie te maken. Parkeert u toch langer dan 48, dan worden de kosten met € 100 verhoogd! U kunt hier wel- of niet overdekt parkeren, er is de mogelijkheid om uw auto elektrisch te laden en u bent in ongeveer 6 minuten bij de vertrekhal. De prijzen van parkeren Schiphol vindt u in de tabel verder in dit artikel

 

P1 Holiday parking Schiphol Airport

P1 Holiday parking

Parking Luchthaven Amsterdam is bij P1 Holiday parking te vergelijken met P1 kort parkeren. Beide parkeermogelijkheden zijn namelijk gevestigd op dezelfde locatie. Bij P1 Holiday parking kunt u echter wel langer dan 48 uur parkeren en kunt u wel een reservatie vooraf maken. Voor de rest zijn deze parking Schiphol parkings hetzelfde omdat ze op hetzelfde terrein zitten.

 

P3 Lang parkeren Schiphol Airport

P3 Lang parkeren

Op P3 lang parkeren kunt u, zoals de naam al doet vermoeden, lang parkeren Schiphol. Deze parking heette in het verleden Schiphol Smart Parking, de parking is voor de rest ongewijzigd gebleven. Deze optie is voornamelijk voor mensen die langer op reis gaan, bijvoorbeeld vakantiegangers. Deze parking Amsterdam Airport is gevestigd in de buurt van Schiphol. U wordt met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht vanaf de parking. Ook hier kunt u vooraf online een reservatie maken, dit wordt ook zeker aangeraden! Ook hier kunt u zowel overdekt als onoverdekt parkeren.

 

P4 Basis parking Schiphol Airport

Tijdelijk niet beschikbaar

P4 Basis parking

P4 basis parking is een voordelige Schiphol Airport parking en daarom ook veelvuldig geboekt. Hier parkeert u net als P3 lang parkeren in combinatie met een shuttleservice, echter liggen de prijzen hier lager. U kunt hier in tegenstelling tot de andere locaties niet overdekt parkeren, uw auto staat dus in de frisse buitenlucht. Schiphol parkeren wordt aangeraden om vooraf een reservatie te maken.

 

P6 Valet parkeren Schiphol Airport

P6 Valet

Bij P6 valet parkeren kunt u, zoals de naam al doet vermoeden, parkeren in de vorm van Schiphol valet parking. Dit is een luxe en zeer comfortabele vorm van Amsterdam Airport parking. U kunt valet parkeren bij P6 maar u kunt ook kiezen voor Terminal valet parking. Bij deze twee parkeervormen is het verplicht vooraf een reservatie te maken. P6 en Terminal verschillen voornamelijk in de locatie en de tarieven. Bij P6 rijdt u direct naar de garage, hier levert u uw sleutels in bij het onthaal. Uw auto wordt vervolgens geparkeerd door een chauffeur van de parking.

 

Terminal Valet

Terminal valet parking Schiphol Airport

Ook bij Terminal valet parking wordt uw auto geparkeerd met behulp van een chauffeur van de parking. Bij Terminal valet parking bent u wél voorzien van een overdekte parking Amsterdam Schiphol. Deze parking heet niet zonder reden Terminal valet parking, de parkeerlocatie ligt namelijk dichtbij de terminal van Schiphol. Ook bij deze parking dient u vooraf een reservatie te maken. U vindt de parking Schiphol prijs in de onderstaande tabel.

 

Prijsoverzicht lang parkeren Schiphol Airport

Na al deze informatie wilt u natuurlijk ook weten wat de parkeertarieven Schiphol zijn. Wij zetten alle tarieven in een handig overzicht en zo weet u direct de prijs parking Schiphol!

 

Persoonlijk advies van Vliegen en Parkeren

Wij van Vliegen en Parkeren zijn als sinds 2013 bezig om het parkeren rondom vliegvelden zo voordelig én zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij hebben in de tussentijd een ruim aanbod van betrouwbare en gecertificeerde parkeerbedrijven op onze website.

Het reserveren van een parkeerplaats is bij ons supereenvoudig. Parkeren Schiphol vergelijken doet u snel en gemakkelijk door Schiphol te selecteren en aan te vullen met uw reisdata. Wij tonen u direct ons beschikbare aanbod en u kunt het in alle rust vergelijken. U kunt uw gewenste parking direct reserveren, u betaalt geen extra reserveringskosten en u heeft parkeren Schiphol goedkoop al binnen enkele minuten geregeld!

U kunt van elke parking foto’s bekijken, reviews van andere reizigers zien en u vindt alle informatie op de gebieden van veiligheid, faciliteiten en service. Wilt u écht goedkoop parkeren, bekijk dan eens onze top 5 goedkoop parkeren Schiphol Airport.

Vragen? Bekijk eens onze FAQ-pagina of maak gebruik van onze gratis klantenservice.

Let op: op onze website bieden wij de officiële parkings P1 en P3 aan. De overige parkings zijn alleen via de officiële website van Schiphol te reserveren. Ons voordelige aanbod vindt u door Schiphol en uw reisdata te selecteren. Reserveer vervolgens direct.

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker