Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

P1 Charleroi

P1

De kenmerken, tarieven en hoe het parkeren precies werkt: Vliegen & Parkeren vertelt alles wat u moet weten over parkeren bij Charleroi Airport P1.


 

Prijzen parking P1 Charleroi

Parking8 dagen (€)*per dag (€)*ParkeervormTransfertijdSleutel meenemen
P1**11100*1388Loopafstand2 min.
Parking Pas Cher3700463Shuttle7 min.-
Aeropark5610701Shuttle7 min.-
Ace Parking6500813Shuttle11 min.-
Eco Park6500813Shuttle5 min.
ProPark7000875Shuttle9 min.-

Eigenschappen van P1 Charleroi

Parking P1 Charleroi is een overdekte parkeerplaats op vijf minuten lopen van de vertrekhallen en is 24 uur per dag, zeven dagen per week geopend.

Het parkeerterrein beslaat meerdere verdiepingen en u vindt er gehandicaptenparkeerplaatsen.

 

Tarieven van parking P1 Charleroi Brussel-Zuid

Omdat P1 overdekt is en dicht bij de vertrekhallen ligt, is het parkeertarief dat luchthaven Charleroi ervoor hanteert minder concurrerend dan bepaalde andere parkings in de buurt.

Het tarief voor een week parkeren bij P1 Charleroi bedraagt € 111*. Afhankelijk van de datum waarop u boekt en het aantal beschikbare plaatsen is het mogelijk soms betere tarieven te vinden. We hebben alle parkeertarieven bij Charleroi Airport overigens al voor u op een rijtje gezet.

De prijs blijft echter ver boven die van particuliere parkings in de buurt van de luchthaven, zoals u terugziet in de tabel bovenaan de pagina. Als u op zoek bent naar een goedkope parking bij Charleroi Airport, aarzel dan niet om het aanbod op onze website te vergelijken. We hebben daarnaast een Top 5 Goedkope Parkings bij Charleroi Airport gemaakt, waarin u in één oogopslag kunt zien waar u het voordeligst uit bent.

Daarnaast zijn de annuleringsvoorwaarden op vergelijkingsplatforms als Vliegen & Parkeren vaak veel gunstiger dan die van de officiële kanalen. Zonder een annuleringsverzekering kunt u tot hoogstens 48 uur voor aanvang van uw reservering annulering. U betaalt dan 15% annuleringskosten. Mét verzekering kunt u tot de aanvang van uw reservering annuleren.

 

Hoe werkt parkeren bij P1 Charleroi?

Nadat u online uw reservering heeft geplaatst, ontvangt u per e-mail een QR-code waarmee u bij de automaat aan de ingang een kaartje kunt krijgen en de parking mag betreden. Bij terugkomst voert u het ticket in de automaat en mag u direct uitrijden.

De plaatsen zijn niet genummerd, dus u mag parkeren waar u wilt.

Houd er rekening mee dat u in geval van vertraging of een eerdere aankomst voordat u weer in uw auto stapt bij de automaten een toeslag moet betalen.

 

* De getoonde prijzen gelden op het moment van schrijven voor een periode van 9 juni 2020 voor een week in juli 2020, maar zijn altijd aan verandering onderhevig en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.
** U kunt de officiële parkeerplaatsen (P-parkings) bij deze luchthaven enkel reserveren via de officiële website van de airport.

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker