#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Selecteer het vliegveld en de gewenste data en vergelijk direct een groot aanbod aan betrouwbare parkeeraanbieders rondom vliegvelden.
Informatief 09 Juni 2020

P1 Charleroi Airport

De kenmerken, tarieven en hoe het parkeren precies werkt: Vliegen & Parkeren vertelt alles wat u moet weten over parkeren bij Charleroi Airport P1.


 

Prijzen parking P1 Charleroi

Parking 8 dagen (€)* per dag (€)* Parkeervorm Transfertijd Sleutel meenemen
P1** 11100* 1388 Loopafstand 2 min.
Parking Pas Cher 3700 463 Shuttle 7 min. -
Aeropark 5610 701 Shuttle 7 min. -
Ace Parking 6500 813 Shuttle 11 min. -
Eco Park 6500 813 Shuttle 5 min.
ProPark 7000 875 Shuttle 9 min. -

Eigenschappen van P1 CharleroiPlattegrond parking P1 Charleroi

Parking P1 Charleroi is een overdekte parkeerplaats op vijf minuten lopen van de vertrekhallen en is 24 uur per dag, zeven dagen per week geopend.

Het parkeerterrein beslaat meerdere verdiepingen en u vindt er gehandicaptenparkeerplaatsen.

 

Tarieven van parking P1 Charleroi Brussel-Zuid

Omdat P1 overdekt is en dicht bij de vertrekhallen ligt, is het parkeertarief dat luchthaven Charleroi ervoor hanteert minder concurrerend dan bepaalde andere parkings in de buurt. We hebben alle parkeertarieven bij Charleroi Airport overigens al voor u op een rijtje gezet.

Het tarief voor een week parkeren bij P1 Charleroi bedraagt € 111*. Afhankelijk van de datum waarop u boekt en het aantal beschikbare plaatsen is het mogelijk soms betere tarieven te vinden.

De prijs blijft echter ver boven die van particuliere parkings in de buurt van de luchthaven, zoals u terugziet in de tabel bovenaan de pagina. Als u op zoek bent naar een goedkope parking bij Charleroi Airport, aarzel dan niet om het aanbod op onze website te vergelijken. We hebben daarnaast een Top 5 Goedkope Parkings bij Charleroi Airport gemaakt, waarin u in één oogopslag kunt zien waar u het voordeligst uit bent.

Daarnaast zijn de annuleringsvoorwaarden op vergelijkingsplatforms als Vliegen & Parkeren vaak veel gunstiger dan die van de officiële kanalen. Zonder een annuleringsverzekering kunt u tot hoogstens 48 uur voor aanvang van uw reservering annulering. U betaalt dan 15% annuleringskosten. Mét verzekering kunt u tot de aanvang van uw reservering annuleren.

 

Hoe werkt parkeren bij P1 Charleroi?

Nadat u online uw reservering heeft geplaatst, ontvangt u per e-mail een QR-code waarmee u bij de automaat aan de ingang een kaartje kunt krijgen en de parking mag betreden. Bij terugkomst voert u het ticket in de automaat en mag u direct uitrijden.

De plaatsen zijn niet genummerd, dus u mag parkeren waar u wilt.

Houd er rekening mee dat u in geval van vertraging of een eerdere aankomst voordat u weer in uw auto stapt bij de automaten een toeslag moet betalen.


* De getoonde prijzen gelden op het moment van schrijven voor een periode van 9 juni 2020 voor een week in juli 2020, maar zijn altijd aan verandering onderhevig en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.
** U kunt de officiële parkeerplaatsen (P-parkings) bij deze luchthaven enkel reserveren via de officiële website van de airport.
Bekijk informatief-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b