Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

P1 Charleroi

P1

Als u op zoek bent naar een officiële parking Charleroi Airport dan is P1 Charleroi Airport wellicht iets wat u zoekt. We vertellen u graag meer over deze parking, maar ook oveer de goedkopere alternatieve parkings die een zeer goede service aanbieden. Wilt u direct alternatieve parkings vergelijken? Vul dan bovenaan deze pagina uw reisdata in. We hebben Charleroi Airport alvast voor u ingevuld. Klik op 'zoeken' en u krijgt het beschikbare aanbod te zien met de prijzen.

De parkeertarieven van P1 Charleroi & de alternatieve opties

ParkingKosten per week (8 dagen)*Kosten per dag*ParkeervormTransfertijdSleutelbehoud
A1 Parking€ 47,00€ 5,88Shuttle7 min.
Ace Parking€ 47,00€ 5,88Shuttle9 min.
ProPark€ 47,00€ 5,88Shuttle9 min.X
Aeropark€ 48,00€ 6,00Shuttle7 min.
Park & Fly€ 48,00€ 6,00Shuttle5 min.X
Parkwall€ 50,40€ 6,30Shuttle2 min.
P1 Charleroi€ 105,00€ 13,13Loopafstand2 min.

*  De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode november 2021.

Informatie over P1 Charleroi

Plattegrond Charleroi Airport P1Let op: Reservation Zone Zaventem Airport is niet te boeken via onze website.

Bij P1 Charleroi kunt u direct bij de terminal parkeren. Zoals je hiernaast kunt zien ligt P1 Charleroi direct tegenover terminal 1 en 2. U kunt vaanf hier dus gemakkelijk bij beide terminals komen met uw bagage. Hier hangt natuurlijk wel een flink prijskaartje aan en daarmee is P1 Charleroi de duurste van de officiële parkings.

Meer informatie over de parkeerservice

U vindt P1 Charleroi op Rue Charles Lindbergh, 6041 in Charleroi. U kunt online alvast de parking reserveren, waardoor u middels een QR-code naar binnen kunt rijden. U krijgt een ticket welke u goed moet bewaren. Hiermee kunt u bij terugkomst namelijk uitrijden en eventueel bij de betaalautomaat iets bijbetalen wanneer nodig. Als u niet vooraf reserveert, kan de prijs flink hoger uitvallen. Na het parkeren kunt u zelf uw autosleutels meenemen en loopt u in ongeveer 2 minuten naar de terminal toe.

Meer informatie over de faciliteiten

Wanneer u kiest voor P1 Charleroi dan parkeert u in een overdekte parkeergarage die 24 uur per dag geopen is. Enkel op de bovenste etage is het niet overdekt. Er wordt aangeraden om geruime tijd te reserveren, zodat u niet in tijdnood komt. Indien u toch later terugkomt of eerder aankomt, dient dit extra bedrag betaald te worden bij de betaalautomaat voordat u uit kunt rijden. De parkeergarage P1 Charleroi is voorzien van camerabewaking en er zijn ook oplaadpalen beschikbaar om uw elektrische auto op te laden.  

P1 Charleroi op een rij:

🚗 ParkeermethodeLoopafstand
↪️ Reistijd2 min
🔑 SleutelbehoudSleutel zelf meenemen
🕕 Openingstijden24/7
  • Op korte loopafstand
  • Overdekte parkeergarage
  • Sleutelbehoud
  • Camerabewaking
  • Elektrische laadpalen

 

Alternatieve parkings vergelijken

In het overzicht bovenaan deze pagina kunt u zien hoe de prijzen voor alternatieve parkings verschillen met P1 Charleroi. Hierdoor is het wellicht een prima idee om te kiezen voor een alternatieve parking. We gaan u wat meer informatie geven over deze parkings en wat u hier kunt verwachten. Wilt u reserveren? Klik dan op de naam of het logo en bekijk nog meer informatie. Hier kunt u ook een parkeerplaats reserveren voor uw reisdata. Bent u benieuwd naar de meest voordelige parkings? Wij hebben de Top 5 Goedkoop Parkeren Charleroi Airport voor u op een rij gezet.

A1 Parking

Logo A1 Parking Charleroi AirportParkeren met sleutelbehoud kunt u zeer voordelig doen bij A1 Parking. Na het parkeren wordt u met de shuttlebus in 7 minuten naar de terminal toe gebracht. U kunt tussen 04:00 en 00:00 terecht bij de parking. Daarnaast kunt u ook uw auto laten wassen tegen meerprijs tijdens uw reis. Er is camerabewaking aanwezig op het terrein en er is 24 uur per dag een bewaker aanwezig. Indien u even moet wachten op de shuttlebus, is er een wachtruimte aanwezig met een toilet.

Boek nu →

 

Ace Parking

Logo Ace Parking Charleroi AirportEen tevens goedkope parking met shuttleservice is Ace Parking. Ook hier parkeert u met shuttleservice en mag u na het parkeren uw eigen autosleutels meenemen. U kunt hier net een uurtje langer terecht dan bij de andere parkeeraanbieders, namelijk van 04:00 - 01:00. De shuttlebus brengt u in 9 minuten naar de luchthaven toe. Het parkeerterrein is beveiligd middels camerabewaking.

Boek nu →

 

ProPark

Logo ProPark Charleroi AirportProPark biedt een voordelige parking waarbij u tussen 04:00 en 00:00 terecht kunt. De shuttlebus brengt u in 9 minuten naar de luchthaven toe na het parkeren. Uw auto blijft op een goed bewaakte parking achter, voorzien van 24-uursbewaking en camera's. Er is een wachtruimte met toilet aanwezig, indien u even moet wachten op de shuttlebus.

Boek nu →

 

Aeropark

Logo Aeropark Charleroi AirportParkeren met sleutelbehoud doet u bijvoorbeeld bij Aeropark. U kunt hier tussen 04:00 en 00:00 gebruik maken van de parking met shuttleservice. De shuttlebus brengt u in7 minuten naar de luchthaven toe. Tegen meerprijs kunt u uw auto laten wassen tijdens uw reis. Het parkeerterrein is omheind en voorzien van camerabewaking. Daarnaast is er ook 24-uursbewaking aanwezig.

Boek nu →

 

Park & Fly

Logo Park & Fly Charleroi AirportNet als bovenstaande parkings is ook Park & Fly van 04:00 - 00:00 geopend. De shuttlebus brengt u na het parkeren in 5 minuten naar de luchthaven toe. Er is een wachtruimte met toilet aanwezig en het terrein is goed beveiligd. Dit wordt gedaan middels 24-uursbewaking en camerabewaking. Daarnaast vindt er een voertuiginspectie plaats om schade te voorkomen.

Boek nu →

 

Parkwall

Logo Parkwall CharleroiOok bij Parkwall kunt u uw eigen autosleutel meenemen op reis. De shuttle brengt u in slechts 2 minuten naar de terminal toe. Er is 24 uur per dag bewaking aanwezig op het terrein, zodat uw auto veilig geparkeerd staat. Er is een wachtruimte voor u op het terrein en u wordt geholpen met het verplaatsen van uw bagage.

Boek nu →

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker