Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

P1 VIP Zaventem

P1 VIP

Als u dicht bij de vertrekhallen van luchthaven Brussel-Zaventem parkeren wilt, dan is P1 VIP precies wat u zoekt. Vliegen & Parkeren heeft het voor u uitgezocht en alle informatie over de eigenschappen, tarieven en de werking van P1 VIP verzameld.

 

Prijzen Brussel Airport parking

Parking8 dagen (€)*per dag (€)*ParkeervormTransfertijdBeoordeling**
P1 VIP Zaventem^201002513Loopafstand0 min.-
AeroPark10004100513Shuttle7 min.8,0/10
Park and Go4100513Shuttle6 min.7,4/10
Express Zaventem80001000Shuttle5 min.8,9/10

Eigenschappen P1 VIPPlattegrond P1 VIP Zaventem

P1 VIP is de parking bij Zaventem die het dichtst bij de vertrekhallen ligt, op slechts 45 meter. Ideaal dus voor mensen met beperkte tijd of beperkte mobiliteit.

P1 is een overdekte parking met 24-uursbeveiliging met camera's. De inbegrepen verzekering dekt eventuele schade of diefstal. U kunt er ook gebruikmaken van extra diensten als het laten schoonmaken van uw wagen.

In tegenstelling tot de andere officiële parkings van Brussel-Zaventem, biedt P1 VIP een parkeerservice, waarbij u zelf uw auto niet hoeft te parkeren. Daarvoor dient u wel uw autosleutels in te leveren.

 

Tarief P1 VIP

Het tarief van P1 is het hoogste van alle parkeertarieven op luchthaven Zaventem. Voor een week (8 dagen) parkeren betaalt u € 201. U krijgt wel de mogelijkheid om uw reservering gratis te annuleren.

U kunt voor dit hoge bedrag weliswaar erg dicht bij de luchthaven parkeren, maar de prijs is bijna viermaal de prijs van de goedkoopste officiële parking en zelfs vijfmaal duurder dan het alternatieve aanbod op ons platform. Ga voor de vijf goedkoopste parkings op Brussel-Zaventem naar onze blog.

 

Hoe werkt P1 VIP?

U dient altijd te reserveren voor P1, omdat de slagboom opent met automatische kentekenherkenning. Zodra het kenteken is geverifeerd, krijgt u een ticket dat u tot uw terugkomst dient te bewaren.

Vervolgens loopt u naar de receptie om uw sleutels te overhandigen aan de valetchauffeur die uw auto zal gaan parkeren.

Bij terugkomst loopt u terug naar de receptie om uw sleutels en voertuig op te halen. De slagboom opent automatisch. Mocht dat niet gebeuren, dan kunt u altijd nog het ticket gebruiken om de slagboom te openen of contact opnemen met een van de medewerkers van de parking via de intercom op de automaat.

 

* De getoonde prijzen gelden op het moment van schrijven voor een periode van 8 dagen in september 2020, maar zijn altijd aan verandering onderhevig en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.
** De beoordelingen zijn op basis van gemiddelde scores van klanten op het moment van schrijven (16-7-2020). Omdat Vliegen en Parkeren geen officiële parkings op deze luchthaven aanbiedt, beschikken we niet over klantervaringen voor de officiële parkings.
^ U kunt de officiële parkeerplaatsen (P-parkings) bij deze luchthaven enkel reserveren via de officiële website van de airport.

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker