Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

P1 VIP Zaventem

P1 VIP

Als u dicht bij de vertrekhallen van luchthaven Brussel-Zaventem parkeren wilt, dan is P1 VIP precies wat u zoekt. Wij vertellen u graag wat meer informatie over deze officiële parking, zoals prijzen, kenmerken en de routebeschrijving. 

Wilt u direct het alternatieve aanbod bekijken voor uw reis? Vul dan bovenaan deze pagina uw reisdata in. Wij hebben Zaventem Airport alvast voor u geselecteerd. Klik op 'zoeken' en we laten u alle beschikbare parkings zien voor een voordelige prijs. 

De parkeertarieven van P1 VIP Zaventem & de alternatieve opties

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)*Kosten per dag*ParkeervormTransfertijdSleutelbehoud
Park and Go€ 55,00€ 6,88Shuttle7 min.
Aeropark1000€ 55,00€ 6,88Shuttle7 min.X
Express Parking€ 80,00€ 10,00Shuttle5 min.X
P1 VIP Zaventem€ 201,00€ 25,13Loopafstand0 min.X

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode januari 2022

 

Informatie over P1 VIP ZaventemPlattegrond P1 VIP Zaventem

Let op: P1 VIP Zaventem Airport is niet te boeken via onze website.

Het meest luxe parkeert u bij P1 VIP Zaventem. Ten opzichte van de andere officiële parkings biedt deze parking veel extra opties. Het is tevens de meest prijzige parking bij Brussels Airport.

Meer informatie over de parkeerservice

P1 VIP is gelegen op Brussels Airport, 1930 Zaventem, direct tegenover de terminal. Dit betekent dat u na het parkeren in minder dan een minuut de vertrekhallen inloopt. Door de korte afstand is het ook ideaal voor mensen met beperkte mobiliteit of mensen die enorme haast hebben. Bij de ingang wordt uw kenteken geregistreerd door een camera om uw reservering te controleren. U krijgt een ticket en daarna gaat de slagboom open. Dit ticket moet u goed bewaren, want deze heeft u nodig bij het uitrijden. In tegenstelling tot de andere officiële parkings van Brussel-Zaventem, biedt P1 VIP een parkeerservice, waarbij u zelf uw auto niet hoeft te parkeren. Daarvoor dient u wel uw autosleutels in te leveren. Volg de gele pijlen en parkeer uw auto bij de drop-off zone. Daarna gaat u naar de receptie en levert u uw autosleutels in. Uw auto wordt dan voor u geparkeerd.

Meer informatie over de faciliteiten

P1 VIP Brussels is een overdekte parking met 24-uursbeveiliging met camera's. De inbegrepen verzekering dekt eventuele schade door bijvoorbeeld brand of diefstal. U kunt er ook gebruikmaken van extra diensten als het laten schoonmaken van uw wagen of carglass-support in het geval van een sterretje in uw ruit. U dient vooraf online te reserveren, zodat u makkelijk in kunt rijden op kentekenherkenning. U kunt ook inrijden met uw P-Card. Deze steekt u in de automaat en dan opent de slagboom automatisch.

 

P1 VIP Zaventem in één overzicht:

🚗 ParkeermethodeLoopafstand
↪️ Reistijd0 min
🔑 SleutelbehoudSleutel zelf meenemen
🕕 Openingstijden24/7
  • Op slechts 25 meter van de terminal
  • Parkeerservice
  • Bewaakte parking
  • Kentekenherkenning

 

Alternatieve parkings om mee te vergelijken

In bovenstaand overzicht heeft u de prijzen kunnen zien van zowel Zaventem P1 VIP als drie alternatieve parkings. U ziet ook hoeveel de prijzen van elkaar verschillen. Wanneer u kiest voor een alternatieve parking in plaats van Brussels Airport P1 VIP, dan kan dat u zomaar € 146,00 schelen. Dat is een enorm prijsverschil, terwijl u bij sommige alternatieve parkings ook uw auto kunt laten wassen tegen meerprijs. Wij vertellen u graag wat meer over de alternatieve parkings waar u uit kunt kiezen.

 

Park and Go

Logo Park and Go ZaventemPark and Go biedt een goed beveiligde parking aan, waarbij u zelf uw autosleutels mee mag nemen op vakantie. Het terrein is omheind en afgesloten. Daarnaast is er zowel camerabewaking als 24-uursbewaking. U kunt hier 24 uur per dag terecht en gebruik maken van de shuttlebus. Deze shuttle brengt u in ongeveer 7 minuten naar de luchthaven toe. Er is een wachtruimte aanwezig op het terrein, waar u comfortabel kunt zitten indien u even moet wachten op de shuttlebus. 

Boek nu →

 

Express Parking

Logo Express Parking ZaventemKiest u voor Express Parking, dan mag u een zeer goede service verwachten. De parking is overdekt, waardoor uw auto beschermd wordt tegen alle weerselementen terwijl u weg bent. Er geldt een maximale doorrijhoogte van 2,50 meter. U kunt hier 24 uur per dag terecht en tijdens deze tijd is er altijd bewaking aanwezig. Daarnaast wordt er camerabewaking gebruikt om alles goed in de gaten te houden. De shuttlebus brengt u in 5 minuten naar de luchthaven toe en er is een wachtruimte met toilet aanwezig indien u even moet wachten. Als extra service kunt u ook uw auto laten wassen tegen meerprijs.

Boek nu →

 

Aeropark1000

Logo Aeropark1000 ZaventemAls laatste optie voor een alternatieve parking is er Aeropark1000. Hier bieden ze een zeer goede service die gebaseerd is op netheid, veiligheid en klantgerichtheid. De shuttlebus brengt u in 7 minuten naar de luchthaven toe en uw auto staat op een goed beveiligde en omheinde parking. Zo is er 24-uursbewaking en camerabewaking om ervoor te zorgen dat er niets gebeurd met uw auto. De parking en de shuttleservice zijn 24 uur per dag beschikbaar en u wordt geholpen met uw bagage.

Boek nu →

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker