Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

P2 Economy Zaventem Airport

P2

Dichtbij parkeren bij Brussel Airport is supereenvoudig met de officiële parking P2 Economy. Vliegen en Parkeren heeft voor u alle informatie van P2 Economy Zaventem op een rijtje gezet.


 

Prijzen Brussel Airport parking

Parking8 dagen (€)*per dag (€)*ParkeervormTransfertijdBeoordeling**
P2 Economy Zaventem^108,0020,00Loopafstand0 min.-
Park and Go41,995,25Shuttle7 min.8,0/10
AeroPark100055,997,00Shuttle6 min.7,4/10
Express Zaventem80,0010,00Shuttle5 min.8,9/10

Eigenschappen P2 EconomyPlattegrond P2 Economy Zaventem

P2 Economy is op slechts 4 minuten loopafstand gelegen van luchthaven Brussel en biedt het voordeel van een snelle toegang en een gunstig tarief.

Deze parking is overdekt met 24 uur per dag toegankelijk en is de grootste op de luchthaven. Ook zijn er plaatsen voor personen met een beperking. Er zijn tevens toiletten en een informatiedesk aanwezig.

Op P2 Zaventem parkeert u zelf en u kunt daarom uw autosleutels behouden en meenemen op reis.

 

Tarief P2 Economy

Het parkeertarief is een van de laagste van alle officiële parkings van de luchthaven. Een week (oftewel 8 dagen) parkeren kost € 108 en drie weken € 171. De eerste 30 minuten zijn gratis.

P2 is weliswaar een van de goedkoopste officiële parkings, maar in vergelijking met het alternatieve aanbod op onze website is ook deze parking erg duur (zie tabel boven aan de pagina). Vliegen en Parkeren heeft een TOP 5 Goedkoop Parkeren Zaventem opgesteld, waarin u eenvoudig kunt zien wat het goedkoopste aanbod bij deze luchthaven is.

Bent u benieuwd naar alle andere prijzen van de officiële parkeergelegenheden? Wij hebben een overzicht van de parkeertarieven op Brussel Airport voor u opgesteld.

 

Hoe werkt P2 Economy?

U kunt P2 Economy op Brussel-Zaventem niet online reserveren (ook niet via de officiële kanalen van de luchthaven). Daarom weet u ter plaatse pas of er nog parkeerplekken vrij zijn. Als u eenmaal geparkeerd hebt, bent u vrij om naar de vertrekhallen te wandelen. Bij terugkomst betaalt u bij de betaalautomaten. Mocht u hulp nodig hebben, dan kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht bij de bemande informatiedesk.

 

* De getoonde prijzen gelden op het moment van schrijven voor een periode van 8 dagen in september 2020, maar zijn altijd aan verandering onderhevig en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.
** De beoordelingen zijn op basis van gemiddelde scores van klanten op het moment van schrijven (12-8-2020). Omdat Vliegen en Parkeren geen officiële parkings op deze luchthaven aanbiedt, beschikken we niet over klantervaringen voor de officiële parkings.
^ U kunt de officiële parkeerplaatsen (P-parkings) bij deze luchthaven enkel reserveren via de officiële website van de airport.

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker