#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Selecteer het vliegveld en de gewenste data en vergelijk direct een groot aanbod aan betrouwbare parkeeraanbieders rondom vliegvelden.
Informatief 12 Aug 2020

P2 Economy Zaventem

Dichtbij parkeren bij Brussel Airport is supereenvoudig met de officiële parking P2 Economy. Vliegen en Parkeren heeft voor u alle informatie van P2 Economy Zaventem op een rijtje gezet.


 

Prijzen Brussel Airport parking

Parking 8 dagen (€)* per dag (€)* Parkeervorm Transfertijd Beoordeling**
P2 Economy Zaventem^ 108,00 20,00 Loopafstand 0 min. -
Park and Go 41,99 5,25 Shuttle 7 min. 8,0/10
AeroPark1000 55,99 7,00 Shuttle 6 min. 7,4/10
Express Zaventem 80,00 10,00 Shuttle 5 min. 8,9/10

Eigenschappen P2 EconomyPlattegrond P2 Economy Zaventem

P2 Economy is op slechts 4 minuten loopafstand gelegen van luchthaven Brussel en biedt het voordeel van een snelle toegang en een gunstig tarief.

Deze parking is overdekt met 24 uur per dag toegankelijk en is de grootste op de luchthaven. Ook zijn er plaatsen voor personen met een beperking. Er zijn tevens toiletten en een informatiedesk aanwezig.

Op P2 Zaventem parkeert u zelf en u kunt daarom uw autosleutels behouden en meenemen op reis.

 

Tarief P2 Economy

Het parkeertarief is een van de laagste van alle officiële parkings van de luchthaven. Een week (oftewel 8 dagen) parkeren kost € 108 en drie weken € 171. De eerste 30 minuten zijn gratis.

P2 is weliswaar een van de goedkoopste officiële parkings, maar in vergelijking met het alternatieve aanbod op onze website is ook deze parking erg duur (zie tabel boven aan de pagina). Vliegen en Parkeren heeft een TOP 5 Goedkoop Parkeren Zaventem opgesteld, waarin u eenvoudig kunt zien wat het goedkoopste aanbod bij deze luchthaven is.

Bent u benieuwd naar alle andere prijzen van de officiële parkeergelegenheden? Wij hebben een overzicht van de parkeertarieven op Brussel Airport voor u opgesteld.

 

Hoe werkt P2 Economy?

U kunt P2 Economy op Brussel-Zaventem niet online reserveren (ook niet via de officiële kanalen van de luchthaven). Daarom weet u ter plaatse pas of er nog parkeerplekken vrij zijn. Als u eenmaal geparkeerd hebt, bent u vrij om naar de vertrekhallen te wandelen. Bij terugkomst betaalt u bij de betaalautomaten. Mocht u hulp nodig hebben, dan kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht bij de bemande informatiedesk.


* De getoonde prijzen gelden op het moment van schrijven voor een periode van 8 dagen in september 2020, maar zijn altijd aan verandering onderhevig en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.
** De beoordelingen zijn op basis van gemiddelde scores van klanten op het moment van schrijven (12-8-2020). Omdat Vliegen en Parkeren geen officiële parkings op deze luchthaven aanbiedt, beschikken we niet over klantervaringen voor de officiële parkings.
^ U kunt de officiële parkeerplaatsen (P-parkings) bij deze luchthaven enkel reserveren via de officiële website van de airport.
Bekijk informatief-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b