Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

P4 Charleroi

P4-horizontal

Gaat u binnenkort op reis vanaf de luchthaven van Charleroi en bent u daarbij ook op zoek naar een parking Charleroi Airport? Dan heeft u diverse opties om uit te kiezen en daarbij ook allerlei verschillende prijzen. U kunt kiezen uit een alternatieve parking van een onafhankelijke parkeeraanbieder of een officiële parking van de luchthaven. Één van deze officiële parkings is P4 Charleroi Airport. We vertellen u in dit artikel meer over parking P4 Charleroi Airport en wat de prijzen zijn vergeleken met alternatieve parkings rondom de luchthaven.

 

De parkeertarieven van P4 Charleroi & de alternatieve opties

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfertijdSleutelbehoud
ProPark€ 47,00€ 5,88Shuttle9 min.X
Parkwall€ 48,00€ 6,00Shuttle2 min.
Park & Fly€ 48,00€ 6,00Shuttle5 min.X
Aeropark€ 48,00€ 6,00Shuttle7 min.
P4 Charleroi€ 51,00€ 6,38Loopafstand20 min.
Ace Parking€ 65,00€ 8,13Shuttle9 min.

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode november 2021

Wanneer u wilt gaan parkeren bij één van de officiële parkings van Brussels South Charleroi Airport, dan is het wel verstandig om vooraf te boeken. Soms betaalt u namelijk ter plaatse bij Q Park P4 Charleroi een nog hogere prijs dan vooraf online. Toch is het, ook wanneer u vooraf boekt, een erg prijzige manier van parkeren. Gelukkig zijn er diverse alternatieve opties waarop u toch weer geld kunt besparen. Dit geld geeft u natuurlijk veel liever uit op uw vakantiebestemming, dan aan een parking. Wij hebben de Top 5 Goedkoop Parkeren Charleroi Airport.

De alternatieve parkings doen ook zeker niet onder aan de service die een officiële parking kan leveren. Sterker nog, een alternatieve parking heeft vaak nog meer te bieden op het gebied van service. Zo is het bij een aantal parkings mogelijk om tegen meerprijs uw auto te laten wassen tijdens uw reis. Daarnaast is er altijd personeel aanwezig, terwijl bij de officiële parkings alles geautomatiseerd is waardoor er geen personeel rondloopt. Wilt u weten wat de faciliteiten precies zijn die aangeboden worden? Klik dan hierboven in de tabel op de naam van de parking.

 

Meer informatie over Charleroi P4Plattegrond Charleroi Airport

Let op: P4 parking Charleroi is niet te boeken via onze website.

Als u de keuze heeft gemaakt om te parkeren bij Qpark P4 Charleroi, dan parkeert u op enige afstand van de luchthaven. Waar onze parkeeraanbieders in zo’n geval werken met een shuttleservice, heeft Charleroi P4 deze niet. U dient dus ongeveer 20 minuten met uw bagage naar de luchthaven toe te lopen.

U parkeert in de buitenlucht en er kan alleen meer dan 5 dagen geparkeerd worden. Het is dus echt een long-stay parking. Bij P4 Charleroi parking is het noodzaak om vooraf online te reserveren, omdat het anders niet mogelijk is om daar te parkeren. Belangrijk om te weten, is dat u bij de officiële parkings van Charleroi luchthaven extra moet betalen wanneer u eerder bent dan de opgegeven aankomsttijd of later bent dan de aangegeven tijd van terugkomst. Bij alternatieve parkings wordt er per dag gerekend, maar bij de officiële gaat dit per uur of per dagdeel. Het kan dus zomaar dat, als u vertraging heeft of simpelweg niet genoeg tijd heeft gerekend, u een extra bedrag moet bijbetalen bij de betaalautomaat. Gezien P4 geen betaalautomaat heeft, dient u naar de vertrekhal, P1 of Express-Parking te lopen om bij te betalen. Dit is een wandeling van 40 minuten die we u graag willen besparen.

Qpark P4 Charleroi op een rijtje:

🚗 ParkeermethodeLoopafstand
↪️ Reistijd20 min
🔑 SleutelbehoudSleutel zelf meenemen
🕕 Openingstijden24/7
  • Onoverdekte parking
  • Alleen vooraf te reserveren
  • Long-stay parking
  • Geen shuttlebus aanwezig

 

Meer informatie over alternatieve parkings

Zoals al eerder benoemd, zijn er diverse aanbieders. Alle parkeeraanbieders bij Charleroi Airport op onze website bieden parkeren met shuttleservice aan. Dit betekent dat u zelf uw auto parkeert, waarna u met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht wordt. Wilt u deze opties vergelijken voor uw reisdata? Vul dan bovenaan deze pagina uw reisgegevens in en druk op ‘zoeken’. Wij laten u dan het beschikbare aanbod zien en de bijbehorende prijs.

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker