#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Selecteer het vliegveld en de gewenste data en vergelijk direct een groot aanbod aan betrouwbare parkeeraanbieders rondom vliegvelden.
Informatief 15 Jan 2020

Parking P4 Charleroi

Bent u op zoek naar een parking Charleroi airport? Dan is P4 uw beste optie wat betreft officiële luchthavenparkings. Vliegen en Parkeren informeert u graag en in dit artikel geven we u alle informatie over de kenmerken, prijs en werking van parking P4.

Prijsvergelijking P4 Charleroi en alternatief aanbod

Parking 8 dagen (€)* per dag (€)* Parkeervorm Transfertijd Beoordeling**
Alternatieve parkeermogelijkheden
Airport Smart Parking 29,00 3,63 Shuttle 9 min. 7,3/10
A1 Parking 29,49 3,69 Shuttle 7 min. 8,0/10
Park & Fly 38,00 4,75 Shuttle 5 min. 9,5/10
Eco Park 40,00 5,00 Shuttle 5 min. 9,3/10
P4 Charleroi
P4 34,00 4,86 Loopafstand 20 min. -

Over P4

Parking P4 op Charleroi Airport, ook wel Foot & Fly genoemd, is een van de verst gelegen parkeerplaatsen. U loopt ongeveer 20 minuten naar de vertrekhal. P4 is daarom niet goed geschikt voor mensen met weinig tijd of een beperkte mobiliteit, omdat u er geen gebruik kunt maken van een shuttleservice. De parkeerplaats is niet overdekt en er is dus ook geen hoogtelimiet. Daarnaast kunt u er 24 op 24 uur terecht.

Tarieven P4 Charleroi Airport

P4 heeft ten opzichte van andere officiële parkeerplaatsen op vliegveld Charleroi een relatief lage prijs. U betaalt er slechts € 48 voor een week. De prijs parking Charleroi Airport hangt echter wel af van de periode die u reserveert en het moment waarop u dat doet.

Let op: als u eerder of later dan de afgesproken tijd arriveert, moet u eerst naar de vertrekhal, P1 of Express-parking rijden om een toeslag te betalen, omdat P4 géén betaalautomaat heeft. Vergeet dit niet! U bespaart uzelf een wandeling van 40 minuten voor niets.

Hoe werkt het parkeren op Charleroi P4?

Nadat u uw reservatie hebt geplaatst, ontvangt u een QR-code waarmee u de parking kunt binnenrijden. Scan deze bij de automaat aan de ingang voor een ticket. Daarna kunt u parkeren waar u wilt.

De wandeling naar de vertrekhallen is bewegwijzerd en bovendien veilig. U zult geen moeite hebben om deze te vinden.

Raden we P4 aan?

Het lijkt erop dat P4 Brussels South Charleroi Airport vooral qua prijs aantrekkelijk is, zolang u zeker weet dat u niet hoeft te annuleren. Alle P-parkings kunnen namelijk tot 24 uur voor aanvang worden geannuleerd, behalve P4. Mocht u onverhoopt toch moeten afzien van uw reis, dan krijgt u geen geld terug.

Er zijn echter nog goedkopere (privé)parkings dichtbij het vliegveld. Daar kunt u al terecht voor slechts € 37 per week en op 7 minuten afstand per shuttlebus.

Bovendien betaalt u, als u via Vliegen en Parkeren een parking reserveert, géén reservatiekosten en kunt u met een annulatieverzekering vanaf € 3 uw reservatie tot het moment van aanvang annuleren. Zonder verzekering kunt u daarentegen nog tot 24 uur voor aanvang annuleren tegen 15% administratiekosten.

Let op: de officiële P-parkeerplaatsen van Charleroi Airport zijn niet via onze website te reserveren. Dit doet u via de officiële website van Charleroi Airport. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op de knop ‘Zoeken’ te klikken. U kunt de beschikbare parkings vervolgens eenvoudig vergelijken en direct reserveren.

* De getoonde prijzen gelden op het moment van schrijven voor de periode zondag 23 februari tot en met 1 maart 2020 (krokusvakantie in België), maar zijn altijd aan verandering onderhevig en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.
** De beoordelingen zijn op basis van gemiddelde scores van klanten op het moment van schrijven (15-1-2020). Omdat Vliegen en Parkeren geen officiële parkings op deze luchthaven aanbiedt, beschikken we niet over klantervaringen voor de officiële parkings.

Bekijk informatief-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b