Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

P4 Long Term Zaventem

P4 Long Term

Bent u op zoek naar een volledige parking op Zaventem Airport, maar wilt u niet te ver van de terminals parkeren? P4 Long Term is een van uw beste opties wat betreft de officiële parkeerterreinen van de luchthaven. Vliegen en Parkeren heeft er onderzoek naar gedaan en geeft alle informatie in dit artikel.


 

Prijzen P4 Long Term Parking Zaventem

Parking8 dagen (€)*per dag (€)*ParkeervormTransfertijdBeoordeling**
P4 Long Term81001013Shuttle10 min. (per 15 min.)-
Park and Go4100513Shuttle6 min.7,4/10
Aéropark100060001000Shuttle7 min.8,0/10
Express Zaventem80001000Shuttle5 min.8,9/10

 

Kenmerken P4 Long TermPlattegrond P4 Long Term Zaventem

Zaventem Airport P4 is een parking in de openlucht op ongeveer 5 minuten rijden per shuttlebus tot de terminal (die elke 5 tot 15 minuten rijdt).

De parking wordt continu bewaakt door het luchthavenpersoneel en is 24 uur per dag toegankelijk, zodat u er altijd terecht kunt.

 

Tarieven P4 Long Term

Reken bij P4 op een weektarief van € 81.Dat staat in verhouding met de andere parkeertarieven van Zaventem Airport, maar staat in schril contrast met het particuliere aanbod dat u er in de buurt kunt vinden.

Er is een annuleringsverzekering mogelijk tegen een prijs van € 1,12 per dag, waarmee u uw reservering tot 24 uur voor aanvang kunt annuleren. Voor een week parkeren inclusief annuleringsverzekering betaalt u ruim € 90,-1.

Houd er rekening mee dat u voor een vergelijkbaar serviceniveau en gunstigere prijs veel parkings in de buurt van de luchthaven vindt. Wij hebben een top 5 met goedkoopste parkings bij Zaventem Airport voor u opgesteld, zodat u het aanbod goed kunt vergelijken.

 

Hoe werkt P4 Long Term?

Parkeren op parking P4 werkt niet veel anders dan op andere parkings rondom Zaventem. Na uw reservering ontvangt u een QR-code die u aan de ingang van de parking dient te tonen. Daarna ontvangt u een ticket dat u bij het verlaten van de parking weer nodig hebt.

Als u de reserveringstijd overschreden hebt, vraag dan een medewerker van de parking om hulp en om de eventuele toeslag te betalen.

 

Parking P4 Long Term is momenteel niet beschikbaar.

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker