#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Selecteer het vliegveld en de gewenste data en vergelijk direct een groot aanbod aan betrouwbare parkeeraanbieders rondom vliegvelden.
Informatief 11 Aug 2020

P4 Long Term Brussel-Zaventem

Bent u op zoek naar een volledige parking op Zaventem Airport, maar wilt u niet te ver van de terminals parkeren? P4 Long Term is een van uw beste opties wat betreft de officiële parkeerterreinen van de luchthaven. Vliegen en Parkeren heeft er onderzoek naar gedaan en geeft alle informatie in dit artikel.


 

Prijzen P4 Long Term Parking Zaventem

Parking 8 dagen (€)* per dag (€)* Parkeervorm Transfertijd Beoordeling**
P4 Long Term 8100 1013 Shuttle 10 min. (per 15 min.) -
Park and Go 4100 513 Shuttle 6 min. 7,4/10
Aéropark1000 6000 1000 Shuttle 7 min. 8,0/10
Express Zaventem 8000 1000 Shuttle 5 min. 8,9/10

 

Kenmerken P4 Long TermPlattegrond P4 Long Term Zaventem

Zaventem Airport P4 is een parking in de openlucht op ongeveer 5 minuten rijden per shuttlebus tot de terminal (die elke 5 tot 15 minuten rijdt).

De parking wordt continu bewaakt door het luchthavenpersoneel en is 24 uur per dag toegankelijk, zodat u er altijd terecht kunt.

 

Tarieven P4 Long Term

Reken bij P4 op een weektarief van € 81.Dat staat in verhouding met de andere parkeertarieven van Zaventem Airport, maar staat in schril contrast met het particuliere aanbod dat u er in de buurt kunt vinden.

Er is een annuleringsverzekering mogelijk tegen een prijs van € 1,12 per dag, waarmee u uw reservering tot 24 uur voor aanvang kunt annuleren. Voor een week parkeren inclusief annuleringsverzekering betaalt u ruim € 90,-1.

Houd er rekening mee dat u voor een vergelijkbaar serviceniveau en gunstigere prijs veel parkings in de buurt van de luchthaven vindt. Wij hebben een top 5 met goedkoopste parkings bij Zaventem Airport voor u opgesteld, zodat u het aanbod goed kunt vergelijken.

 

Hoe werkt P4 Long Term?

Parkeren op parking P4 werkt niet veel anders dan op andere parkings rondom Zaventem. Na uw reservering ontvangt u een QR-code die u aan de ingang van de parking dient te tonen. Daarna ontvangt u een ticket dat u bij het verlaten van de parking weer nodig hebt.

Als u de reserveringstijd overschreden hebt, vraag dan een medewerker van de parking om hulp en om de eventuele toeslag te betalen.


Parking P4 Long Term is momenteel niet beschikbaar.
Bekijk informatief-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b