Top 3 Goedkoop Parkeren Orly Airport

Top-3-frame5

Vliegt u vanaf Paris Orly Airport en rijdt u daarheen met de auto? Wellicht dat u eerst in Parijs bent geweest en daarna graag wilt vliegen naar uw vakantiebestemming. Dan zoekt u ook een parking Orly Airport. Er zijn diverse opties om uit te kiezen voor u en daarbij behorend ook verschillende parkeervormen. Wij gaan u de goedkoopste parkings zien bij Orly Airport, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Bent u benieuwd wat de prijzen zijn voor uw reisperiode? Vul dan bovenaan deze pagina uw reisdata in. We hebben Orly Airport alvast voor u geselecteerd. Klik op 'zoeken' en wij laten u alle beschikbare parkings zien voor uw reisperiode met de bijpassende prijzen. Zo vindt u eenvoudig uw parking Paris Orly.

Overzicht van goedkope parkings rondom Orly Airport

ParkingKosten per week (8 dagen)*Kosten per dag*ParkeervormTransfertijdOpeningstijden
1. Parkev€ 49,00€ 6,12Shuttle12 min24/7
2. Parking Soleil€ 68,00€ 8,50Shuttle8 min03:00 - 00:00
3. Blue Valet Orly€ 117,99€ 14,75Valet0 min05:00 - 23:00


Wilt u zeker weten dat u een parking Paris Orly Airport hebt voor een goede prijs? Wacht dan niet tot het laatst met reserveren, maar doe dit op tijd. Het kan zomaar duurder uitvallen wanneer u laat reserveert of wanneer u pas ter plaatse een parking zoekt. Op moment van schrijven is het aanbod voor parkeren Orly Airport niet erg groot, maar u heeft wel de keuze uit shuttle- of valetservice.

Wanneer u kiest voor shuttleservice, dan wordt u na het parkeren met en shuttlebus naar de terminal gereden. Dit duurt bij de huidige aanbieders tussen de 6 en 8 minuten. U kunt ook kiezen voor valetservice van Blue Valet. Hierbij stapt u uit bij de luchthaven zelf, waarna een ervaren chauffeur uw auto gaat parkeren. U loopt ondertussen gewoon de vertrekhal in. Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op met de parking en wordt uw auto weer naar de luchthaven gereden.

 

1. Parkev

€ 49,00 per week / € 6,12 per dag

Logo Parkev Orly AirportVoordelig parkeren met shuttleservice kan bij Parkev. Deze parking is 24 uur per dag geopend en de shuttlebus brengt u na het parkeren in ongeveer 12 minuten naar de luchthaven toe. Om schade te voorkomen wordt er een voertuiginspectie uitgevoerd. Het parkeerterrein beschikt over camerabewaking en heeft een toilet voor klanten.

  • Service: Onoverdekt met shuttleservice
  • Extra service: Bagagehulp

Boek nu →

 

2. Parking Soleil

€ 68,00 per week / € 8,50 per dag

Logo Parking Soleil Orly AirportDe tweede shuttle parking is Parking Soleil. Tijdens de openingstijden 03:00 - 00:00 kunt u hier terecht om uw auto te parkeren en gebruik te maken van de shuttlebus. Deze brengt u in 8 minuten naar de luchthaven toe. Er vindt een voertuiginspectie plaats om eventuele schade op te sporen aan uw auto en er is een toilet aanwezig op de parking.

  • Service: Onoverdekt met shuttleservice
  • Extra service: Bagagehulp

Boek nu →

 

3. Blue Valet Orly

€ 117,99 per week / € 14,75 per dag

Logo Blue Valet Orly AirportNummer twee in deze top 3 is een valet parking, namelijk Blue Valet Orly. U kunt tussen 05:00 en 23:00 gebruik maken van deze valetservice. Uw auto wordt gecheckt middels voertuiginspectie en het is mogelijk om uw auto te laten wassen tegen meerprijs. Uw auto wordt geparkeerd op een goed bewaakte parking.

  • Service: Onoverdekt met valetservice
  • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

Parkings Paris Orly Airport vergelijken

Het is heel simpel om airport parkings te vergelijken met elkaar. U vult bovenaan deze pagina uw reisdata in of kiest een luchthaven vanaf waar u wilt vertrekken en vult daarna uw data in. Wij laten u dan de beschikbare parkings zien met de bijbehorende prijzen. U kunt filteren op basis van de parkeervorm bijvoorbeeld of exra aangeboden services, zoals auto wassen. 

* De getoonde prijzen gelden op het moment van schrijven voor een periode van 8 dagen in juni 2022, maar zijn altijd aan verandering onderhevig en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker