Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

Top 4 Goedkoop Parkeren Cologne Airport

Top-4

Vliegt u binnenkort vanaf Cologne Airport en zoekt u nog een goedkope parking? Wij hebben de best beoordeelde én goedkoopste parkings Cologne Airport. Op deze pagina vergelijken we de top 4 meest voordelige parkings en bespreken we de service die ze aanbieden.

Wilt u liever direct alle parkeeraanbieders vergelijken? Vul dan bovenaan deze pagina uw reisdata in en klik op ‘zoeken’. Vergelijk en boek eenvoudig uw parkeerplaats bij Cologne Airport zonder reserveringskosten!

TOP 5 Goedkoop Parkeren Cologne Airport

ParkingKosten per week (8 dagen)*Kosten per dag*ParkeervormTransfertijdOpeningstijden
1. Parking Airea Poller Holzweg€ 75,00€ 9,38Shuttle11 min.24/7
2. Parking Airea Wikingerstraße
€ 80,00€ 10,00Shuttle8 min.24/7
3. Park and Fly€ 81,00€ 10,13Shuttle6 min.24/7
4. ParkTime€ 81,00€ 10,13Shuttle15 min.24/7

 

Als het gaat om lang parkeren bij een luchthaven is het altijd een goed idee om vooraf online een parking te reserveren. Zo weet u zeker dat u een plekje heeft én het scheelt soms wel tientallen euro’s. Wij bieden u graag verschillende opties aan tot het goedkoop parkeren vliegveld Keulen-Bonn. In vergelijking met de officiële parkings, zijn de alternatieve parkings erg voordelig. Benieuwd naar de prijzen van de officiële parkings? Bekijk ons artikel over parkeertarieven Keulen Airport.

U boekt een parking in combinatie met een shuttleservice bij Cologne Airport. Na het parkeren wordt u met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht met uw bagage. Op de terugweg belt u met de parkeeraanbieder en zij halen u weer op van de luchthaven en brengen u naar uw auto. Wilt u meer weten over shuttleparkeren? Bekijk dan het lang parkeren Cologne Airport.

Goede service bij een parking is belangrijk, maar ook de prijs speelt natuurlijk mee. Niemand wil teveel geld kwijt zijn aan een parkeerplaats, als u dat geld ook kunt uitgeven op vakantie. Daarom hebben wij de top 4 voordelige parking Cologne Airport op een rijtje gezet voor u.

 

1. Parking Airea Poller HolzwegLogo Parking Airea Poller Holzweg

€ 75,00 per week / € 9,38 per dag

Bij Parking Airea Poller Holzweg parkeert u met shuttleservice. De shuttlebus brengt u in 11 minuten naar de luchthaven en het grote pluspunt van deze parking is dat u uw autosleutel mag meenemen op vakantie. De parking is 24/7 geopend en het is mogelijk om uw auto tegen meerprijs te laten wassen.

  • Service: Onoverdekt
  • Extra service: Sleutel behoud

 

2. Parking Airea WikingerstraßeLogo Parking Airea Wikingerstraße

€ 80,00 per week / € 10,00 per dag

Van hetzelfde bedrijf als de parking hierboven, kun je ook bij Parking Airea Wikingerstraße 24/7 parkeren met shuttleservice. De shuttlebus brengt u in 8 minuten naar de luchthaven en u kunt uw elektrische auto hier ook opladen. Er is geen sleutelbehoud, maar er vindt wel een voertuiginspectie plaats, zodat u uw auto schadevrij terugkrijgt.

  • Service: Onoverdekt
  • Extra service: Elektrisch laden mogelijk

 

3. Park and Fly KölnLogo Park and Fly Köln

€ 81,00 per week / € 10,13 per dag

Park and Fly Köln is 24/7 geopend en voorzien van diverse veiligheidsmaatregelen zoals bewakingscamera’s en een bewaker die 24 uur per dag aanwezig is. Het parkeerterrein is verlicht en heeft geen maximale doorrijhoogte. De gratis shuttlebus brengt u in 6 minuten naar de luchthaven toe.

  • Service: Onoverdekt
  • Extra service: Bagage- en starthulp

 

4. ParkTimeLogo ParkTime

€ 81,00 per week / € 10,13 per dag

Met de shuttleservice van ParkTime bent u in 15 minuten op de luchthaven. De parking en haar services zijn 24/7 geopend en het terrein is omheind en afgesloten met een slagboom. Er is 24-uursbewaking aanwezig en een wachtruimte indien u even dient te wachten.

  • Service: Onoverdekt
  • Extra service: Bagagehulp

 

Eenvoudig de voordeligste parking vergelijken bij Cologne Airport

Het vinden van een low cost parking Cologne Airport hoeft niet lastig te zijn! Via onze website vergelijkt u eenvoudig verschillende parkeeraanbieders van bijvoorbeeld Cologne Airport. U bekijkt de service die ze aanbieden en vergelijkt natuurlijk de prijzen. Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor een goedkope parking Cologne Airport, reserveert u deze makkelijk en snel via onze website. Vaak al binnen 2 minuten en dat zonder reserveringskosten. 

 

*  De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode oktober 2021.

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker