Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

Top 5 Goedkoop Parkeren Cologne Airport

Top-5

Wanneer u op reis gaat via Keulen Airport, dan zoekt u waarschijnlijk ook een parkeerplaats bij de luchthaven. Parking Cologne Airport kunt u eenvoudig vergelijken en reserveren via Vliegen en Parkeren. De officiële P-parkings van Keulen Airport kunnen zeer prijzig zijn: de prijzen kunnen zelf oplopen tot ruim € 33 per dag! In dit artikel zetten wij de goedkoopste parkings bij Keulen Airport op een rijtje. U zult zien dat goedkoop parkeren Keulen Airport bij ons ook écht goedkoop is!


 

1. Parking Airea | € 29,90 / 8 dagen, € 3,73/dag

Parking Airea

Wilt u echt zeker zijn van goedkoop parkeren vliegveld Keulen, boek dan bij Parking Airea. ParkingAirea is de voordeligste aanbieder en biedt het parkeren op slechts 11 minuten afstand in de vorm van shuttleparking. De parkeerservice wordt 24 uur per dag en zeven dagen per week aangeboden en uw auto staat hier uitermate veilig!

 

2. Billigparken24 | € 30,00 / 8 dagen, € 3,75/dag

Billigparken24

Billigparken24 is onze op een na goedkoopste aanbieder bij Keulen Airport. Het scheelt bijzonder weinig met ParkingAirea en ook hier bent u nog voorzien van goedkoop parkeren Keulen. Ook hier kunt u 24/7 terecht. Uw auto staat altijd veilig en er wordt uitstekende service verleend.

 

3. ParkTime | € 35,00 / 8 dagen, € 4,38/dag

ParkTime

Parktime is de nummer drie in onze lijst. Parkeren vliegveld Keulen goedkoop is ook bij ParkTime een goede keuze. In slechts 15 minuten rijden met de shuttle bent u van de parking op de luchthaven. De service wordt 24/7 aangeboden en uw auto staat ook hier zeer veilig.

 

4. ParkCool | € 37,00 / 8dagen, € 4,63/dag

ParkCool

Vierde in onze top 5 goedkoop parkeren Köln Airport is ParkCool. ParkCool is een relatief nieuwe aanbieder met een parking op 11 minuten afstand van de luchthaven. Ook hier wordt de service 24/7 aangeboden en de aspecten veiligheid, faciliteiten en service zijn uitstekend verzorgd.

 

5. Easy Valet | € 37,00 / 8 dagen, € 4,63/dag

Easy Valet

De laatste aanbieder in de lijst is de enige die valetparking aanbiedt, maar is verrassend genoeg niet veel duurder dan de rest: Easy Valet Keulen. Het grote voordeel van een valetdienst is dat u geen rekening hoeft te houden met een reistijd tot de luchthaven. EasyValet is daarmee simpel, snel en goedkoop!

 

Reserveren en parkeren bij Köln Bonn Airport

Zoals u ziet kunt u eenvoudig geld besparen wanneer u kiest voor het alternatieve Köln Airport parkingaanbod. Het enige wat u hoeft te doen is reserveren via Vliegen en Parkeren. Ondanks deze lage tarieven staat uw auto uitermate veilig en wordt er uitstekende service geleverd. Goedkoop parkeren bij vliegveld Köln Bonn kunt u met een gerust hart doen.

Bekijk ook eens onze blog over de officiële parkings op Keulen Airport.

Aan bovenstaande prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. De getoonde prijzen waren op 14 juli 2020 van toepassing op een week (8 dagen) parkeren in september 2020.
terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker