Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

TOP 5 Goedkoop Parkeren Charleroi Airport

Top-5-frame3

Gaat u op reis vanaf Charleroi Airport en bent u op zoek naar een goedkope parking? Wij vertellen u graag meer over parking Charleroi Airport en wat de meest voordelige opties zijn. U kunt kiezen voor één van de officiële parkings van Brussels South Airport, maar deze zijn vaak erg prijzig. Er zijn voldoende alternatieven die een goede service aanbieden voor een veel fijnere prijs.

U kunt ook direct het beschikbare aanbod bekijken door bovenaan deze pagina uw vertrek- en retourdatum in te vullen en op 'zoeken' te klikken. Wij hebben alvast Charleroi Airport voor u geselecteerd.

TOP 5 Goedkoop parkeren Charleroi Airport

ParkingKosten per week (8 dagen)*Kosten per dag*TransfertijdSleutelbehoudOpeningstijden
1. ProPark 47,00€ 5,889 min.04:00 - 00:00
2. A1 Parking€47,00€ 5,887 min.04:00 - 00:00
3. AeroPark€ 48,00€ 6,007 min.04:00 - 00:00
4. Park & Fly€ 48,00€ 6,005 min.04:00 - 00:00
5. Parkwall€ 48,00€ 6,002 min.04:00 - 00:00

*  De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode oktober 2021.

Wilt u gegarandeerd goedkoop parkeren bij Charleroi Airport? In bovenstaande tabel staan de 5 goedkoopste parkings Charleroi Airport in een handig overzicht. Alle parkings zijn met shuttleservice. Dit betekent dat u zelf uw auto parkeert op het gereserveerde parkeerterrein en daarna met een gratis shuttleservice naar de luchthaven wordt gebracht. Wilt u meer informatie over de shuttleservice bij de luchthaven van Charleroi? Bekijk dan eens deze pagina over lang parkeren Charleroi Airport.

Als u meer informatie wil over één van de bovenstaande parkings, kunt u op de desbetreffende naam in de tabel klikken of hieronder op de afbeelding of naam klikken. Op deze pagina's vindt u meer informatie over de betreffende parking, maar ook foto's en klantreviews. Zo kunt u de juiste keuze maken voor een goedkope parking Charleroi die past bij uw voorkeuren.

 

Logo Ace Parking Charleroi1. ProPark

€ 47,00 per week / € 5,88 per dag

ProPark is een voordelige parking en ligt op 9 minuten reisafstand met de shuttlebus. Als u uw auto heeft geparkeerd wordt u binnen 30 minuten met de shuttlebus naar de luchthaven van Charleroi gebracht. Het terrein is goed beveiligd door middel van omheining, een slagboom, camerabewaking en 24-uursbewaking. Zo weet u zeker dat uw auto veilig staat wanneer u op reis bent. Deze parking is geopend tussen 04:00 en 00:00.

  • Service: Onoverdekt met shuttleservice
  • Extra service: Mogelijkheid tot auto wassen


Boek nu →

 

Logo A1 Parking Charleroi

2. A1 Parking

€ 47,00 per week / € 5,88 per dag

Parkeren kan bij A1 Parking op een nette parkeerplaats met 24-uursbewaking en camera's. Zo weet u zeker dat uw auto veilig geparkeerd staat. Bij deze aanbieder kunt u zelf uw autosleutels meenemen op reis en wordt u geholpen met het inladen van uw bagage in de shuttlebus. De shuttle is bij de prijs inbegrepen voor maximaal 4 personen per reservatie. Per extra persoon dient er € 5 ter plaatse bijbetaald te worden. U kunt voor meerprijs ook uw auto laten wassen. De parking is geopend van 04:00 - 00:00.

  • Service: Onoverdekt met shuttleservice
  • Extra service: Sleutelbehoud


Boek nu →

 

Logo AeroPark Charleroi

3. AeroPark

€ 48,00 per week / € 6,00 per dag

Bij AeroPark parkeert u uw auto ongeveer 7 minuten van de luchthaven af. Ieder kwartier rijdt er een shuttlebus, dus u hoeft nooit lang te wachten. Mocht u toch wat langer moeten wachten, dan kunt u terrecht in de wachtruimte. Ook is er een toilet aanwezig. Het terrein wordt 24 uur per dag bewaakt en is goed afgesloten. Wat daarnaast ook goed is om te weten, is dat u uw eigen autosleutels gewoon mee kunt nemen op vakantie. Extra veilig dus! Ook deze parking is geopend van 04:00 - 00:00.

  • Service: Onoverdekt met shuttleservice
  • Extra service: Auto wassen mogelijk


Boek nu →

 

Logo Park & Fly Charleroi

4. Park & Fly

€ 48,00 per week / € 6,00 per dag

Het parkeerterrein van Park & Fly ligt net wat dichterbij de luchthaven dan de andere aanbieders. De shuttlebus brengt u namelijk in 5 minuten naar de terminal. Het terrein is geopend van 04:00-00:00, maar er wordt altijd rekening gehouden met de vroegste en de late vluchten, ook als uw vertraging heeft. Er is 24 uur per dag bewaking en er is een wachtruimte incl toilet als u even moet wachten. Uw auto wordt bij parkeren geïnspecteerd, zodat u uw voertuig precies hetzelfde terugkrijgt als dat u hem afleverde.

  • Service: Onoverdekt met shuttleservice
  • Extra service: Voertuiginspectie


Boek nu →

 

Logo Parkwall Charleroi

5. Parkwall

€ 48,00 per week / € 6,00 per dag

Parkwall ligt het dichtst bij de luchthaven van Charleroi. U bent er namelijk al binnen 2 minuten met de shuttlebus. Houdt u wel altijd rekening met eventuele wachtijd. U kunt zelfuw autosleutels meenemen op reis en er is 24/7 bewaking aanwezig op het parkeerterrein. Zo kunt u uw auto met een gerust hart achterlaten. Net als de andere vier goedkope parkingplaatsen is ook Parkwall van 04:00-00:00 geopend. 

  • Service: Onoverdekt met shuttleservice
  • Extra service: Sleutelbehoud


Boek nu →

 

Vergelijk en reserveer Charleroi Airport parkings

De prijzen van parking bij Charleroi Airport liggen vaak dicht bij elkaar en daarom is het goed om te vergelijken wat de parkeerterreinen precies aanbieden voor die prijs. Dankzij de handige tabel bovenaan de pagina wordt het vergelijken eenvoudiger. Vindt u het bijvoorbeeld belangrijk dat de transfertijd van parkeerterrein naar luchthaven minder dan 5 minuten is? Of wilt u graag uw sleutel meenemen op reis? Kies dan een parking met een korte transfertijd of waar sleutelbehoud mogelijk is. Bent u benieuwd naar de tarieven op de luchthaven van Charleroi? Bekijk dan dit artikel over parkeertarieven Charleroi Airport. Goedkoop parkeren luchthaven Charleroi wordt dankzij onze handige vergelijkingstool enorm eenvoudig!

Wilt u liever het gehele aanbod bekijken? Vul dan bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum in en klik op 'zoeken'. U krijgt dan het beschikbare aanbod te zien van parkeren bij de luchthaven van Charleroi. Als u op 'uitgebreide info' drukt krijgt u meer informatie en kunt u de gewenste parkingplaats direct reserveren. Vul uw gegevens in, betaal online zonder reserveringskosten en u bent voorzien van een parkeerplaats voor uw reis!

Let op: vanwege nieuw beleid van de luchthaven zijn alle parkeeraanbieders gedwongen u te belasten met € 4,00 extra. Charleroi Airport belast alle shuttleservices met entreekosten, u kunt deze kosten ter plekke betalen. 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker