TOP 5 Goedkoop Parkeren Charleroi Airport

Top-5-frame3

Gaat u op reis vanaf Charleroi Airport en bent u op zoek naar een goedkope parking? Wij vertellen u graag meer over parking Charleroi Airport en wat de meest voordelige opties zijn. U kunt kiezen voor één van de officiële parkings van Brussels South Airport, maar deze zijn vaak erg prijzig. Er zijn voldoende alternatieven voor een Charleroi low cost parking die een goede service aanbieden voor een veel fijnere prijs.

U kunt ook direct het beschikbare aanbod bekijken door bovenaan deze pagina uw vertrek- en retourdatum in te vullen en op 'zoeken' te klikken. Wij hebben alvast Charleroi Airport voor u geselecteerd.

Overzicht van de goedkoopste parking bij Charleroi Airport

ParkingKosten per week (8 dagen)*Kosten per dag*ParkeervormTransfertijdSleutelbehoud
1. Aeropark€ 48,00€ 6,00Shuttle7 min
2. A1 Parking€ 52,00€ 6,50Shuttle9 min
3. ProPark€ 52,00€ 6,50Shuttle9 min
4. Parkwall€ 52,00€ 6,50Shuttle2 min
5. Ace Parking€ 55,00€ 6,88Shuttle9 min

Wilt u gegarandeerd een goedkope parking Charleroi Airport? In bovenstaande tabel staan de 5 goedkoopste parking Charleroi Airport in een handig overzicht. Alle parkings zijn met shuttleservice. Dit betekent dat u zelf uw auto parkeert op het gereserveerde parkeerterrein en daarna met een gratis shuttleservice naar de luchthaven wordt gebracht. Wilt u meer informatie over de shuttleservice bij de luchthaven van Charleroi? Bekijk dan eens deze pagina over lang parkeren Charleroi Airport.

Als u meer informatie wil over één van de bovenstaande parkings, kunt u op de desbetreffende naam in de tabel klikken of hieronder op de afbeelding of naam klikken. Op deze pagina's vindt u meer informatie over de betreffende parking Charleroi low cost, maar ook foto's en klantreviews. Zo kunt u de juiste keuze maken voor een parking Charleroi die past bij uw voorkeuren.

 

1. Aeropark

€ 48,00 per week / € 6,00 per dag

Aeropark Charleroi AirportParkeren met sleutelbehoud doet u bij de nummer één van goedkoop parkeren Charleroi Airport: Aeropark. U kunt tussen 04:00 en 00:00 gebruik maken van de parking en de shuttleservice. Na het parkeren wordt u met de shuttlebus in 7 minuten naar de luchthaven gereden. Wilt u dat uw auto weer schoon is als u terugkomt? Dan kunt u bij de parking een autowasbeurt boeken tegen meerprijs. Het parkeerterrein beschikt over camerabewaking en 24-uursbewaking. Er is ook een wachtruimte met toilet aanwezig.

  • Service: Onoverdekt met shuttleservice
  • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

 

2. A1 Parking

A1 Parking Charleroi Airport

€ 52,00 per week / € 6,00 per dag

Op nummer twee van goedkoop parkeren Charleroi vliegveld staat A1 Parking. Na het parkeren mag u uw eigen autosleutel meenemen en wordt u in 9 minuten naar de luchthaven gebracht. De parking is geopend van 04:00 tot 00:00 en het is mogelijk om tegen meerprijs uw wagen te laten wassen tijdens uw reis. Zo is deze weer als nieuw bij uw terugkomst. 

  • Service: Onoverdekt met shuttleservice
  • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

 

3. ProPark

€ 52,00 per week / € 6,00 per dag

ProPark Charleroi AirportHet parkeerterrein van ProPark ligt op een nette afstand van de luchthaven en dat voor een goede prijs. Het is dan ook niet voor niks dat ProPark op nummer derde staat van goedkoop parkeren Charleroi luchthaven. De shuttlebus brengt u namelijk in 9 minuten naar de terminal. Het terrein is geopend van 04:00-00:00, maar er wordt altijd rekening gehouden met de vroegste en de late vluchten, ook als uw vertraging heeft. Daarbij is er ook sleutelbehoud.

  • Service: Onoverdekt met shuttleservice
  • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

 

4. Parkwall

Parkwall Charleroi Airport

€ 52,00 per week / € 6,00 per dag

Bij de goedkope parking Charleroi Airport Parkwall kunt u parkeren met shuttleservice. De shuttlebus brengt u in slechts 2 minuten naar de luchthaven toe. Als toevoeging kunt u uw eigen autosleutels meenemen op reis. Evenals de andere parkings bij Charleroi Airport is ook Parkwall geopend van 04:00 tot 00:00. Er is een wachtruimte aanwezig indien u even moet wachten op de shuttlebus.

  • Service: Onoverdekt met shuttleservice
  • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

 

5. Ace Parking

Ace Parking Charleroi Airport

€ 55,00 per week / € 6,88 per dag

Parkeren op slechts 9 minuten reisafstand van de luchthaven kan bij Ace Parking. Na het goedkoop parkeren Charleroi mag u uw eigen sleutels meenemen en u kunt tussen 04:00 en 01:00 parkeren. Het buiten terrein is omheind, afgesloten en beschikt over camerabewaking. De shuttleservice is voor maximaal 4 personen beschikbaar. Bent u met meer, dan dient u uw reisgezelschap eerst af te zetten bij de luchthaven.

  • Service: Onoverdekt met shuttleservice
  • Extra service: Bagagehulp

Boek nu →

 

 

Vergelijk en reserveer Charleroi Airport parkings

De prijzen van parkings bij Charleroi Airport liggen vaak dicht bij elkaar en daarom is het goed om te vergelijken wat de parkeerterreinen precies aanbieden voor die prijs. Dankzij de handige tabel bovenaan de pagina wordt het vergelijken van een low cost parking Charleroi eenvoudiger en kunt u eenvoudig uw parkeerplaats kiezen. Vindt u het bijvoorbeeld belangrijk dat de transfertijd van parkeerterrein naar luchthaven minder dan 5 minuten is? Of wilt u graag uw sleutel meenemen op reis? Kies dan een parking met een korte transfertijd of waar sleutelbehoud mogelijk is. Bent u benieuwd naar de tarieven op de luchthaven van Charleroi? Bekijk dan dit artikel over parkeertarieven Charleroi Airport. Parking Charleroi Airport goedkoop wordt dankzij onze handige vergelijkingstool enorm eenvoudig!

Wilt u liever het gehele aanbod bekijken? Vul dan bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum in en klik op 'zoeken'. U krijgt dan het beschikbare aanbod te zien van parkeren bij de luchthaven van Charleroi. Als u op 'uitgebreide info' drukt krijgt u meer informatie en kunt u de gewenste parkingplaats direct reserveren. Vul uw gegevens in, betaal online zonder reserveringskosten en u bent voorzien van een parkeerplaats voor uw reis!

Let op: vanwege nieuw beleid van de luchthaven zijn alle parkeeraanbieders gedwongen u te belasten met € 4,00 extra. Charleroi Airport belast alle shuttleservices met entreekosten, u kunt deze kosten ter plekke betalen. 

*  De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode juli 2022.

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker