#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Selecteer het vliegveld en de gewenste data en vergelijk direct een groot aanbod aan betrouwbare parkeeraanbieders rondom vliegvelden.
Vergelijken 23 Nov 2018

Top 5 Goedkoop Parkeren Charleroi

Top 5 Goedkoop Parkeren Charleroi Airport

Charleroi Airport, ook wel Brussel Charleroi genoemd, kent meerdere officiële parkings. De prijzen variëren van een ruime € 6 tot maar liefst ruim € 17 per dag. In dit artikel zetten wij onze 5 meest voordelige parkings rondom Charleroi Airport op een rijtje. Zo ziet u dat goedkoop parkeren Charleroi Vliegveld bij ons ook écht goedkoop is! De gehele top 5 biedt parkeren Brussel Charleroi aan in de vorm van shuttle parking. Alle prijzen zijn inclusief de shuttle service!

1. 123 Parking, € 33/8dagen, € 4,13/dag

De meest voordelige optie in onze lijst, 123 Parking, is een schoolvoorbeeld van goedkoop parkeren Luchthaven Charleroi. Deze parking bevindt zich op ongeveer 10 minuten reistijd van Charleroi Airport en is 24/7 geopend. De parking is uitgebreid voorzien op de gebieden van veiligheid, faciliteiten en service.

2. ProPark, € 34/8dagen, € 4,25/dag

Een mooi voorbeeld van een Goedkope parking Charleroi is ProPark en staat op de tweede plaats in onze lijst. Uw auto staat altijd beschermd dankzij de aanwezige 24-uurs bewaking en camera’s. De parking is tevens afgesloten dankzij omheining en een slagboom. Als extra optie kunt u uw autosleutels meenemen op reis!

3. A1 Parking, € 34,50/8dagen, € 4,31/dag

Derde in de lijst staat A1 Parking. Deze goedkope parking Charleroi Airport ligt op 7 minuten reistijd van Charleroi Airport. De parking is beveiligd dankzij camera’s omheining en een slagboom. Het geasfalteerde terrein heeft geen maximale doorrijhoogte en is voorzien van een nette wachtruimte inclusief toilet. Ook hier heeft u de optie uw autosleutels mee te nemen op reis.

4. Airport Smart Parking, € 35/8dagen, € 4,38/dag

Goedkoop parkeren Vliegveld Charleroi kunt u uitstekend doen bij Airport Smart Parking. U zit ongeveer 9 minuten in de shuttlebus van en naar het vliegveld. Het parkeerterrein is verlicht, geasfalteerd en uitgebreid voorzien op het gebied van veiligheid. U heeft hier de optie uw autosleutels mee te nemen op reis.

5. Parking Pas Cher, € 42/8dagen, € 5,25/dag

De laatste in de lijst maar nog steeds een zeer voordelige optie is Parking Pas Cher. De parking bevindt zich op ongeveer 7 minuten reistijd van Brussel Charleroi Airport. Het terrein heeft geen maximale doorrijhoogte en biedt uitstekende service. De veiligheid van uw auto parkeren Charleroi wordt gewaarborgd dankzij voertuig inspectie, camera’s, omheining en een slagboom.

 

Reserveer & Bespaar direct op uw eigen Goedkope Parking Charleroi

Na het lezen van dit artikel zie u dat de prijzen zeer dicht op elkaar liggen en vele malen lager dan het officiële Charleroi Airport parking. De genoemde prijzen zijn van de periode 10 december 2018 tot en met 17 december 2018. Ons gehele aanbod van goedkoop parkeren Charleroi Airport is nog een stuk ruimer. U kunt dit aanbod vergelijken door het juiste vliegveld en uw reisdata in te vullen.

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )