Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

Top 5 Goedkoop Parkeren Cologne Airport

Top-5-frame3

Vliegt u binnenkort vanaf Cologne Airport en zoekt u nog een goedkope parking? Wij hebben de best beoordeelde én goedkoopste parkings Cologne Airport. Op deze pagina vergelijken we de top 4 meest voordelige parkings en bespreken we de service die ze aanbieden.

Wilt u liever direct alle parkeeraanbieders vergelijken? Vul dan bovenaan deze pagina uw reisdata in en klik op ‘zoeken’. Vergelijk en boek eenvoudig uw parkeerplaats bij Cologne Airport zonder reserveringskosten!

TOP 5 Goedkoop Parkeren Cologne Airport

ParkingKosten per week (8 dagen)*Kosten per dag*ParkeervormTransfertijdOpeningstijdenSleutelbehoud
1. ParkTime€ 72,00€ 9,00Shuttle15 min.24/7X
2. Ideal Parken
€ 73,00€ 9,13Shuttle8 min.24/7
3. Parking Airea Poller Holzweg€ 75,00€ 9,38Shuttle11 min.24/7
4. Park & Fly€ 81,00€ 10,13Shuttle6 min.24/7X
5. ParkCool Valet€ 95,00€ 11,88Valet0 min.24/7X

 

Als het gaat om lang parkeren bij een luchthaven is het altijd een goed idee om vooraf online een parking te reserveren. Zo weet u zeker dat u een plekje heeft én het scheelt soms wel tientallen euro’s. Wij bieden u graag verschillende opties aan tot het goedkoop parkeren vliegveld Keulen-Bonn. In vergelijking met de officiële parkings, zijn de alternatieve parkings erg voordelig. Benieuwd naar de prijzen van de officiële parkings? Bekijk ons artikel over parkeertarieven Cologne Airport.

U boekt een parking in combinatie met een shuttleservice bij Cologne Airport. Na het parkeren wordt u met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht met uw bagage. Op de terugweg belt u met de parkeeraanbieder en zij halen u weer op van de luchthaven en brengen u naar uw auto. Wilt u meer weten over shuttleparkeren? Bekijk dan het lang parkeren Cologne Airport.

Goede service bij een parking is belangrijk, maar ook de prijs speelt natuurlijk mee. Niemand wil teveel geld kwijt zijn aan een parkeerplaats, als u dat geld ook kunt uitgeven op vakantie. Daarom hebben wij de top 5 voordelige parking Cologne Airport op een rijtje gezet voor u.

 

1. ParkTime

Logo ParkTime

€ 72,00 per week / € 9,00 per dag

Met de shuttleservice van ParkTime bent u in 15 minuten op de luchthaven. De parking en haar services zijn 24/7 geopend en het terrein is omheind en afgesloten met een slagboom. Er is 24-uursbewaking aanwezig en een wachtruimte indien u even dient te wachten.

  • Service: Onoverdekt met shuttleservice
  • Extra service: Bagagehulp

 

2. IdealParken

Logo IdealParken

€ 73,00 per week / € 9,13 per dag

Wanneer u kiest voor IdealParken dan mag u zelf uw autosleutels meenemen. De shuttlebus brengt u in 8 minuten naar de luchthaven toe, terwijl uw auto op een goed beveiligde parking achterblijft. Er is camerabewaking aanwezig evenals 24-uursbewaking en het terrein is goed afgesloten. U kunt 24/7 gebruik maken van de parking en de shuttleservice. Let op: Er worden extra kosten gerekend voor grote of veel bagage en meer dan 3 personen.

  • Service: Onoverdekt met shuttleservice
  • Extra service: Sleutelbehoud

 

3. Parking Airea Poller Holzweg

Logo Parking Airea Poller Holzweg

€ 75,00 per week / € 9,38 per dag

Bij Parking Airea Poller Holzweg parkeert u met shuttleservice. De shuttlebus brengt u in 11 minuten naar de luchthaven en het grote pluspunt van deze parking is dat u uw autosleutel mag meenemen op vakantie. De parking is 24/7 geopend en het is mogelijk om uw auto tegen meerprijs te laten wassen.

  • Service: Onoverdekt met shuttleservice
  • Extra service: Sleutel behoud

 

4. Park and Fly Köln

Logo Park and Fly Köln

€ 81,00 per week / € 10,13 per dag

Park and Fly Köln is 24/7 geopend en voorzien van diverse veiligheidsmaatregelen zoals bewakingscamera’s en een bewaker die 24 uur per dag aanwezig is. Het parkeerterrein is verlicht en heeft geen maximale doorrijhoogte. De gratis shuttlebus brengt u in 6 minuten naar de luchthaven toe.

  • Service: Onoverdekt met shuttleservice
  • Extra service: Bagage- en starthulp

 

5.  ParkCool Valet

Logo ParkCool valet

€ 95,00 per week / € 11,88 per dag

De vijfde parking op dit lijstje is ParkCool met een valetservice. U stapt dus uit en bij terugkomst weer in uw eigen auto bij de luchthaven. Dit kan 24 uur per dag en 7 dagen per week. Er vindt een voertuiginspectie plaats bij inname en teruggave van uw auto, om schade te voorkomen. Het is ook mogelijk om uw auto te laten wassen tegen meerprijs tijdens uw reis.

  • Service: Onoverdekt met valetservice
  • Extra service: Auto wassen mogelijk

 

Eenvoudig de voordeligste parking vergelijken bij Cologne Airport

Het vinden van een low cost parking Cologne Airport hoeft niet lastig te zijn! Via onze website vergelijkt u eenvoudig verschillende parkeeraanbieders van bijvoorbeeld Cologne Airport. U bekijkt de service die ze aanbieden en vergelijkt natuurlijk de prijzen. Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor een goedkope parking Cologne Airport, reserveert u deze makkelijk en snel via onze website. Vaak al binnen 2 minuten en dat zonder reserveringskosten. 

 

*  De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode november 2021.

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker