Top 5 Goedkoop Parkeren Cologne Airport

Top-5-frame3

Vliegt u binnenkort vanaf Cologne Airport en zoekt u nog een goedkope parking? Wij hebben de best beoordeelde én goedkoopste parkings Cologne Airport. Op deze pagina vergelijken we de top 4 meest voordelige parkings en bespreken we de service die ze aanbieden.

Wilt u liever direct alle parkeeraanbieders vergelijken? Vul dan bovenaan deze pagina uw reisdata in en klik op ‘zoeken’. Vergelijk en boek eenvoudig uw parkeerplaats bij Cologne Airport zonder reserveringskosten!

 

Top 5 Goedkoop parkeren bij Cologne Airport

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 
ParkTime

€ 47,00 - week
€ 5,88 - dag

Shuttle
> 15 min

Reserveer

Parking Airea

€ 55,00 - week
€ 6,88 - dag

Shuttle
> 11 min

Reserveer

Trema Parken

€ 57,00 - week
€ 7,13 - dag

Shuttle
> 12 min

Reserveer

Flughafen Shuttle Parkplatz

€ 57,00 - week
€ 7,13 - dag

Shuttle
> 7 min

Reserveer

Eco Park

€ 75,00 - week
€ 9,38 - dag

Shuttle
> 6 min

Reserveer


Als het gaat om lang parkeren bij een luchthaven is het altijd een goed idee om vooraf online een parking te reserveren. Zo weet u zeker dat u een plekje heeft én het scheelt soms wel tientallen euro’s. Wij bieden u graag verschillende opties aan tot het goedkoop parkeren vliegveld Keulen-Bonn. In vergelijking met de officiële parkings, zijn de alternatieve parkings erg voordelig. Benieuwd naar de prijzen van de officiële parkings? Bekijk ons artikel over parkeertarieven Cologne Airport.

U boekt een parking in combinatie met een shuttleservice bij Cologne Airport. Na het parkeren wordt u met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht met uw bagage. Op de terugweg belt u met de parkeeraanbieder en zij halen u weer op van de luchthaven en brengen u naar uw auto.

Goede service bij een parking is belangrijk, maar ook de prijs speelt natuurlijk mee. Niemand wil teveel geld kwijt zijn aan een parkeerplaats, als u dat geld ook kunt uitgeven op vakantie. Daarom hebben wij de top 5 voordelige parking Cologne Airport op een rijtje gezet voor u.

 

1. ParkTime

ParkTime Cologne Airport€ 47,00 per week / € 5,88 per dag

Op nummer één van parkeren Keulen Airport goedkoop staat ParkTime. Het parkeerterrein is netjes omheind en afgesloten en bewaakt met 24-uursbewaking. Er is een wachtruimte aanwezig indien u even moet wachten op de shuttlebus. De reis met de shuttlebus duurt 15 minuten en er is een kinderzitje beschikbaar indien nodig.

  • Service: Onoverdekt met shuttleservice
  • Extra service: Bagagehulp

Boek nu →

 

 

2. Parking Airea

Logo Parking Airea Cologne Airport

€ 55,00 per week / € 6,88 per dag

Bij Parking Airea parkeert u inclusief shuttleservice welke inbegrepen is voor twee personen en deze staat dan ook op nummer twee van goedkoop parkeren Keulen Bonn Airport. De parking is 24 uur per dag geopend, waarbij u na het parkeren in ongeveer 11 minuten naar de luchthaven gebracht wordt. Daarbij mag u ook uw eigen autosleutel meenemen op reis. Tegen meerprijs kan uw auto gewassen worden tijdens uw afwezigheid, zodat u deze weer netjes aantreft bij terugkomst.

  • Service: Onoverdekt met shuttleservice
  • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

 

3. Trema Parken

Logo Trema Parken Cologne Airport

€ 57,00 per week / € 7,13 per dag

Trema Parken is 24/7 geopend en voorzien van diverse veiligheidsmaatregelen zoals bewakingscamera’s en omheining. U mag na het parkeren uw eigen autosleutel meenemen op reis. De gratis shuttlebus is inbegrepen voor 3 personen en brengt u in 12 minuten naar de luchthaven toe.

  • Service: Onoverdekt met shuttleservice
  • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

 

4. Flughafen Shuttle Parkplatz

Flughafen Shuttle Parkplatz Cologne Airport

€ 57,00 per week / € 7,13 per dag

Kiest u voor Flughafen Shuttle Parkplatz, dan parkeert u inclusief shuttleservice voor 3 personen. De parking en bijbehorende shuttleservice zijn 24 uur per dag geopend, waarbij de shuttlebus u in slechts 7 minuten naar de luchthaven brengt na het parkeren. Tegen meerprijs kan uw auto gewassen of volgetankt worden tijdens uw reis.

  • Service: Onoverdekt met shuttleservice
  • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

 

5. Eco Park

€ 75,00 per week / € 9,38 per dag

Eco Park Cologne AirportOp nummer vijf van goedkoop parkeren Keulen Airport staat de zeer goed beoordeelde parking Eco Park. Hier parkeert u middels shuttleservice en dat 24 uur per dag. U wordt daarna in 6 minuten naar de luchthaven gebracht. Tegen meerprijs kunt u ook uw wagen laten wassen tijdens uw reis. U wordt geholpen met uw bagage en middels voertuiginspectie wordt schade voorkomen.

  • Service: Onoverdekt met shuttleservice
  • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

 

Eenvoudig de voordeligste parking vergelijken bij Cologne Airport

Het vinden van een low cost parking Cologne Airport hoeft niet lastig te zijn! Via onze website vergelijkt u eenvoudig verschillende parkeeraanbieders van bijvoorbeeld Cologne Airport. U bekijkt de service die ze aanbieden en vergelijkt natuurlijk de prijzen. Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor een goedkope parking Cologne Airport, reserveert u deze makkelijk en snel via onze website. Vaak al binnen 2 minuten en dat zonder reserveringskosten. 

*  De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode december 2022.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving