Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

Top 5 Goedkoop Parkeren Düsseldorf Airport

Top-5-frame3

Een parking bij Düsseldorf Airport regelt u eenvoudig én voordelig via Vliegen en Parkeren. Via ons bent u verzekerd van een goedkope parking.
U bespaart al snel tientallen euro’s. Wij zetten de vijf goedkoopste parkings voor u op een rijtje!

Wilt u meteen vergelijken? Vul dan bovenaan deze pagina uw reisdata in en klik op 'zoeken'.

 

Top 5 Düsseldorf Airport

ParkingKosten per week (8 dagen)*Kosten per dag*ParkeervormTransfertijdOpeningstijdenSleutelbehoud
1.Parken Flughafen DUS Kieshecker weg€ 58,00€ 7,25Shuttle5 min.24/7X
2.My-ParkDUS€ 60,00€ 7,50Shuttle2 min.24/7X
3.PerfectPark€ 64,00€ 8,00Valet0 min.03:00 - 00:00X
4.Deluxe Valet Parking€ 65,00€ 8,13Valet0 min.24/7X
5.My-ParkDUS Valet€ 65,00€ 8,13Valet0 min.24/7X

Wilt u zeker weten dat u een voordelige parking heeft bij de luchthaven vanaf waar u vliegt. Als u boekt via onze website bent u zeker van een plek én een goede prijs, in tegenstelling tot het parkeren zonder reservering vooraf. Bij Düsseldorf Airport kunt u kiezen uit diverse parkeeropties. Het parkeren op loopafstand is alleen beschikbaar via de officiële parkings. De korte afstand is handig, maar de prijzen zijn erg hoog. Wilt u toch dichtbij of zelfs voor de luchthaven uitstappen voor een betaalbare prijs? Kies dan voor valetparking. Hierbij stapt u uit bij de terminal en uw auto wordt vanaf daar door een chauffeur naar de parking gereden en geparkeerd voor u. Bij terugkomst wordt uw auto weer naar de luchthaven gereden en stapt u daar in. 

Wilt u toch liever een goedkopere optie? Kies dan voor parkeren met shuttleservice. Alle aanbieders in deze goedkoop top 5 bieden een shuttleservice aan. Dit houdt in dat u zelf uw auto parkeert en dat u daarna met een shuttlebus naar de luchthaven wordt gebracht. Bij terugkomst wordt u weer met de shuttlebus opgehaald en naar uw auto gebracht. Dit is een voordelige en eenvoudige manier van parkeren. Bekijkt u hieronder de uitwerking van de top 5, met bijbehorende informatie.

 

Logo Parken Flughafen DUS Kieshecker weg Düsseldorf Airport

1. Parken Flughafen DUS Kieshecker weg

€ 58,00 per week / € 7,25 per dag

Een andere parking hetzelfde bedrijf is Parken Flughafen DUS Kieshecker weg. Hier parkeert u op slechts 5 minuten afstand van de luchthaven. Ook deze aanbieder is 24/7 geopend en er is tevens een wachtruimte met toilet aanwezig.

  • Service: Onoverdekt met shuttleservice
  • Extra service: Bagage- en starthulp


Boek nu →

 

2. My-ParkDUS

My-ParkDUS Düsseldorf Airport

€ 60,00 per week / € 7,50 per dag

Net als voorgaande parkings kun je ook bij My-ParkDUS overdekt parkeren tegen meerprijs. Het terrein en de services zijn 24/7 geopend en de shuttlebus brengt u in 2 minuten naar de terminal. 

  • Service: (On)overdekt met shuttleservice
  • Extra service: Voertuiginspectie


Boek nu →

 

3. PerfectPark

Logo PerfectPark Düsseldorf Airport

€ 64,00 per week / € 8,00 per dag 

Gebruik maken van de valetservice bij PerfectPark kan tussen 03:00 - 00:00. Er vindt een voertuiginspectie plaats om schade te voorkomen en het is mogelijk om uw elektrische auto op te laden tegen meerprijs. U kunt ook uw auto overdekt laten parkeren tegen meerprijs. Met valetservice stapt u uit bij de luchthaven en wordt uw auto voor u geparkeerd.

  • Service: (On)overdekt met valetservice
  • Extra service: Starthulp


Boek nu →

 

Logo Deluxe Valet Parking Düsseldorf Airport

4. Deluxe Valet Parking

€ 65,00 per week / € 8,13 per dag

De 24 uur per dag geopende Deluxe Valet Parking biedt een valetservice aan. Het is mogelijk om overdekt te parkeren tegen meerprijs en tevens tegen meerprijs kunt u uw auto laten wassen. Uw auto wordt nagekeken middels een voertuigcontrole bij aanvang van het parkeren en bij beëindigen van het parkeren. Er geldt wel een maximale inrijhoogte van 2 meter.

  • Service: (On)overdekt met shuttleservice
  • Extra service: Auto wassen mogelijk


Boek nu →

 

5. My-ParkDUS Valet

Logo My-ParkDUS Valet Düsseldorf Airport

€ 65,00 per week / € 8,13 per dag

Wanneer u kiest voor My-ParkDUS Valet mag u ervan uitgaan dat u een goede service krijgt. De valetservice is 24/7 beschikbaar en er wordt een voertuigcontrole gedaan. Tegen meerprijs kunt u overdekt parkeren.

  • Service: (On)overdekt met shuttleservice
  • Extra service: Voertuiginspectie


Boek nu →

 

 

Vergelijk en reserveer Düsseldorf Airport Parking eenvoudig via Vliegen en Parkeren

Zoals u ziet liggen de prijzen heel dicht bij elkaar. Hoe kiest u nu de beste parking? Bekijk de service die ze aanbieden en wat de transfertijd is van de shuttlebus en gebruik dit om uw keuze te maken. Bent u eruit? Boek dan eenvoudig via onze website. U vult uw reisgegevens in, checkt alles nog een keer, betaald op één van de vele manieren en uw parking is gereserveerd voor u!

 

* De getoonde prijzen gelden op het moment van schrijven voor een periode van 8 dagen in november 2021, maar zijn altijd aan verandering onderhevig en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker