Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

Top 5 Goedkoop Parkeren Frankfurt Airport

Top-5-frame3

Gaat u vliegen vanaf de Duitse luchthaven Frankfurt am Main? Dan bent u vast ook op zoek naar een parking Frankfurt am Main Airport. Als u vooraf verschillende parkings met elkaar vergelijkt, kunt u zomaar veel geld besparen! Wij laten u de goedkoopste parkings zien bij Frankfurt am Main Airport. Zo wordt goedkoop parkeren Frankfurt Airport zeer eenvoudig en voordelig.

Wilt u direct alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken? Vul dan bovenaan deze pagina uw reisdata in en klik op 'zoeken'. U krijgt dan al het beschikbare aanbod te zien met de bijbehorende prijzen. Hier kunt u vergelijken en de beste parking voor u reserveren.

TOP 5 Goedkope Parkings Frankfurt Airport

ParkingKosten per week (8 dagen)*Kosten per dag*ParkeervormTransfertijdSleutelbehoud
1. Mein Flughafenparkplatz P1€ 49,00€ 6,13Shuttle11 min.
2. Mein Flughafenparkplatz P2€ 59,00€ 7,38Shuttle13 min.
3. PT-Planet Park Terminal€ 80,00€ 10,00Valet0 min.X
4. Frankfurt Airport Parking€ 88,00€ 11,00Shuttle15 min.
5. Frapark Airport€ 88,00€ 11,00Shuttle12 min.

*  De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode december 2021.

Wilt u zeker zijn van een goedkope parking Frakfurt Airport? Dan dient u op tijd te vergelijken en reserveren. Wij raden altijd aan om vooraf online uw parking te reserveren, omdat het ter plaatse erg duur kan zijn. Als u vooraf boekt bent u zeker van een plekje en kunt u zomaar veel geld besparen! Er zijn verschillende parkeervormen beschikbaar bij Frankfurt am Main Airport, zoals u ook in het overzicht terug ziet. Zo kunt u kiezen voor het voordelige parkeren met shuttleservice. Hierbij parkeert u uw auto en wordt u daarna met een shuttlebus naar de luchthaven toe gereden. Hoelang deze rit duurt, hangt af van de locatie van de parking. Bij terugkomst wordt u weer met de shuttlebus opgehaald van de luchthaven en naar uw auto teruggebracht.

Bij parkeren met valetservice bespaart u veel tijd, omdat u direct bij de luchthaven uit uw eigen auto kunt stappen. Uw auto wordt overgenomen door een ervaren chauffeur en voor u geparkeerd. Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op met de parking en wordt uw auto weer naar de luchthaven toe gereden. U kunt simpel daar weer instappen en wegrijden. Veel makkelijker kan bijna niet! Normaal is valetservice een stuk prijziger dan shuttleservice, maar bij Frankfurt Airport is dit verschil veel minder groot.

 

1. Mein Flughafenparkplatz P1

€ 49,00 per week / € 6,13 per dag

Logo Mein Flughafenparkplatz P1 Frankfurt AirportDe iets duurdere versie van bovenstaande parking is Mein Flughafenparkplatz P1. Het grote verschil is dat de transfertijd per shuttlebus iets korter is, namelijk 11 minuten. De openingstijden zijn tevens 06:00 - 00:00 en u kunt uw eigen autosleutels meenemen op reis. Ook het elektrisch opladen en het laten wassen van uw auto is mogelijk tegen meerprijs. Er is ook een wachtruimte met toilet aanwezig, indien u even moet wachten. Het vervoer per shuttlebus is inbegrepen voor vier personen en er dient een nachttoeslag van € 35,00 betaald te worden indien u aan- of terugkomt tussen 23:00 en 00:00.

  • Service: (On)overdekt met shuttleservice
  • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

2. Mein Flughafenparkplatz P2

€ 59,00 per week / € 7,38 per dag

Logo Mein Flughafenparkplatz P2 Frankfurt AirportWilt u goedkoop parkeren met veel servicemogelijkheden? Dat kan bij Mein Flughafenparkplatz P2! Het is mogelijk om ook tegen meerprijs overdekt te parkeren. Deze parking werkt met een shuttelservice, waarbij u in 13 minuten naar de luchthaven gereden wordt. De openingstijden zijn 06:00 - 00:00 en u kunt uw eigen autosleutel meenemen op reis. Zo weet u zeker dat er niet met uw auto gereden wordt. Enkele andere opties zijn het laten wassen van uw auto tegen meerprijs en uw elektrische auto opladen tegen meerprijs. Beide zijn te boeken bij de parking zelf. Het vervoer per shuttlebus is inbegrepen voor vier personen en er dient een nachttoeslag van € 35,00 betaald te worden indien u aan- of terugkomt tussen 23:00 en 00:00.

  • Service: (On)overdekt met shuttleservice
  • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

3. PT-Planet Park Terminal

€ 80,00 per week / € 10,00 per dag

Logo PT-Planet Park Terminal Frankfurt AirportDe tweede valet parking is PT-Planet Park Terminal. U stapt uit bij de luchthaven waarna uw auto wordt opgehaald. Het is mogelijk om 24 uur per dag gebruik te maken van deze service. Tegen meerprijs is het mogelijk om uw auto te laten wassen tijdens uw reis en dit is ter plaatse te boeken. Het parkeerterrein is goed beveiligd met camerabewaking en bewakingspersoneel dat 24 uur per dag aanwezig is. Zo weet u zeker dat uw auto veilig geparkeerd staat.

  • Service: Onoverdekt met valetservice
  • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

4. Frankfurt Airport Parking

€ 88,00 per week / € 11,00 per dag

Logo Frankfurt Airport ParkingU kunt 24 uur per dag overdekt parkeren bij Frankfurt Airport Parking in een overdekte parkeergarage. Er geldt wel een maximale inrijhoogte van 1,90 meter. U kunt na het parkeren zelf uw autosleutels meenemen op reis en u wordt met de shuttlebus in 15 minuten naar de luchthaven toe gebracht. Tegen meerprijs is het daarnaast mogelijk om uw auto te laten wassen tijdens uw reis. Dit is ter plaatse te reserveren. 

  • Service: Overdekt met shuttleservice
  • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

5. Frapark Airport

€ 88,00 per week / € 11,00 per dag

Logo Frapark AirportDe laatste op dit rijtje is Frapark Airport. De shuttleservice brengt u in 12 minuten naar de luchthaven toe na het parkeren. U kunt gewoon uw eigen autosleutels meenemen, terwijl uw auto op een goed bewaakte parking staat. De parking en haar shuttleservice is 24 uur per dag geopend.

 

 

  • Service: Onoverdekt met shuttleservice
  • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

Vergelijk parkings bij Frankfurt am Main

U heeft nu de vijf goedkoopste parkings gezien bij de luchthaven van Frankfurt. Er zijn aanbieders met shuttle- en valetservice voor goede prijzen. Wilt u direct alle parkeeraanbieders vergelijken? Vul dan bovenaan deze pagina uw reisdata in en klik op 'zoeken'. Wij hebben Frankfurt am Main Airport alvast voor u geselecteerd. U kunt dan alle aanbieders met elkaar vergelijken op basis van prijs en geboden service. U kunt filteren op parkeervorm of extra aangeboden service, zodat u de beste parking kunt vinden en reserveren.

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker