Top 5 Goedkoop Parkeren Rotterdam Airport

Top-5-frame3

Als u vanaf Rotterdam The Hague Airport wilt gaan vliegen zoekt u waarschijnlijk ook een parking Rotterdam Airport. Niemand betaalt graag teveel geld voor een parkeerplaats. Zeker niet als het gewoon goedkoper kan! 

Parkeren bij een officiële parking is vaak op loopafstand, maar wel erg duur. Wij laten u de top 3 goedkope parkings Rotterdam luchthaven zien, zodat u nooit teveel betaalt en u dit geld lekker kunt uitgeven tijdens uw vakantie!

Wilt u direct vergelijken? Vul dan bovenaan deze pagina uw reisdata in en klik op ‘zoeken’ om de beschikbare opties te bekijken.

Overzicht van de goedkoopste parking bij Rotterdam Airport
ParkingKosten per week (8 dagen)*Kosten per dag*ParkeervormTransfertijdOpeningstijden
1. Park Air€ 115,00€ 14,38Valet0 min24/7
2. Speed Parking€ 125,00€ 15,63Shuttle5 min05:00 - 00:00
3. NuParkeren€ 140,00€ 17,50Valet0 min24/7
4. Garant ParkingNiet beschikbaarNiet beschikbaarValet0 min24/7
5. Valet Parkeer ServiceNiet beschikbaarNiet beschikbaarValet0 min24/7


Wilt u zeker zijn van een goedkope parking Rotterdam Airport? Dan dient u op tijd te vergelijken en reserveren. Wij raden altijd aan om vooraf uw parking te reserveren, omdat het ter plaatse erg duur kan zijn. Als u vooraf boekt bent u zeker van een plekje en bespaart u veel geld! Wacht niet tot het laatst, want in de zomerperiode zijn veel van de goedkope parkeeraanbieders al volgeboekt. 

Er zijn diverse manieren om uw auto te (laten) parkeren. Bij Rotterdam Airport is er via onze website alleen valet parking beschikbaar. Hierbij rijdt u naar de luchthaven toe en stapt u hier uit met uw bagage. Een chauffeur van de parkeeraanbieder rijdt uw auto vervolgens naar de parking toe en parkeert uw voertuig. U levert dus altijd de sleutels in. Het is een comfortabele manier van reizen, omdat u niet in een busje van de parking naar de luchthaven gereden hoeft te worden. 

Wilt u meer lezen over het gebruik van valetservice bij de luchthaven van Rotterdam? Bekijk dan de valet parking Rotterdam Airport.

 

1. Park Air

Park Air Rotterdam Airport

€ 115,00 per week / € 14,38 per dag

Luxe parkeren met valetservice hoeft niet duur te zijn! Bij Park Air kunt u goedkoop parkeren Rotterdam Airport en ze zijn ook nog eens 24 uur per dag geopend. Geen zorgen dus als u een nachtvlucht hebt. Er is de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden en er vindt een voertuiginspectie plaats om ervoor te zorgen dat uw auto geen schade oploopt. Het is tegen meerprijs ook mogelijk om uw auto overdekt te parkeren.

  • Service: Overdekt met valetservice
  • Extra service: Elektrische auto opladen tegen meerprijs

Boek nu →

 

 

2. Speed Parking

Speed Parking Rotterdam Airport

€ 125,00 per week / € 15,63 per dag

Op dit moment de enige shuttle parking bij Rotterdam Airport is Speed Parking. De parking is voorzien van camerabewaking en 24-uursbewaking. De shuttlebus brengt u na het parkeren in 5 minuten naar de luchthaven toe. Tussen 05:00 en 00:00 kunt u gebruik maken van deze shuttleservice. Er is een wachtruimte met toilet aanwezig indien u even moet wachten op de shuttlebus en u wordt geholpen met uw bagage.

  • Service: Onoverdekt met shuttleservice
  • Extra service: Bagage- en starthulp

Boek nu →

 

 

3. NuParkeren

NuParkeren Rotterdam Airport

€ 140,00 per week / € 17,50 per dag

Bij NuParkeren kunt u 24 uur per dag terecht om uw auto te laten parkeren middels de aangeboden valetservice. Er wordt een voertuiginspectie gedaan, zodat eventuele schade opgemerkt kan worden. Verder wordt u geholpen met uw bagage. Parkeren Rotterdam Airport goedkoop was nog nooit zo voordelig én gemakkelijk.

  • Service: (On)overdekt met valetservice
  • Extra service: Bagage- en starthulp

Boek nu →

 

 

4. Garant Parking

Niet beschikbaar

Garant Parking Rotterdam Airport

Goedkoop parkeren Airport Rotterdam doet u bij de nummer vier op deze lijst, namelijk Garant Parking. De valetservice zorgt ervoor dat u direct bij de luchthaven kunt uitstappen en dat uw auto door een chauffeur wordt geparkeerd. U kunt 24 uur per dag gebruik maken van deze service en het is daarnaast ook mogelijk om tegen meerprijs uw wagen te laten wassen.

  • Service: Onoverdekt met valetservice
  • Extra service: Auto wassen mogelijk

Meer info →

 

 

5. Valet Parkeer Service

Niet beschikbaar

Valet Parkeer Service Rotterdam AirportOp zoek naar een zeer goed beoordeelde valetservice? Kies dan voor Valet Parkeer Service. Deze ervaren parking is 24 uur per dag geopend en parkeert uw auto vanaf de luchthaven. Het parkeerterrein beschikt over camerabewaking en middels voertuiginspectie wordt uw auto gecontroleerd op schade.

  • Service: Onoverdekt met valetservice
  • Extra service: Bagagehulp

Meer info →

 

 

Vergelijken en reserveren van een parking op Rotterdam Airport

Zoals u kunt zien kan het erg veel geld schelen als u vooraf alles regelt en een parking reserveert bij een alternatieve parkeeraanbieder. Zo kunt u voordelig parkeren Rotterdam Airport zonder er veel moeite aan te besteden. U vult simpelweg uw reisdata in, selecteert uw luchthaven en klikt op ‘zoeken’. Onze website vergelijkt alle beschikbare parkeeraanbieders en laat u zien wat de goedkoopste optie is, wat de best beoordeelde aanbieder is en ook welke het best beoordeeld wordt door onze klanten. Zo wordt het vinden van een Rotterdam Airport goedkope parking wel erg gemakkelijk!

Heeft u een keuze gemaakt? Dan duurt het vaak maar 2 minuten om te reserveren. Vul uw gegevens in, uw reisdata, kenteken en vluchtnummer en ga verder naar betalen.

*  De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode augustus 2022.

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker