Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

Top 5 Goedkoop Parkeren Rotterdam Airport

Top-5-v2

Als u vanaf Rotterdam The Hague Airport wilt gaan vliegen zoekt u waarschijnlijk ook een parking Rotterdam Airport. Niemand betaalt graag teveel geld voor een parkeerplaats. Zeker niet als het gewoon goedkoper kan! 

Parkeren bij een officiële parking is vaak op loopafstand, maar wel erg duur. Wij laten u de top 5 goedkope parkings Rotterdam luchthaven zien, zodat u nooit teveel betaalt en u dit geld lekker kunt uitgeven tijdens uw vakantie!

Wilt u direct vergelijken? Vul dan bovenaan deze pagina uw reisdata in en klik op ‘zoeken’ om de beschikbare opties te bekijken.

 

TOP 5 Goedkope Parkings Rotterdam Airport

ParkingKosten per week (8 dagen)*Kosten per dag*ParkeervormTransfertijdOpeningstijden
1. Park Air€ 69,00€ 8,63Valet0 min.24/7
2. NuParkeren€ 72,00€ 9,00Valet0 min.24/7
3. Valet Parkeer Service€ 77,00€ 9,63Valet0 min.24/7
4. P1 Parkeren en Vliegen€ 87,50€ 10,94Loopafstand4-7 min.24/7
5. P6 Comfort Parking€ 117,50€ 11,75Loopafstand2-3 min.24/7

 

Wilt u zeker zijn van een goedkope parking Rotterdam Airport? Dan dient u op tijd te vergelijken en reserveren. Wij raden altijd aan om vooraf uw parking te reserveren, omdat het ter plaatse erg duur kan zijn. Als u vooraf boekt bent u zeker van een plekje en bespaart u veel geld! Wacht niet tot het laatst, want in de zomerperiode zijn veel van de goedkope parkeeraanbieders al volgeboekt. 

Er zijn diverse manieren om uw auto te (laten) parkeren. Bij Rotterdam Airport is er via onze website alleen valet parking beschikbaar. Hierbij rijdt u naar de luchthaven toe en stapt u hier uit met uw bagage. Een chauffeur van de parkeeraanbieder rijdt uw auto vervolgens naar de parking toe en parkeert uw voertuig. U levert dus altijd de sleutels in. Het is een comfortabele manier van reizen, omdat u niet in een busje van de parking naar de luchthaven gereden hoeft te worden. 

Wilt u meer lezen over het gebruik van valetservice bij de luchthaven van Rotterdam? Bekijk dan de valet parking Rotterdam Airport.

 

Park Air Rotterdam Airport1. Park Air

€ 69,00 per week / € 8,63 per dag

Luxe parkeren met valetservice hoeft niet duur te zijn! Bij Park Air parkeer u het goedkoopst bij Rotterdam Airport en ze zijn ook nog eens 24 uur per dag geopend. Geen zorgen dus als u een nachtvlucht hebt. Er is de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden en er vindt een voertuiginspectie plaats om ervoor te zorgen dat uw auto geen schade oploopt. Het is tegen meerprijs ook mogelijk om uw auto overdekt te parkeren.

  • Service: (On)overdekt met valetservice
  • Extra service: Elektrische auto opladen tegen meerprijs

 

NuParkeren Rotterdam Airport2. NuParkeren

€ 72,00 per week / € 9,00 per dag

Een andere optie tot parkeren Rotterdam Airport goedkoop is NuParkeren. Zij bieden 24 uur per dag valetservice aan op een parkeerplaats die erg goed bewaakt is. Het terrein is omheind en afgesloten met een slagboom en wordt daarnaast bewaakt met camera’s. Uw auto wordt gecontroleerd door middel van een voertuiginspectie voor en na het parkeren.

  • Service: Onoverdekt met valetservice
  • Extra service: Voertuiginspectie

 

Valet Parkeer Service Rotterdam Airport3. Valet Parkeer Service

€ 77,00 per week / € 9,63 per dag

Zoals de naam al zegt, parkeer je hier met valetservice. Het terrein van Valet Parkeer Service is goed beveiligd door middel van een omheind terrein en camerabewaking en uw auto wordt door middel van voertuiginspectie schadevrij gehouden. 

  • Service: Onoverdekt met valetservice
  • Extra service: Voertuiginspectie

 

P1 Rotterdam Airport4. P1 Parkeren en Vliegen

€ 87,50 per week / € 10,94 per dag

Dit is een officiële parking van Rotterdam The Hague Airport en is dan ook niet te boeken via onze website. U parkeert hier op 4 tot 7 minuten loopafstand van de terminal. De slagbomen openen op kentekenherkenning, waardoor de parking 24/7 geopend is. 

 

P6 Rotterdam Airport5. P6 Comfort Parking

€ 117,50 per week / € 11,75 per dag

Op de vijfde plaats staat P6 Comfort Parking, welke ook een officiële parking is. Deze is dus alleen te reserveren via de website van Rotterdam The Hague Airport. Deze is iets prijziger dan P1, maar ligt wel dichterbij op 2 tot 3 minuten loopafstand. Ook deze parking is voorzien van kentekenherkenning, waarmee u de slagboom opent. 

 

 

Vergelijken en reserveren van een parking op Rotterdam Airport

Zoals u kunt zien kan het erg veel geld schelen als u vooraf alles regelt en een parking reserveert bij een alternatieve parkeeraanbieder. Zo kunt u voordelig parkeren Rotterdam Airport zonder er veel moeite aan te besteden. U vult simpelweg uw reisdata in, selecteert uw luchthaven en klikt op ‘zoeken’. Onze website vergelijkt alle beschikbare parkeeraanbieders en laat u zien wat de goedkoopste optie is, wat de best beoordeelde aanbieder is en ook welke het best beoordeeld wordt door onze klanten. Zo wordt het vinden van een Rotterdam Airport goedkope parking wel erg gemakkelijk!

Heeft u een keuze gemaakt? Dan duurt het vaak maar 2 minuten om te reserveren. Vul uw gegevens in, uw reisdata, kenteken en vluchtnummer en ga verder naar betalen.

 

*  De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode oktober 2021.

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker