#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Selecteer het vliegveld en de gewenste data en vergelijk direct een groot aanbod aan betrouwbare parkeeraanbieders rondom vliegvelden.
Vergelijken 28 Aug 2020

Top 5 Goedkoop Parkeren Rotterdam Airport

Rotterdam Airport, ook wel Rotterdam The Hague en Zestienhoven genoemd, is een groeiende luchthaven. De tarieven van de officiële Rotterdam Airport parkings kunnen, kenmerkend voor een luchthaven, zeer hoog liggen. De prijzen kunnen oplopen tot maar liefst € 320 per week! Parkeren bij Rotterdam Airport kan veel voordeliger. In dit artikel zetten wij onze vier goedkoopste parkings op een rijtje. Goedkoop parkeren Rotterdam Airport doet u namelijk via Vliegen en Parkeren!


 

TOP 5 Goedkope Parkings Rotterdam Airport

Parking 8 dagen (€)* per dag (€)* Parkeervorm Sleutelbehoud Beoordeling**
1. ParkBird 5100 638 Valet 10/10
2. NuParkeren 5999 750 Valet 8,7/10
3. Speed Parking 6050 756 Shuttle (5 min. reistijd) 9,3/10
4. Park Air 6450 806 Valet 9,1/10
5. Valet Parkeer Service 6700 838 Valet 9,8/10

 

ParkBird Rotterdam Airport1. ParkBird | € 6,38/dag

Goedkoop parkeren vliegveld Rotterdam doet u bij ParkBird. ParkBird biedt u een zeer voordelige valetservice. Het parkeerterrein voorziet u uitstekend op de gebieden van veiligheid, faciliteiten en service en ook is ParkBird 24/24 geopend.

 

NuParkeren Rotterdam Airport2. NuParkeren | € 7,50/dag

Ook NuParkeren is een handige valetservice waar u uw wagen tevens overdekt kunt laten parkeren. Onze klanten beoordeelde deze parking gemiddeld met een 8,7/10!

 

Speed Parking Rotterdam Airport3. Speed Parking | € 7,56/dag

De prijzen van het parkeeraanbod bij Rotterdam Airport liggen allemaal erg dicht bij elkaar. Zo ook nummer drie in onze lijst: Speed Parking is een uitstekende en vooral goedkope parkeeroptie bij Rotterdam Airport op slechts 5 minuten reistijd per shuttle tot de luchthaven.

 

Park Air Rotterdam Airport4. ParkAir | € 8,06/dag

Vierde in de lijst maar nog steeds een voorbeeld van goedkoop parkeren Airport Rotterdam staat ParkAir. ParkAir is geopend van 07:00 uur tot 23:00 uur maar houdt rekening met vertragingen. Uw auto staat op een nette parkeerplaats waar uitstekende service wordt geboden.

 

Valet Parkeer Service Rotterdam Airport5. Valet Parkeer Service | € 8,38/dag

Nummer vijf op de lijst is Valet Parkeer Service. Het is u misschien opgevallen dat er veel valetservices op Rotterdam Airport te vinden zijn. Deze valetaanbieder is een van onze beste, inclusief alle veiligheidsmaatregelen die u daarbij mag verwachten.


Vergelijk en reserveer parkeren bij Rotterdam Airport

 

* Aan bovenstaande prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. De getoonde prijzen waren op 28 augustus 2020 van toepassing op een week (8 dagen) parkeren in januari 2021.
** De beoordelingen zijn een gemiddelde van het totale aantal beoordelingen van onze Nederlandse klanten. Ieder klant krijgt na afloop van zijn/haar reservering de mogelijkheid om de parking een score te geven.
Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b