Top 5 Goedkoop Parkeren Schiphol

- Overzicht van de goedkoopste parkeerplaatsen bij Schiphol Airport -

In dit artikel vertellen wij alles over het parkeren Schiphol en maken we een opsomming van de meest voordelige parkeeropties bij deze luchthaven. 

U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op de groene 'Zoeken' knop te klikken. Wij hebben Schiphol al voor u geselecteerd! Gaat u binnenkort op reis vanaf Schiphol? Bekijk dan ook ons artikel over de drukte op Schiphol, zodat u goed voorbereid op reis kunt.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Schiphol Airport
ParkingKosten per weekService 
Q-Park Spaarne Gasthuis€ 57,75 - week
€ 7,22 - dag
OV
15 min
Reserveer
Xclusive Parking€ 57,99 - week
€ 7,24 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer
Vakantie Parking€ 61,95 - week
€ 7,74 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer
Drive Up Services€ 62,00 - week
€ 7,75 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer
Mobihub Schiphol West€ 69,00 - week
€ 8,63 - dag
Shuttle
6 min
Reserveer

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

In het bovenstaande overzicht omtrent goedkoop lang parkeren Schiphol ziet u de vijf meest voordelige parkeeropties bij Schiphol. U kunt alle parkeermogelijkheden vergelijk door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op zoeken te klikken. 

1. Q-Park Spaarne Gasthuis (€ 57,75 / week)

Q-Park Spaarne Gasthuis Park & Fly

Gaat uw voorkeur uit naar een overdekte parking Schiphol goedkoop? Dan is Q-Park Spaarne Gasthuis, die u terugvindt op de eerste plaats, wellicht een goede keuze voor u! De overdekte parkeergarage in Hoofddorp ligt dicht bij de bushalte, vanaf waar u de Connexxion bus pakt naar Schiphol toe. U bent dan ongeveer 15 minuten onderweg. Er kan 24/7 geparkeerd worden, maar houd er rekening mee dat er tussen 01:00 en 05:00 slechts één bus per uur naar Schiphol rijdt. Na het parkeren mag u uw autosleutel zelf meenemen en indien u een elektrische auto rijdt, kunt u deze daar opladen.

  • Openingstijden: 24/7
  • Service: Overdekte parkeerplaats inclusief openbaar vervoer
  • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

2. Xclusive Parking - Shuttle (€ 57,99 / week)

Xclusive Parking

Op de tweede plaats vindt u Xclusive Parking, een goede keuze voor goedkoop parkeren bij Schiphol. Deze parkeeraanbieder is 24 uur per dag geopend, waarbij u na het parkeren in ongeveer 8 minuten met de shuttlebus naar de luchthaven gebracht wordt. U hoeft uw autosleutel niet in te leveren, want uw auto wordt niet meer verplaatst. Het verharde parkeerterrein is voorzien van camerabewaking voor de veiligheid. Tevens is er verlichting, een wachtruimte en toilet aanwezig. Zo kunt u in alle comfort wachten op de shuttlebus.

  • Openingstijden: 24/7
  • Service: Overdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
  • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

3. Vakantie Parking (€ 61,95 / week)

Vakantie Parking

Vakantie Parking vinden we terug op de derde plek, waardoor u hier zeker kunt parkeren Schiphol goedkoop. Deze shuttle parkeeraanbieder brengt u na het parkeren in ongeveer 8 minuten naar de luchthaven toe. U kunt 24 uur per dag hier terecht om uw auto te parkeren. Nadien hoeft u uw autosleutel niet in te leveren, maar deze neemt u zelf mee op reis. Het parkeerterrein is voorzien van 20 bewakingscamera's, zodat u er zeker van kan zijn dat uw voertuig veilig geparkeerd staat tijdens uw reis.

  • Openingstijden: 24/7
  • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
  • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

4. Drive Up Services (€ 62,00 / week)

Drive Up Services

Het parkeren bij Schiphol goedkoop doet u bijvoorbeeld bij Drive Up Services, die u terugvindt op de vierde plek in deze lijst. U parkeert hier zelf uw auto, waarna een shuttlebus u in 8 minuten naar de luchthaven brengt. De parkeerplaats en bijbehorende pendeldienst zijn 24 uur per dag geopend. Het verlichte parkeerterrein is afgesloten en voorzien van camerabewaking die 24 uur per dag gecontroleerd wordt. Op het terrein is een wachtruimte met toilet aanwezig, zodat u comfortabel kunt wachten op de shuttlebus.

  • Openingstijden: 24/7
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
  • Extra service: Camerabewaking

Boek nu →

5. Mobihub Schiphol West (€ 69,00 / week)

Mobihub Schiphol West

Een mogelijkheid voor voordelig parkeren Schiphol, en daarmee ook nummer vijf in deze lijst, is Mobihub Schiphol West. De parkeerplaats ligt naast het Hyatt Place hotel. Dat betekent dat u bij aan- of terugkomst tussen 06:30 en 23:00 ook gebruik maakt van de shuttlebus van dit hotel. U wordt dan in slechts 6 minute naar de luchthaven gebracht. Arriveert u buiten deze tijden? Dan wordt er een taxiservice voor u geregeld die u naar de luchthaven brengt. U hoeft uw autosleutel niet in te leveren na het parkeren, deze neemt u zelf mee op reis.

  • Openingstijden: 24/7
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttle- of taxiservice
  • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

Een parkeerplaats bij Schiphol vergelijken en reserveren

green-parking-goedkoop-parkeren-schiphol

Als u op vliegreis gaat vanaf Schiphol dan wilt u natuurlijk ook bij Schiphol goedkoop parkeren. U vindt het beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken. U kunt het aanbod vervolgens eenvoudig vergelijken en direct uw gewenste parkeerplaats reserveren. 

 

De opties sorteren en filteren

Wilt u zeker zijn van goedkoop Schiphol parkeren op een slimme manier zoeken? Probeer dan eens onze filter- en sorteermogelijkheden. Bent u bijvoorbeeld bewust op zoek naar een valet parking Schiphol? Selecteer dan simpelweg de parkeervorm valet parkeren en wij tonen enkel de juiste opties. 

 

Uw reservering en parkeervoucher

Na afronding van de boeking bent u niet alleen verzekerd van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats, wij leveren ook alle benodigde informatie aan. In uw reserveringsbevestiging vindt u een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces en de benodigde contactgegevens van ons én de parkeeraanbieder. Uw auto parkeren Schiphol goedkoop is gemakkelijker gedaan dan gezegd!

 

Het parkeeraanbod bij Schiphol samengevat

🚗 Aantal parkeerplaatsen34
🏆 Best beoordeeldComfort Parking
💶 GoedkoopsteVakantie Parking
📍 Dichtst bij luchthavenComfort Parking

 

Disclaimer van de parkeertarieven

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode Mei 2024
  • Wilt u goedkoop parkeren op Schiphol? Vergelijk alle mogelijkheden, selecteer de gewenste parkeerplaats en ga onbezorgd op reis!

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving