#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Selecteer het vliegveld en de gewenste data en vergelijk direct een groot aanbod aan betrouwbare parkeeraanbieders rondom vliegvelden.
Vergelijken 04 Okt 2019

Top 5 Goedkoop Parkeren Schiphol

Top 5 Goedkoop Parkeren Schiphol

Schiphol Airport is een van de grootste luchthavens van Europa. Schiphol biedt verschillende officiële airport parkeeropties aan. De parkeertarieven van Schiphol kunnen zeer hoog zijn, de tarieven variëren van € 8 per dag tot maar liefst ruim € 40 per dag. Dit kan vele malen voordeliger daarom zetten wij in dit artikel onze 5 goedkoopste parkings op een rijtje. Goedkoop parkeren Schiphol is bij ons ook écht goedkoop!

 

Logo 24:7 Parking
1. 24:7 Parking (tijdelijke deal) | € 34,00/8 dagen, € 4,25/dag

De tijdelijke deal van 24:7 Parking is de eerste in onze lijst van budget Parking Schiphol. Hier combineert u het parkeren met shuttleparking, de reistijd bedraagt ongeveer 9 minuten van de parking tot de luchthaven. U kunt hier, zoals de naam al doet vermoeden, 24 uur en 7 dagen per week parkeren en de parking is uitstekend beveiligd.

 

Logo 24:7 Parking
2. 24:7 Parking | € 36,49/8 dagen, € 4,56/dag

Dit is de normale aanbieding van de nummer één: 24:7 Parking. U parkeert hier op precies dezelfde parkeergelegenheid.

 

Logo The Shuttle Guys
3. The Shuttle Guys | € 37,00/8 dagen, € 4,63/dag

Aanbieder The Shuttle Guys is een recente toevoeging aan onze website. De parking van deze shuttleservice ligt op 15 minuten rijden van de vertrekhallen. U vindt er vrijwel alle faciliteiten en veiligheidsmaatregelen. Bovendien is de gelegenheid 24/24 geopend en kunt u uw sleutel meenemen op reis.

 

Logo 24:7 Parking Premium
4. 24:7 Premium Parking € 37,44/8 dagen, € 4,68/dag

Nummer vier in deze lijst is nog steeds een goedkope parking Luchthaven Amsterdam: 24:7 Premium Parking. U geniet van hetzelfde aanbod als bij 24:7 Parking, maar bij deze premium variant kunt u ervoor kiezen uw autosleutels mee te nemen op reis!

 

Logo Budget Shuttle
5. Budget Shuttle | € 42,49/8 dagen, € 5,31/dag

Budget Shuttle is de laatste in deze lijst, maar zeker niet de minste aanbieder. U parkeert er op 9 minuten afstand van de vertrekhallen van Schiphol en wordt, niet heel verrassend, per shuttle vervoerd. U treft er alle mogelijke veiligheidsmaatregelen aan: 24-uursbewaking, voertuiginspectie, camerabewaking, omheining en slagbomen. Bovendien heeft de parking geen maximale doorrijhoogte, is hij verlicht en zijn er een wachtruimte en toiletten aanwezig.

 

Vergelijk en reserveer een goedkope parking bij Schiphol

U ziet het al, onze parkings zijn een stuk voordelige dan de officiële airport parkings van Schiphol. U levert echter niks in op de gebieden van veiligheid, faciliteiten en service. De genoemde tarieven zijn van de periode 1 januari 2020 tot en met 8 januari 2020. Schiphol parkeren goedkoop is bij ons écht goedkoop en daarnaast ook zeer betrouwbaar, u kunt eenvoudig reserveren via onze website!

 

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )