#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Selecteer het vliegveld en de gewenste data en vergelijk direct een groot aanbod aan betrouwbare parkeeraanbieders rondom vliegvelden.
Vergelijken 06 Dec 2018

Top 5 Goedkoop Parkeren Schiphol

Top 5 Goedkoop Parkeren Schiphol

Schiphol Airport is een van de grootste luchthavens van Europa. Schiphol biedt verschillende officiële airport parkeeropties aan. De parkeertarieven van Schiphol kunnen zeer hoog zijn, de tarieven variëren van € 8 per dag tot maar liefst ruim € 40 per dag. Dit kan vele malen voordeliger daarom zetten wij in dit artikel onze 5 goedkoopste parkings op een rijtje. Goedkoop parkeren Schiphol is bij ons ook écht goedkoop!

1. Budget Shuttle, € 32,75/8dagen, € 4,09/dag

Budget Shuttle is onze goedkoopste parking Schiphol. U parkeert hier in de vorm van shuttle parking en de parking bevindt zich op ongeveer 9 minuten reistijd van Schiphol. De parking is uitstekend beveiligd, heeft ruim voldoende faciliteiten en biedt uitstekende service.

2. Drive Up Services, € 33/8dagen, € 4,13/dag

Drive Up Services staat tweede in onze lijst van parking Schiphol goedkoop. Ook hier parkeert u in de vorm van shuttle parking, de parking ligt op ongeveer 8 minuten reistijd van de luchthaven. De parking is net zoals Budget Shuttle 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

3. 24:7 Parking, € 41,75/8dagen, € 5,22/dag

24:7 Parking is derde in onze lijst van budget Parking Schiphol. Ook hier combineert u het parkeren met shuttle parking, de reistijd bedraagt ongeveer 8 minuten van de parking tot de luchthaven. U kunt hier, zoals de naam al doet vermoeden, 24/7 parkeren en de parking is uitstekend beveiligd.

4. Move On Parking, € 42,50/8dagen, € 5,31/dag

Op de vierde plaats en nog steeds een mooi voorbeeld van parkeren Schiphol goedkoop is Move On Parking. De parking bevindt zich op ongeveer 8 minuten reistijd in de shuttlebus. De parking is uitstekend beveiligd en biedt voldoende faciliteiten. U kunt als extra optie ervoor kiezen uw sleutels mee te nemen op uw reis!

5. 24:7 Premium Parking € 46,75/8dagen, € 5,84/dag

Laatste in deze lijst maar nog steeds een goedkope parking Luchthaven Amsterdam is 24:7 Premium Parking. U geniet van hetzelfde aanbod als bij 24:7 Parking maar bij deze premium variant kunt u ervoor kiezen uw autosleutels mee te nemen op reis!

Vergelijk en Reserveer een Goedkope Parking bij Schiphol

U ziet het al, onze parkings zijn een stuk voordelige dan de officiële airport parkings van Schiphol. U levert echter niks in op de gebieden van veiligheid, faciliteiten en service. De genoemde tarieven zijn van de periode 7 januari 2019 tot en met 14 januari 2019. Schiphol parkeren goedkoop is bij ons écht goedkoop en daarnaast ook zeer betrouwbaar, u kunt eenvoudig reserveren via onze website!

 

 

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )