Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

Top 5 Goedkoop Parkeren Schiphol

Top-5-frame3

Vliegt u binnenkort vanaf de grootste luchthaven van Nederland en zoekt u nog een goedkope parking Schiphol? Wij laten u graag de 5 goedkoopste opties zien voor parking Schiphol Airport. De luchthaven zelf biedt altijd een aantal officiële parkings aan welke vaak op loopafstand zijn. Deze zijn echter altijd vrij prijzig, wat natuurlijk zonde is gezien u uw geld liever uitgeeft tijdens uw vakantie. Hieronder kunt u de mogelijkheden van het goedkoop parkeren Schiphol vergelijken en direct reserveren.

TOP 5 Goedkoop Parkeren Schiphol

ParkingKosten per week (8 dagen)*Kosten per dag*ParkeervormTransfertijdSleutelbehoudOpeningstijden
1. Q-Park Spaarne Gasthuis€ 39,38€ 4,92Shuttle15 min.24/7
2. MOBIHUB Schiphol-West€ 47,25€ 5,91Shuttle8 min.06:00 - 23:00
3. Budget Shuttle€ 51,95€ 6,49Shuttle13 min.24/7
4. 24:7 Parking Premium€ 51,95€ 6,49Shuttle9 min.
24/7
5. 24:7 Parking€ 51,95€ 6,49Shuttle9 min.24/7

*  De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode december 2021.

Wij vertellen u graag meer over deze top 5 goedkoopste parking Schiphol en wat zij precies aanbieden. Zoals u kunt zien is de goedkoopste manier om te parkeren bij Schiphol met shuttleservice. Dit houdt in dat u zelf uw auto parkeert en dat u daarna met de shuttlebus naar de luchthaven gereden wordt. Bij terugkomst wordt u bij de luchthaven opgehaald door de shuttlebus en weer naar uw auto gebracht. Wanneer u wilt parkeren Schiphol goedkoop dan is parkeren met shuttleservice een goede keuze.

Op deze manier kunt u zeer eenvoudig en voordelig parkeren Schiphol. Bent u benieuwd naar de verschillende prijzen voor het parkeren bij Schiphol Airport? Bekijk dan de parkeertarieven Schiphol Airport.

Wij raden altijd aan om vooraf uw parking te boeken, om hoge prijzen en volle parkeerplaatsen te voorkomen. Zo kunt u zeker zijn van uw Schiphol parkeren goedkoop. Wij bieden een handige vergelijkingstool waarmee u diverse aanbieders kunt vergelijken op prijs, beoordeling of aangeboden service. 

U kunt namelijk bij Schiphol Airport ook parkeren met valetservice. Hierbij rijdt u naar de luchthaven en stapt u daar uit met uw bagage. Uw auto wordt vervolgens opgehaald door een chauffeur van het parkeerbedrijf om uw auto te parkeren. U kunt uw weg vervolgen per vliegtuig. Bij terugkomst wordt uw auto na telefonisch contact weer naar de luchthaven gereden, waarna u kunt instappen en verder rijden. Deze opties zijn wel wat prijziger dan parkeren met shuttleservice. Wanneer u liever parking Schiphol goedkoop wilt, kunt u het beste kiezen voor parkeren met shuttleservice.

 

1. Q-Park Spaarne Gasthuis

Logo Q-Park Spaarne Gasthuis Schiphol

€ 39,38 per week / € 4,92 per dag

Goedkoop parkeren doe je bij Q-Park Spaarne Gasthuis. Het is een overdekte parkeergarage en na het parkeren reist u met het openbaar vervoer in 15 minuten naar de luchthaven toe. U krijgt hiervoor een QR-code om gratis te reizen voor maximaal 5 personen. U kunt uw eigen autosleutels meenemen op reis en het is mogelijk om uw elektrische auto op te laden bij de parking.

  • Service: Overdekt met shuttleservice
  • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

2. MOBIHUB Schiphol-West

Logo MOBIHUB Schiphol-West

€ 47,25 per week / € 5,91 per dag

Bij MOBIHUB Schiphol-West wordt u met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht in ongeveer 8 minuten. U mag uw eigen autosleutels meenemen op reis en er is 24-uursbewaking aanwezig. Er is een wachtruimte met toilet aanwezig, indien u even moet wachten op de shuttlebus. Deze vertrekt namelijk om het half uur. Het terrein en de shuttleservice is geopend van 06:00 - 23:00.

  • Service: Onoverdekt met shuttleservice
  • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

3. Budget Shuttle

Logo Budget Shuttle Schiphol

€ 51,95 per week / € 6,49 per dag

Kiest u voor voordelig parkeren Schiphol bij Budget Shuttle, dan parkeert u op 13 minuten reisafstand van de luchthaven. Het terrein en de shuttleservice is 24/7 geopend, terwijl uw auto gedurende 24 uur per dag bewaakt wordt. Er vindt een voertuiginspectie plaats om schade te voorkomen en er is een wachtruimte met toilet aanwezig.

  • Service: Onoverdekt met shuttleservice
  • Extra service: Bagage- en starthulp

Boek nu →

 

4. 24:7 Parking Premium

Logo 24 7 Parking Premium Schiphol Airport

€ 51,95 per week / € 6,49 per dag

Op nummer 2 staat dezelfde parking, enkel is dit de luxere variant namelijk 24:7 Parking Premium. Het enige verschil is dat bij de premium parking u uw eigen autosleutels mee mag nemen op reis. Zo weet u zeker dat er niet gereden wordt in uw auto, en dat voor dezelfde prijs. Een prima keuze dus.

  • Service: Onoverdekt met shuttleservice
  • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

5. 24:7 Parking

Logo 24 7 Parking Schiphol Airport

€ 51,95 per week / € 6,49 per dag

Wilt u 24 uur per dag terecht kunnen, dan is 24:7 Parking een goede keus. Na het parkeren wordt u met een shuttlebus in 9 minuten naar de luchthaven toe gereden. Er is een wachtruimte aanwezig met toilet indien u even moet wachten op de shuttle. Verder is de parking goed beveiligd middels camerabewaking en personeel.

  • Service: Onoverdekt met shuttleservice
  • Extra service: Bagage- en starthulp

Boek nu →

 

Voordelig parkeren Schiphol

U heeft nu wellicht wel gezien dat Schiphol parking goedkoop kan zijn. Er zijn veel meer parkeeraanbieders dan in deze top 5, welke misschien ook voldoen aan uw eisen. Vul bovenaan deze pagina uw reisdata in en klik op zoeken. Wij laten u alle beschikbare parkeeraanbieders zien bij Schiphol Airport en u kunt zelf kiezen voor goedkoop parkeren bij Schiphol. Aan de linkerkant van het beeldscherm kunt u filteren op diverse aspecten, zoals shuttle- of valetservice of 24 uur per dag geopend. Zo vindt u dé perfecte parking voor een voordelige prijs.

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker