Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

Transavia naar Brussels Airport in 2022

Transavia

Voor wie regelmatig vanaf Zaventem Airport, of Brussels Airport zoals het tegenwoordig heet, vliegt kan dit een heel fijn nieuwtje zijn! Transavia heeft namelijk aangekondigd dat zij in de zomer van 2022 naar vier verschillende zonbestemmingen vliegen. Goed om te weten als u op zonvakantie 2022 wilt!

Zonbestemmingen

U vraagt zich vast af “Naar welke zonbestemmingen vliegt vliegtuigmaatschappij Transavia vanaf Brussels Airport?”. Dit zijn Alicante (Spanje), Ibiza (Spanje), Heraklion (Griekenland) en Faro (Portugal). Deze vier bestemmingen zijn populair onder toeristen die graag zon, zee en strand opzoeken tijdens hun vakantie. Vanaf 30 juni 2022 wordt er vier keer per week naar Ibiza en Faro gevlogen en wel vijf tot zes keer naar Alicante en twee keer per week naar Heraklion op Kreta. Tickets hiervoor zijn nu te boeken. De vluchten zijn voor nu ingepland tot begin november, maar Transavia heeft al aangegeven dat het de bedoeling is dat deze vluchten het gehele jaar aangeboden worden.

Transavia

Het stond al eerder op de planning dat Transavia vanaf Brussel zou gaan vliegen, maar helaas gooide de coronacrisis roet in het eten. Er zouden in de zomer van 2020 negen bestemmingen zijn waar Transavia heen zou vliegen vanaf Zaventem Airport. Transavia heeft besloten om het plan om een Brusselse basis te hebben wel voort te zetten, maar dan op kleinere schaal. Vanaf december 2021 is Transavia ook al begonnen met vliegen naar Innsbruck in Oostenrijk voor wintersporters. Transavia is nu dus officieel één van de luchtvaartmaatschappijen Zaventem.

Parkeren Brussels Airport

Gaat u na dit nieuws op reis met Transavia Brussel naar één van de zonnige bestemmingen? Kijk dan ook eens naar een Zaventem Airport parking. Op één van de shuttle parkings nabij de luchthaven kunt u met een gerust hart uw auto achterlaten. Na het parkeren wordt u met een shuttlebus in 5 tot 7 minuten naar de luchthaven toe gereden. Alle beschikbare parkings zijn 24 uur per dag geopend, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over hele vroege of late vluchten. 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker