#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04 - 00
  • Shuttle Shuttle
  • 10min reizen 10min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

MyParkPoint Bremen Airport

Bij Bremen Airport vindt u een aantal extern gelegen parkings die u voorzien van een parkeerplaats in combinatie met een shuttleservice. Bij My Park Point Bremen kunt u terecht van 04:00 tot 00:00, deze tijden gelden voor zowel de parkeerplaats als de shuttle service. De parkeerplaats ligt op ongeveer 10 minuten reistijd van de luchthaven. My Park Point is een van de meeste voordelige opties van parkeren Bremen Luchthaven. U kunt het parkeerterrein direct zien op de foto’s, hier is te zien dat het terrein is afgesloten met een slagboom en omheining. De parkeerplaats heeft geen maximale inrijhoogte en is netjes verlicht en geasfalteerd.

Lees meer
Adres parkeerplaats Dreyerstr 75D, 28844 Weyhe
Reistijd shuttle: 10min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met My Park Point bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Nee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee Bagage hulpNee Auto wassen

Parkeren bij MyParkPoint Bremen Airport

Het vervoer met de shuttlebus van MyParkPoint Bremen zit zoals bij elke shuttle parking bij de prijs inbegrepen. U rijdt op de dag van parkeren direct naar de parking en parkeert hier uw auto. U bent binnen 15 tot 30 minuten onderweg naar de luchthaven. U wordt direct bij de vertrekhal afgezet. Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op met de parking en u wordt zo spoedig mogelijk weer opgehaald en terug gebracht naar de parkeerplaats. Zo eenvoudig is het proces van parkeren bij Bremen Airport My Park Point. U vindt alle informatie ook terug op de reserveringsbevestiging die u krijgt na het maken van een reservatie.

Ervaringen en Reviews van onze klanten

Wij geven iedere klant, na afloop van het parkeren, de mogelijkheid de gekozen parking te beoordelen. Wij vinden uw mening namelijk ontzettend belangrijk. Wanneer u terug bent van uw reis dan krijgt u een uitnodiging per mail om Bremen MyParkPoint te beoordelen. Niet allen helpt u ons er ontzettend mee, u kunt ook onze toekomstige klanten informeren en wellicht inspireren!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )