#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04 - 23 u
  • Shuttle Shuttle
  • Overdekt Overdekt
  • 3min reizen 3min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen

ParkFlug24 Bremen Airport

Zoekt u een Bremen Airport parking? Dan kunt u terecht bij Parkflug24. Hier parkeert u met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice. De parking ligt op slechts 3 minuten reistijd van de luchthaven, namelijk op het adres Industriestraße 6, 28119 Bremen. Op de foto’s kunt u zien dat de parking Parkflug24 Bremen geasfalteerd, verlicht én overdekt is. Wat u wellicht niet ziet is dat de parking daarnaast voorzien is van voertuig inspectie, camera’s, omheining en een slagboom. Ook is er een wachtruimte inclusief toilet, ook wel zo fijn als u even moet wachten op de shuttlebus. Als exra services biedt Parkflug24 starthulp, bagagehulp en een auto was service aan. Zo kunt u uw terugreis in een volledig schone auto doen.

Lees meer
Adres parkeerplaats Industriestraße 6, 28119 Bremen, Duitsland
Reistijd shuttle: 3min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met ParkFlug24 bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b