#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten

Veelgestelde vragen over de Corona-voucher

 

Wat is een Corona-voucher?

U hebt in het verleden een parkeerplaats geboekt bij Vliegen en Parkeren. Als u deze wenst te annuleren, vanwege onvermijdbare en buitengewone omstandigheden ten gevolge van het Coronavirus, krijgt u een voucher (tegoedbon) om in de toekomst een nieuwe parkeerplaats te reserveren ter waarde van 100% van uw oude reservering.

Waarom een voucher?

Internationale reisrestricties vanwege het coronavirus hebben ertoe geleid dat wij plots een ongekend aantal annuleringen binnenkrijgen. Dit is een enorme uitdaging voor ons bedrijf. Met de vouchers kunnen we de afhandeling van deze annuleringsverzoeken over een langere periode spreiden om toch te voldoen aan de service die u als klant van ons verwacht.

Tot wanneer is deze voucher geldig?

De voucher kunt u in een periode van 18 maanden na ontvangst verzilveren. Indien u de voucher niet binnen deze periode verzilvert, krijgt u automatisch aan het einde van de periode het openstaande bedrag teruggestort.

Wat is de waarde van de voucher?

De waarde is gelijk aan het bedrag dat u reeds hebt betaald voor uw eerder gereserveerde parkeerplaats min eventuele transactiekosten of kosten voor een annuleringsverzekering.

Is uw nieuwe parkeerplaats duurder? Dan betaalt u zelf het verschil bij. Is de nieuwe parkeerplaats goedkoper? Dan krijgt u het verschil teruggestort op uw rekening.

Welke parkeerplaatsen kan ik met de voucher reserveren?

U kunt de voucher gebruiken om alle beschikbare parkeerplaatsen te reserveren op Vliegen en Parkeren. Dit zijn parkeerplaatsen bij vliegvelden in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk.

Wie kan deze voucher gebruiken?

De voucher is persoonsgebonden en alleen te gebruiken door dezelfde boeker als op de originele (geannuleerde) reservering.

Hoe kan ik de voucher gebruiken/verzilveren?

U kunt de voucher verzilveren door bij het maken van een nieuwe reservering de code in te voeren die op uw voucher staat vermeld. U krijgt dan direct korting op uw nieuwe reservering ter waarde van uw voucher.
Let op: momenteel kan de voucher nog niet worden gebruikt. Wij zijn druk bezig een extra stap aan het reserveringsformulier toe te voegen, waar u de code kunt invullen en waarmee de kosten automatisch worden verrekend.

Wat is het voordeel van de Corona-voucher?

Door het verkrijgen van de voucher krijgt u 100% van de waarde van uw reservering om een nieuwe parkeerplaats te reserveren. U hoeft dan géén annuleringskosten á 15% van het totaalbedrag af te dragen.

Uw vraag staat hier niet bij?

Neem gerust contact met ons op als u uw antwoord hier niet hebt kunnen vinden door te mailen naar info@vliegenenparkeren.be

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b