#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten

COVID-19: richtlijnen omtrent annuleringen

Beste klant,

Vliegen en Parkeren houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus COVID-19 nauwlettend in de gaten om u zo beter van dienst te kunnen zijn. Daarom beschrijven we op deze pagina onze richtlijnen wat betreft het wijzigen of annuleren van uw reservering. Indien u een reservering hebt:

Met annuleringsverzekering

U kunt uw reservering annuleren tot het moment van aanvang. U krijgt het volledige orderbedrag vergoed (exclusief de kosten van de annuleringsverzekering). 

Zonder annuleringsverzekering 

U kunt uw reservering tot 48 uur (zie hiervoor de informatie op uw bevestiging) voor aanvang annuleren. Er wordt 15% van het orderbedrag ingehouden als annuleringskosten.

Proces na annulering

Na annulering, zullen wij 100% van de orderwaarde (min transactie- en verzekeringskosten) aanbieden in een zogenaamde Corona-voucher. Dit geldt voor ieder type reservering. Met deze voucher kunt u op een later moment een nieuwe reservering maken en krijgt u direct de waarde van uw order als korting.

U kunt de corona-voucher inwisselen tot achttien (18) maanden na afgifte (het moment dat u annuleert). Is de voucher dan nog niet ingewisseld, dan storten wij het nog openstaande bedrag automatisch aan u terug. Bij een reservering met annuleringsverzekering krijgt u het volledige bedrag teruggestort. Zonder annuleringsverzekering wordt er 15% annuleringskosten in rekening gebracht.

Wilt u direct uw reservering annuleren in ruil voor een voucher? Klik dan op onderstaande knop, vul uw reserveringsnummer (Mobian ID*), naam en emailadres in. Zodra wij uw bericht ontvangen maken we de annulering voor u in orde. U ontvangt een bevestiging per e-mail. Dit is uw nieuwe voucher dus bewaar deze goed.

Reservering annuleren

* MOBIAN is onze boekingspartner. Bij MOBIAN ID vult u uw 9-cijferige reserveringsnummer in. Deze code vindt u terug op uw reserveringsbevestiging.

Heeft u verder nog vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. 
Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u een goede gezondheid en nog een fijne dag.

Met vriendelijke groet,
Team Vliegen en Parkeren.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b