#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten

COVID-19: richtlijnen omtrent annuleringen

Laatst bijgewerkt: 15 september 2020

 

Beste klant,

Vliegen en Parkeren houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus COVID-19 nauwlettend in de gaten om u zo beter van dienst te kunnen zijn. Daarom beschrijven we op deze pagina onze richtlijnen wat betreft het wijzigen of annuleren van uw reservering. Indien u een reservering hebt:

 

Inclusief annuleringsverzekering

U kunt uw reservering annuleren tot het moment van aanvang. U krijgt het volledige orderbedrag vergoed (exclusief de kosten van de annuleringsverzekering).

 

Exclusief annuleringsverzekering

U kunt uw reservering tot 48 uur (zie hiervoor de informatie op uw bevestiging) voor aanvang annuleren. Er wordt 15% van het orderbedrag ingehouden als annuleringskosten.

 

Annuleer uw reservering hier zelf

Met de groene knop hieronder kunt u uw reservering zelf annuleren in ruil voor een Corona-voucher. Let op: u wordt doorverwezen naar een pagina van onze partner Mobian. Het nummer (of MOBIAN ID) van uw huidige reservering geldt als 'voucher'. Het is daarom van groot belang dat u dit goed bewaart. De voucher heeft de waarde van het volledige orderbedrag van uw reservering.

 

Annuleer in ruil voor voucher

 

Gebruik van de Corona-voucher

Heeft u een Corona-voucher en wilt u deze inwisselen? Dit is momenteel nog niet mogelijk via onze website. Mocht u een nieuwe reservering willen maken, stuur dan een mail naar info@vliegenenparkeren.be en wij kunnen u een passend alternatief bieden tegen dezelfde voorwaarden als de Corona-voucher.

 

Coronamaatregelen van de parkings

Houd er rekening mee dat diverse parkeeraanbieders coronamaatregelen hanteren. Zorg ervoor dat u een gezichtsmasker bij u heeft en houd rekening met de veiligheidsafstanden en het desinfecteren van uw handen. Tevens kunnen sommige parkings u vragen een corona-vragenformulier in te vullen. Namens ons én de parkings: hartelijk dank voor uw medewerking! 

 

Heeft u verder nog vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via info@vliegenenparkeren.be.

Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel gezondheid en sterkte toe. 

Met vriendelijke groet,
Team Vliegen en Parkeren

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b