#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.3
Bekijk beoordelingen

Blitz Parkservice Dusseldorf Airport

Bij Düsseldorf Airport is een ruim parkeeraanbod met meerdere opties en services. Zoekt u een parking Dusseldorf International Airport waar u overdekt parkeert in combinatie met valetservice? Dan bent u bij Blitz Parkservice aan het juiste adres. De parkeerplaats is uitstekend beveiligd en heeft meer dan voldoende servicemogelijkheden. Dusseldorf Airport Blitz Parkservice is om te beginnen 24/7 geopend en heeft een verlicht en geasfalteerd terrein. De parkeerplaats is beveiligd dankzij camera’s, omheing en een slagboom. U wordt tijdens het parkeren netjes geholpen met uw bagage en u kunt zelfs uw auto laten wassen tijden uw reis!

Lees meer
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120, Terminal B-C
Adres parkeerplaats Im Kleinen Feld 56, 40885 Ratingen, Duitsland
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Blitz Parkservice bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen
Klanten over Blitz Parkservice
Blitz Parkservice wordt gemiddeld beoordeeld met 8.3
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Hendrik Bekaert- 20-12-2017 "Prijs/kwaliteit is goed. Betrouwbare valet service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Geert L- 19-12-2017 "Goedkoop en prima service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Spraken helaas slecht Nederlands wel engels"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren bij Blitz Parkservice Düsseldorf Airport

Wanneer u kiest voor Parkservice Blitz Dusseldorf Airport dan rijdt u direct naar de luchthaven op adres Flughafenstraße 120 bij terminal B-C uitgang 10-11. Hier neemt een chauffeur van Blitz Parkservice uw auto na een korte inspectie over en parkeert de auto in de ondergrondse parkeergarage. U dient 30 minuten voor aanvang bij de luchthaven telefonisch contact op te nemen en zo kan Blitz Parkservice Dusseldorf International ervoor zorgen dat een chauffeur voor u klaar staat. Bij teurgkomst neemt u weer telefonisch contact op en uw auto wordt terug gereden naar de luchthaven. U vindt geheel specifieke informatie terug op de reserveringsbevestiging die u krijgt na het maken van een reservatie.

Uw mening telt: beoordeel Blitz Parkservice Düsseldorf

Wij zijn graag eerlijk en verwachten dat ook van onze klanten. We zullen uw mening niet onder banken of stoelen steken. Daarom vindt u op ons onafhankelijk boekingsplatform alle ervaringen van onze klanten, goed en slecht. Wilt u graag uw mening geven over uw parkeerervaring bij Blitz Parkservice Dusseldorf Airport. Laat het ons dan weten via de uitnodiging die u per mail van ons ontvangt. Zo blijft onze vergelijker transparant en dat is voor iedereen het beste.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b