#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 6min reizen 6min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.8
Bekijk beoordelingen

Cleverparks Dusseldorf Airport

Parking Airport Düsseldorf is bij Cleverparks, zoals de naam al doet vermoeden, een slimme optie. Cleverparks is een voordelige en betrouwbare parking met een ruime optielijst. De parking ligt op ongeveer 6 minuten reistijd met een shuttlebus van Düsseldorf Airport. U kunt naast shuttle parking ook kiezen voor valet parkeren Düsseldorf Airport. De parkeerplaats van is uitgebreid voorzien van de aspecten veiligheid, faciliteiten en service. De parking biedt 24-uurs bewaking, voertuig inspectie en is afgesloten middels omheining en een slagboom. Er is geen maximale doorrijhoogte op het geasfalteerde en verlichte terrein en er is een wachtruimte inclusief toilet. Tegen meerprijs kunt u ervoor kiezen uw auto overdekt te parkeren, uw autosleutels mee te nemen op reis en zelf uw auto te laten wassen. Hoe dan ook, Airport Düsseldorf parking is een veilige én voordelige keuze!

Lees meer
Adres parkeerplaats Theodorstraße 290, 40472 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 6min
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Cleverparks bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen
Klanten over Cleverparks
Cleverparks wordt gemiddeld beoordeeld met 7.8
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wilfried Boetselaar- 20-12-2017 "Al eens eerder via Dusseldorf geparkeerd. Betrouwbaar, doen wat er beloofd wordt. Telefonisch contact soms moeilijk vanwege Duitse taal."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Prima mensen, 2x 10 minuten wachten was ook goed. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Pim Timons- 19-12-2017 "Redelijke locatie prima prijs, reserveren ging ook makkelijk"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Uw auto Parkeren bij Cleverparks

U kunt uw auto op twee manieren parkeren bij Cleverparks. U kunt kiezen uit shuttle parking en valet parking Düsseldorf Airport. Beide parkeervormen zijn gemakkelijk én voordelig. Bij shuttle parking rijdt u direct naar de parking, parkeert hier uw auto en wordt vervolgens met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. Bij valet parking rijdt u direct naar het vliegveld, hier staat een chauffeur voor u klaar die uw auto parkeert. U kunt simpelweg uw reis vervolgen. Welke keuze u ook maakt, Airport parking Düsseldorf is gemakkelijk én voordelig!

Een Parking reserveren via Vliegen en Parkeren

Wanneer u op zoek bent naar een voordelige parkeerplaats Luchthaven Düsseldorf, dan bent u bij Vliegen en Parkeren aan het juiste adres! Wij hebben een ruim aanbod van gecertificeerde parkings die allen vele malen voordeliger zijn dan de officiële airport parkings. U kunt al snel tientallen euro’s besparen, met name wanneer u kiest voor lang parkeren Düsseldorf Airport. U kunt ons beschikbare aanbod vinden door het juiste vliegveld en uw reisdata in te voeren. U betaalt geen reserveringskosten en u heeft al binnen enkele minuten een parkeerplaats geregeld!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )