Alle aanbieders vergelijken

 

Dit product is momenteel niet beschikbaar

Deluxe Valet Parking

Valetparking is de meest comfortabele vorm van Dusseldorf Airport parking die u er kan vinden. U geeft uw auto gewoon pal voor de vertrekhal af in de goede handen van een medewerker van Deluxe Valet Parking en u heeft daarna nergens meer omkijken naar. Na een korte inspectie zal uw wagen naar de parking verreden worden en daar worden geparkeerd op een omheinde parking of optioneel in een beveiligde ondergrondse parkeergarage. Zo kunt u zonder verder tijdverlies aan uw reis beginnen. Er geldt een maximale doorrijhoogte van 2 meter.

Tegen een meerprijs kunt u ook een wasbeurt van het intererieur en/of exterieur van uw auto boeken, zodat u uw auto bij terugkomst weer glansschoon in ontvangst kunt nemen. Let wel: deze service is niet via onze website te reserveren en u dient deze service ter plaatse te bespreken.

Alle voordelen van Deluxe Valet op een rij:

  • Valetservice
  • 24/7 geopend
  • Overdekt parkeren
Lees meer

Wij bieden u dezelfde tarieven als de aanbieders, zónder bijkomende reserveringskosten!

timo keys
  • Altijd de laagste prijs
  • Binnen 2 minuten gereserveerd
  • Geen reserveringskosten

Valetservice bij Deluxe Valet Parking

Er is geen comfortabelere manier van parkeren te bedenken dan valetparkeren: u bespaart veel tijd en irritatie, doordat geen extra tijd voor het parkeren hoeft in te plannen.

Dag van aankomst

Bel Deluxe Valet Parking Düsseldorf 30 minuten voor aankomst op de luchthaven en rijd rechtstreeks naar vertrekhal B-C, waar een medewerker van de parking u zal opwachten. U draagt de autosleutels aan deze professionele chauffeur over. De chauffeur parkeert uw auto en u kunt de terminal inlopen.

Dag van terugkomst

Wanneer u bent teruggekeerd belt u de parking opnieuw, nadat u uw bagage in ontvangst heeft genomen en begeeft u zich weer naar vertrekhal B-C, uitgang 10-11. De chauffeur zal daar weer met uw wagen klaarstaan. Check uw auto zelf op eventuele schade en meld dit meteen als u iets ziet.

Lees meer

Reviews en klantenervaringen

Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten een goede ervaring hebben met het parkeren bij één van onze aanbieders. Zo ook bij Deluxe Valet Parking. WIj vragen onze klanten altijd om hun ervaring te delen, zodat zij onze service en die van de parking kunnen verbeteren maar ook om andere klanten te helpen met het maken van een keuze. Wij kunnen u nog zoveel vertellen, maar het werkt toch het beste als u dit hoort van echte klanten.

Lees meer

Deluxe Valet Parking in het kort

We laten u graag nog één keer in een duidelijk overzicht zien wat u kunt verwachten van parkeren bij Deluxe Valet Parking.

🚗 ParkeermethodeValetservice
🅿️ ParkingOverdekt
✅ ServiceAuto wassen mogelijk
🕓 Openingstijden24/7
terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker
Timo pop up

Reserveren bij Deluxe Valet Parking is niet mogelijk

Het is helaas niet mogelijk om een reservering te plaatsen bij Deluxe Valet Parking.

We raden u aan om al het parkeeraanbod bij Düsseldorf Airport te vergelijken. Klik op de knop hieronder om alle beschikbare parkeerplaatsen te bekijken.

Het beschikbare parkeeraanbod bij Düsseldorf Airport bekijken