#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • 8min reizen 8min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Gold Park Dusseldorf Airport

Rondom Dusseldorf Airport is het parkeeraanbod enorm, wij helpen u graag de juiste parkeerplaats te vinden. Bij Gold Park Dusseldorf kunt u terecht voor zowel shuttle als valet parking. Op deze pagina vertellen wij alles over de shuttleservice van Gold Park. De parkeerplaats van Gold Park is in ieder geval voorzien van omheining, een slagboom, camera’s en 24 uurs bewaking. Daarnaast heeft de parkeerplaats geen maximale inrijhoogte en is het netjes geasfalteerd. U kunt de meeste faciliteiten al terugzien op de bovenstaande foto’s. Parking airport Dusseldorf kan ieder moment van de dag en nacht, het is namelijk 24/7 geopend. Gold Park Dusseldorf Airport biedt u de mogelijkheid, tegen een meerprijs, overdekt te parkeren en u dient uw autosleutels in te leveren.

Lees meer
Adres parkeerplaatsVogelsanger Weg 39, 40470 Düsseldorf, Duitsland
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met GoldPark Shuttle bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen

Shuttle parkeren bij Gold Park

Het shuttle parkeren werkt zeer eenvoudig. Op de dag van parkeren rijdt u naar de Vogelsanger Weg 39, 40470 in Düsseldorf, dit is het adres van de parkeerplaats van Gold Park Luchthaven Dusseldorf. Hier meldt u zich bij een werknemer en zodra uw reservering gecheckt is kunt u uw auto parkeren. U wordt vervolgens zo snel mogelijk naar de luchthaven gebracht, houdt hierbij rekening met een maximale wachttijd van 30 minuten, dit zal veelal stukken minder zijn.

Op de dag van retour dient u nadat u geland bent telefonisch contact op te nemen met Gold Park Airport Dusseldorf. Zij sturen na uw telefoontje direct een shuttlebus naar de luchthaven. U stapt in bij de luchthaven en u wordt direct weer teruggebracht naar de parkeerplaats. U vindt het gehele proces en de contactgegevens terug op uw reserveringsbevestiging.

De klantreviews en ervaringen

Het gemiddelde cijfer van Dusseldorf gold Park is het gemiddelde van alle klantreviews. Iedere klant krijgt namelijk na het maken van een reservering de gelegenheid de parkeerervaring te delen en te beoordelen. U kunt de parkeeraanbieder beoordelen op drie aspecten en u kunt een omschrijving geven van het parkeren. Wij waarderen het zeer als u een review invult, zo kunt u andere klanten en ons informeren!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b