#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Gold Park Valet Dusseldorf Airport

Gold Park is met zijn gouden shuttlebus een opvallende verschijning rondom de luchthaven van Düsseldorf. Ze bieden echter naar het shuttle parkeren ook een valetservice aan. Wij vertellen u alles over Gold Park Dusseldorf en de bijbehorende valet service. Allereerst wordt uw auto geparkeerd door een chauffeur. De net geasfalteerde parkeerplaats is voorzien van camera’s, omheining, 24-uurs bewaking en een slagboom. Bij Gold Pak is uw Airport parking Dusseldorf dus altijd veilig en betrouwbaar. De parkeerplaats en additionele services van Gold Park Valet Dusseldorf zijn 24/7 beschikbaar en u dient zoals bij iedere valet service uw sleutels in te leveren. U kunt tegen een meerprijs ook uw auto overdekt laten parkeren, zo staat uw auto nog net wat beter beschermd.

Lees meer
Adres parkeerplaatsVogelsanger Weg 39, 40470 Düsseldorf, Duitsland
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met GoldPark Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen

Valet parkeren bij Gold Park

Het parkeren bij Gold Park Valet Dusseldorf Airport gaat zeer eenvoudig in zijn werking. U rijdt op de dag van uw vlucht direct naar de luchthaven, het adres dat u kunt invoeren in uw navigatie is Flughafenstraße 105, 4074 Düsseldorf. U dient ongeveer 30 minuten voor aankomst Gold Park telefonisch te informeren over uw komst. Tijdens dit gesprek wordt ook de specifieke locatie doorgegeven. Let erop dat Engels waarschijnlijk de voertaal zal zijn. Bij aankomst neemt een chauffeur de auto over en parkeert deze op de parkeerplaats.

Op de dag van terugkomst neemt u na landing weer telefonisch contact op. Naar aanleiding van dit telefoontje wordt uw auto weer direct terug geregen. Dit gehele proces van Gold Park Valet vindt u ook terug op de reserveringsbevestiging die u krijgt na het maken van een reservering.

De klantervaringen en reviews

Wij vertellen u graag alles over Gold Park en in dit geval met name Valet Gold Park. De services zullen natuurlijk verschillend beoordeeld worden. Iedere klant krijgt na afloop van het parkeren een uitnodiging om de parkeeraanbieder te beoordelen en de parkeerervaring te delen. Wij zijn zeer benieuwd naar uw mening en ervaring. Niet alleen kunt u andere klanten informeren maar ook ons. Zo weten wij precies wat we aanbieden.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b