#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Overdekt Overdekt
  • 8min reizen 8min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Auto wassen Auto wassen

Park Am Ring Shuttle Düsseldorf Airport

Park Am Ring luchthaven Düsseldorf is een schoolvoorbeeld van een parking met veel extra's. Niet alleen kunt u er uw auto uitstekend (overdekt) parkeren, maar deze staat er tevens uitermate veilig.

24-uursbewaking inclusief wel 10 camera's op een omheind, verlicht en bestraat terrein. Ook kunt u er 24/24 uur per week terecht. Met de shuttlebus staat u binnen 8 minuten op luchthaven Düsseldorf.

Er is een wachttruimte met toilet aanwezig. U kunt uw wagen gedurende uw afwezigheid voor u laten wassen of zelfs laten repareren en bijvoorbeeld uitdeuken.

Reserveer Park Am Ring of een andere Düsseldorf Airport parking eenvoudig via Vliegen en Parkeren.

Lees meer
Adres parkeerplaats Theodorstraße 290, 40472 Düsseldorf, Duitsland
Reistijd shuttle: 8min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park Am Ring Shuttle bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen

Parkeren bij Park Am Ring Düsseldorf: hoe werkt dat?

Rijd op de dag dat uw reservatie aanvangt naar het adres van Parm Am Ring Düsseldorf shuttle (Theodorstraße 290, 40472 Düsseldorf, Duitsland). Neem een half uur voor aankomst telefonisch contact op met Park Am Ring via het nummer op de voucher die u van ons krijgt. Eenmaal daar mag u uw auto op vertoon van deze voucher parkeren.

Als u uw auto wilt laten wassen, laat dit dan ter plaatse aan een medewerker weten. U rekent dat ook ter plaatse pas af.

Bij terugkomst belt u na de landing weer met Park Am Ring DUS. Dan zullen zij een shuttlebus naar de luchthaven sturen om u op te pikken.

Uw mening telt: beoordeel Park Am Ring Düsseldorf

Wij zijn graag eerlijk en verwachten dat ook van onze klanten. We zullen uw mening niet onder banken of stoelen steken. Daarom vindt u op ons onafhankelijk boekingsplatform alle ervaringen van onze klanten, goed en slecht. Wilt u graag uw mening geven over uw parkeerervaring bij Park Am Ring op Düsseldorf Airport. Laat het ons dan weten via de uitnodiging die u per mail van ons ontvangt. Zo blijft onze vergelijker transparant en dat is voor iedereen het beste.

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b