#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 10min reizen 10min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8
Bekijk beoordelingen

Park for Holiday Dusseldorf Airport

Op zoek naar een Dusseldorf Airport parking? Dan zijn er talloze mogelijkheden die u wellicht al overwogen hebt. Park for Holiday biedt een uitstekende shuttle service waardoor u goedkoop bij vliegveld Dusseldorf parkeren kan. De parking beschikt over goede veiligheidsfaciliteiten zoals een camera, omheining en een slagboom en daarnaast hebben zij een verlicht terrein op slechts 10 minuten reisafstand van de terminal. Deze luchthaven Düsseldorf parking is 24 uur per dag geopend en dus kunt u hier met alle vluchttijden terecht!

Lees meer
Adres parkeerplaats Oberratherstraße 8, 40472 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 10min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park for Holiday bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen
Klanten over Park for Holiday
Park for Holiday wordt gemiddeld beoordeeld met 8
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tommy Dijkstra- 20-12-2017 "Telefonisch contact was beetje moeizaam maar uiteindelijk verliep alles prima."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Martijn van Mierlo- 19-12-2017 "Locatie en personeel zag er netjes uit. Simpel zonder poespas."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Terugweg wel 30 minuten moeten wachten..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Uw auto Parkeren bij Park for Holiday

Parking Düsseldorf luchthaven kan op twee mogelijke manieren. Enerzijds kan men kiezen voor het shuttle parkeren, omdat u op die manier goedkoop kunt parkeren. Anderzijds bestaat het valet parkeren. Het valet parkeren is een stuk luxer omdat u zelf niet op zoek hoeft te gaan naar een parkeerplaats. U rijdt alvorens naar de terminal toe en daar ontmoet u de chauffeur, deze zal uw auto gaan parkeren en bij terugkomst rijdt hij of zij de wagen weer netjes voor. Een valet parking Dusseldorf International wordt veel geboekt rondom de Duitse luchthaven, omdat u zo lekker zorgeloos aan de reis kunt beginnen. Wilt u toch liever voordelig parkeren, bekijk dan vooral de shuttle parkeeraanbieders! 

Reserveer een Airport Parking via Vliegen en Parkeren

Bij Vliegen en Parkeren begrijpen we dat uw auto parkeren vliegveld Dusseldorf niet altijd even makkelijk is. Door de toenemende aantallen vliegreizigers worden de parkeerplekken bij luchthavens steeds schaarser. Op Düsseldorf International Airport parkeren wordt daardoor ook steeds lastiger. Gelukkig zijn er veel alternatieven rondom de luchthaven, die een parking Dusseldorf Airport goedkoper en minstens zo comfortabel aanbieden. Zo bent u verzekerd van een parking én u bespaart op uw parkeerkosten! Op onze website is een reservering binnen twee minuten gemaakt en u hoeft hier niet eens een account voor aan te maken! Hierbij geldt: Hoe eerder u reserveert, hoe lager de parkeertarieven. Bekijk de FAQ voor veelgestelde vragen of contact onze gratis klantenservice voor persoonlijk advies!  

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )