#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Overdekt Overdekt
  • 1min reizen 1min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Elektrisch laden <small>( + 25,00 €)</small> Elektrisch laden ( + 25,00 € )

Park Luxus Shuttle Düsseldorf Airport

Park Luxus is een uitstekende aanbieder van parking airport Dusseldorf met twee verschillende diensten: een shuttledienst waarmee u binnen één minuut van de parking naar de luchthaven wordt gebracht en een valetdienst waarbij uw wagen bij de luchthaven van u wordt overgenomen en voor u wordt geparkeerd. Die laatste is vanzelfsprekend iets duurder. In beide gevallen levert u uw autosleutels in.

De parking is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend en er kan overdekt geparkeerd worden. Park Luxus heeft op twee na bijna alle groene vinkjes wat betreft veiligheid, faciliteiten en service: 24-uursbewaking inclusief camera’s, voertuiginspectie, omheining, slagbomen, geen maximale doorrijhoogte, een geasfalteerd en verlicht parkeerterrein met wachtruimte en toilet. Ook bieden ze de mogelijkheid voor elektrisch laden*. Bekijk het overzicht hieronder zelf.

* Het elektrisch laden kunt u niet reserveren.

Lees meer
Adres parkeerplaats Kieshecker Weg 132, Düsseldorf, Duitsland
Reistijd shuttle: 1min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park Luxus Shuttle bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen

Shuttle parkeren bij Park Luxus DUS: hoe werkt dat?

Wanneer u kiest voor parkeren in combinatie met de shuttleservice, rijdt u op de dag dat uw reservatie aanvangt naar het adres van de parking, Kieshecker Weg 132, Düsseldorf, Duitsland. Daar toont u de voucher die u per mail van ons hebt ontvangen en parkeert u vervolgens uw auto. Binnen de kortste keren bent u met de pendelbus onderweg naar het vliegveld.

Het volledige parkeerproces vindt u ook terug op de reservatiebevestiging die u van ons krijgt. Mocht u deze niet ontvangen, laat het dan zo snel mogelijk weten.


Uw mening telt: beoordeel Park Luxus Shuttle Düsseldorf

Wij zijn graag eerlijk en verwachten dat ook van onze klanten. We zullen uw mening niet onder banken of stoelen steken. Daarom vindt u op ons onafhankelijk boekingsplatform alle ervaringen van onze klanten, goed en slecht. Wilt u graag uw mening geven over uw parkeerervaring bij Park Luxus op Düsseldorf Airport. Laat het ons dan weten via de uitnodiging die u per mail van ons ontvangt. Zo blijft onze vergelijker transparant en dat is voor iedereen het beste.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b