#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Elektrisch laden <small>( + 25,00 €)</small> Elektrisch laden ( + 25,00 € )

Park Luxus Valet Düsseldorf

Net als de shuttledienst kunt u er ook bij de valetdienst van Park Luxus DUS van uitgaan dat uw auto zeker en veilig geparkeerd staat. Een groot voordeel van valet is dat u helemaal geen omkijken meer hebt, zodra u op de luchthaven aankomt. Een medewerker van Park Luxus neemt uw wagen van u over en rijdt deze vervolgens naar de airport Düsseldorf parking. U hoeft zich enkel nog om uw vliegreis te bekommeren.

Park Luxus Düsseldorf beschikt over een 24 uur per dag bewaakt, geasfalteerd en verlicht terrein dat volledig is afgesloten met een hekwerk en een slagboom. Ook kan er overdekt worden geparkeerd en is er een wachtruimte met toilet. Een groot voordeel voor de nachtuilen onder ons is dat parking Park Luxus 24 op 24 uur en 7 op 7 dagen per week geopend is.

Tijdens uw reis kan uw elektrische wagen tevens worden opgeladen. Vraag bij aankomst op de parking naar de voorwaarden.

Lees meer
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120
Adres parkeerplaats Kieshecker Weg 132, Düsseldorf, Duitsland
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Park Luxus Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b