#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 5min reizen 5min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Auto wassen <small>( + 14,99 €)</small> Auto wassen ( + 14,99 €)
  • Elektrisch laden <small>( + 8,00 €)</small> Elektrisch laden ( + 8,00 € )

Parken Flughafen DUS Kieshecker Weg - Düsseldorf Airport

Het is misschien wat verwarrend, maar ParkenFlughafenDUS vindt u op twee plekken in Düsseldorf: Neuss en Kieshecker Weg. De parking op Kieshecker Weg ligt pal naast de luchthaven en is daardoor iets duurder dan de parking op Neuss, die op ruim 18 minuten reistijd per shuttle is gelegen. Beide parkings zijn 24 uur per dag geopend en voorzien van camerabewaking, omheining en slagbomen. U vindt er tevens een wachtruimte en toiletten. Kies wanneer u een elektrische auto hebt en op Dusseldorf luchthaven parkeren gaat voor de parking op Neuss, want op Kieshecker Weg zijn geen laadpalen beschikbaar.

Lees meer
Adres parkeerplaats Kieshecker Weg 120, 40468 Düsseldorf, Duitsland
Reistijd shuttle: 5min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Parken Flughafen DUS Kieshecker Weg bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen

Parkeren bij Parken Flughafen DUS Kieshecker Weg: hoe werkt dat?

Op de dag van aanvang rijdt u naar het adres van de parking, Kieshecker Weg 120, 40468 Düsseldorf, Duitsland. Daar parkeert u zelf uw wagen en toont u onze reservatiebevestiging aan een van de medewerkers. Zij zullen u vervolgens met een shuttlebus naar de luchthaven brengen. Bij terugkomst van uw reis neemt u, nadat u uw bagage weer in ontvangst hebt genomen, telefonisch contact op met de parking en zullen zij weer een pendelbus sturen om u op te halen. De instructies voor dit proces en alle overige informatie vindt u na reservatie nogmaals op uw bevestiging. Mocht u deze niet per mail ontvangen hebben, controleer dan eerst de spambox / ongewenste e-mails. Hebt u hem echt niet ontvangen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Uw mening telt: beoordeel ParkenFlughafenDUS Kieshecker Weg Dusseldorf

Wij zijn graag eerlijk en verwachten dat ook van onze klanten. We zullen uw mening niet onder banken of stoelen steken. Daarom vindt u op ons onafhankelijk boekingsplatform alle ervaringen van onze klanten, goed en slecht. Wilt u graag uw mening geven over uw parkeerervaring bij ParkenFlughafenDUS op Düsseldorf Airport. Laat het ons dan weten via de uitnodiging die u per mail van ons ontvangt. Zo blijft onze vergelijker transparant en dat is voor iedereen het beste.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b