#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 10min reizen 10min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Parking Spaces DUS Shuttle

De parking van shuttle- en valetaanbieder Parking Spaces DUS is een van de meest geboekte parkings bij Düsseldorf Airport. En dat is niet niks, want de concurrentie is er moordend!

ParkingSpaces Düsseldorf biedt u een parking met (camera)bewaking op elk uur van de dag en iedere dag van het jaar. U parkeert er op een geasfalteerd parkeerterrein, dus geen zorgen over een modderige auto bij terugkomst. En mocht deze bij aankomst al vies zijn, dan kunt u er uw wagen tevens tegen betaling laten wassen.

Lees meer
Adres parkeerplaats Vogelsanger Weg 39, 40470 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 10min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Parking Spaces DUS Shuttle bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpJa Auto wassen

Parkeren bij ParkingSpacesDUS: zo eenvoudig is het!

Omdat u kiest voor een shuttleservice, parkeert u uw auto zelf op de parking van Parking Spaces op Vogelsanger Weg 39, 40472, Düsseldorf. Op vertoon van de reserveringsbevestiging die u van ons krijgt, wordt u de toegang tot de parking toegezegd en wordt u snel daarna per shuttlebus naar luchthaven Düsseldorf gebracht. U geeft uw autosleutels af aan de medewerker van de parking. Zo kunnen zij uw wagen eventueel nog verplaatsen, indien dat nodig is.

Bij terugkeer neemt u na ontvangst van uw bagage telefonisch contact op met Parking Spaces DUS, zodat de chauffeur tijdig voor u klaar staat, meestal op de plaats waar deze u op de heenweg heeft achtergelaten (de exacte locatie zal voor uw reis met u besproken worden). De shuttlebus brengt u weer binnen 10 minuten terug naar de parking.

 

Laat u horen over ParkingSpacesDUS Shuttle

Om u en de mensen na u zo goed mogelijk van dienst te zijn vragen we al onze klanten om hun ervaring bij Dusseldorf Airport Parking Spaces DUS met ons te delen, zodat ons platform transparant en eerlijk blijft. Uw beoordeling of review over ParkingSpaces helpt ons het aanbod te verbeteren. Neem bij eventuele klachten contact op met onze klantendienst.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b