Alle aanbieders vergelijken

 

Dit product is momenteel niet beschikbaar

VIP Parken Valet Dusseldorf

Bent u op zoek naar een parkeerplaats inclusief een comfortabele valetservice? Bij VIP Parken Valet bent u aan het juiste adres. Hier kunt u terecht voor zowel een valet- als shuttleservice. Via deze pagina vindt u meer informatie over de valet optie en u kunt deze direct boeken en zodoende kunt u al binnen enkele minuten voorzien zijn van een parking bij Duseldorf Airport

Met de valetservice van VIP Parken bent u minimaal tijd kwijt, uw auto wordt namelijk direct bij de luchthaven overgenomen door een chauffeur. De service is beschikbaar van 03:00 - 00:00 en uw auto wordt geparkeerd op een nette en goed beveiligde parkeerplaats. Ook is het mogelijk om uw auto te laten wassen tegen meerprijs. Dit is enkel te boeken via VIP Parken zelf.

Alle voordelen op een rij:

  • Valetservice inbegrepen
  • Auto wassen mogelijk
  • Voertuiginspectie
Lees meer

Wij bieden u dezelfde tarieven als de aanbieders, zónder bijkomende reserveringskosten!

timo keys
  • Altijd de laagste prijs
  • Binnen 2 minuten gereserveerd
  • Geen reserveringskosten

Het valet parkeerproces bij VIP Parken

Valet parking is wellicht wel de meest comfortabele manier van parkeren. Niet alleen hoeft u niet zelf uw auto te parkeren, u bent tevens minimaal reistijd kwijt en u legt een minimale reisafstand af. 

Dag van aankomst

Op de dag van uw vlucht rijdt u naar de luchthaven, het adres is Flughafenstraße 105, 40474 Düsseldorf. Houdt er rekening mee dat u ongeveer 20 – 30 minuten voor aankomst telefonisch contact op moet nemen met Valet VIP Parken. Zo kan de parking ervoor zorgen dat u bij aankomst direct wordt geholpen. De chauffeur van VIP Parken valetservice inspecteert uw auto, noteert de kilometerstand en eventuele schade en parkeert vervolgens uw auto. U kunt na de overdracht direct door naar de luchthaven. 

Dag van terugkomst

Bij terugkomst dient u weer telefonisch contact op te nemen. Doe dit bij voorkeur nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen. Na uw telefoontje zorgt VIP Parken valet Dusseldorf Airport er voor dat er zo snel mogelijk een chauffeur naar de luchthaven komt, met uw auto uiteraard. Zo kunt u hier weer in stappen en uw reis spoedig vervolgen. 

Lees meer

De klantreviews van VIP Parken Valet

Wij snappen het volkomen dat u uw auto niet zomaar weggeeft aan vreemden. Daarom willen wij er graag voor zorgen dat de informatie omtrent de valet parking van VIP Parken transparant wordt aangeboden. Wij geven iedere klant de kans om zijn of haar ervaring te beschrijven en te delen op onze website. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en zo kunt u uw auto met een onbezorgd gevoel uit handen geven. 

Ook ons vergelijkings- en boekingsproces kunt u na afronding van een reservering beoordelen. Wij zijn zeer benieuwd en staan altijd open voor feedback. We horen graag van u!

 

Lees meer

Parkeren bij VIP Parken in één overzicht

Soms is het fijn om alle informatie nog één keer samengevat te zien. Hieronder zie je dan ook de belangrijkste informatie over parkeren bij VIP Parking Valet.

🚗 ParkeermethodeValetservice
🅿️ Parking(On)overdekt
✅ ServiceAuto wassen mogelijk
🕓 Openingstijden03:00 - 00:00
terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker
Timo pop up

Reserveren bij VIP Parken - Valet is niet mogelijk

Het is helaas niet mogelijk om een reservering te plaatsen bij VIP Parken - Valet.

We raden u aan om al het parkeeraanbod bij Düsseldorf Airport te vergelijken. Klik op de knop hieronder om alle beschikbare parkeerplaatsen te bekijken.

Het beschikbare parkeeraanbod bij Düsseldorf Airport bekijken