#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.4
Bekijk beoordelingen

Central Parking Eindhoven Airport

Central Parking is al jarenlang actief en dat rondom meerdere luchthavens. Dankzij deze ruimschootse ervaring weten ze precies hoe ze u moeten helpen en voorzien u dan ook van een nette parkeerplaats. Eindhoven parking luchthaven doet u middels een valetservice, deze service is altijd bij de prijs inbegrepen. De parkeerplaats van Central Parking Eindhoven is uitgebreid voorzien op de vlakken veiligheid, faciliteiten en service. De parkeerplaats en additionele service zijn 24/7 geopend, u kunt dus op ieder moment terecht en hoeft zich geen zorgen te maken over vertragingen.

Let op: u levert uw auto niet direct af bij de luchthaven maar op de Freddy van Riemsdijkweg 11, 5657 EE Eindhoven. Dit is op 1 minuten loopafstand van de vertrekhal. Uw auto wordt na aflevering dus nog verreden naar een andere locatie van Central Parking.

Lees meer
Contactlocatie Valet Freddy van Riemsdijkweg 11, 5657 EE Eindhoven, Nederland
Adres parkeerplaats Freddy van Riemsdijkweg 11, 5657 EE Eindhoven, Nederland
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Central Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Central Parking
Central Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 9.4
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Christian Meijer- 19-12-2017 "Zakelijk reizen altijd met de Valet service van Centralparking"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Het parkeerproces bij Central Parking

U parkeert zoals gezegd in de vorm van valet parkeren. U rijdt op de dag van vertrek direct naar de valet locatie van Central Parking Luchthaven Eindhoven. Deze zit gevestigd op de Freddy van Riemsdijkweg 11, 5657EE in Eindhoven. Hier levert u uw auto af en kunt u te voet naar de luchthaven. Uw auto wordt vervolgens nog verreden naar de parkeerplaats door een chauffeur van Eindhoven Central Parking.

Bij terugkomst dient u even telefonisch contact op te nemen, het telefoonnummer vindt u terug op de reserveringsbevestiging. Vervolgens loopt u weer terug naar de valet locatie en hier zal uw auto weer klaar staan. Vanaf hier kunt u dus weer instappen en uw reis vervolgen. U vindt alle informatie ook terug op de reserveringsbevestiging.

We zijn zeer benieuwd naar uw mening

Het zal u misschien wel opvallen dat de parkeeraanbieder cijfers hebben staan. Deze cijfers zijn gebaseerd op onze klantreviews. Wij geven namelijk iedere klant de mogelijkheid het parkeren te beoordelen, dus ook Central Parking Airport Eindhoven. Alle reviews worden online gepubliceerd en iedere review draagt bij aan het gemiddelde rapportcijfer. Ook kunt u ons beoordelen via reviewplatform Feedback Company. Hier beoordeelt u onze website en het reserveringsproces.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b