#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 05 - 02 u
  • Shuttle Shuttle
  • 18min reizen 18min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

EA Parkeren Eindhoven Airport

Deze parking is een nieuwkomer, maar daarmee zeker niet de minste; EA Parkeren heeft de hoogste beoordeling op de Nederlandse webpagina van Vliegen en Parkeren.

U kunt er op 18 minuten van Eindhoven Airport parkeren en met een shuttle naar de luchthaven worden gebracht. Dat lijkt misschien lang. Maar afhankelijk van waar u vandaan komt, scheelt het u misschien tijd op de heenweg.

Bij EA Parkeren parkeert u op een afgesloten verlicht terrein dat wordt bewaakt door honden. Er zijn een wachtruimte en toiletten aanwezig. Ook kunt u er tegen een meerprijs uw auto laten wassen (ter plaatse te betalen).

Lees meer
Adres parkeerplaats Driehoek 18, 5091ka Oostelbeers, Nederland
Reistijd shuttle: 18min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met EA Parkeren bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieNee Camera'sJa OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen

Parkeren bij EA Parkeren: hoe werkt dat?

Op de dag dat uw reservatie aanvangt, rijdt u naar het adres van Eindhoven Airport parking EA Parkeren (Driehoek 18, 5091ka Oostelbeers, Nederland). Neem 30 minuten voor aankomst telefonisch contact met hen op via het nummer op de reservatiebevestiging die u van ons hebt gekregen. Op vertoon van deze bevestiging kunt u uw auto parkeren. Binnen enkele minuten zal een shuttlebus u naar de vertrekhal brengen. De reistijd bedraagt ongeveer 18 minuten.

Op de terugreis belt u de parking na de landing weer op hetzelfde nummer als op de heenreis. Een medewerker van EA Parkeren zal u vervolgens zo snel mogelijk komen ophalen.

Uw mening telt: beoordeel EA Parkeren Eindhoven

Wij zijn graag eerlijk en verwachten dat ook van onze klanten. We zullen uw mening niet onder banken of stoelen steken. Daarom vindt u op ons onafhankelijk boekingsplatform alle ervaringen van onze klanten, goed en slecht. Wilt u graag uw mening geven over uw parkeerervaring bij EA Parkeren op Eindhoven Airport. Laat het ons dan weten via de uitnodiging die u per mail van ons ontvangt. Zo blijft onze vergelijker transparant en dat is voor iedereen het beste.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b