#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 4:30 - 0:00
  • Te voet bereikbaar Te voet bereikbaar
  • 1min reizen 1min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8
Bekijk beoordelingen

EazzyPark Eindhoven Airport

Als u dichtbij de vertrekhal wilt parkeren op Eindhoven Airport, dan is EazzyPark een aantrekkelijke aanbieder. Deze parking ligt namelijk tegenover de luchthaven en op minder dan een minuut lopen. EazzyPark is, net als de luchthaven zelf, van 4:30 tot 0:00 uur geopend, maar houdt altijd rekening met de eerste en laatste vluchten. Uw auto parkeren op Eindhoven Airport is bij EazzyPark uitermate veilig. De parking is namelijk voorzien van camera’s, omheining, 24-uursbewaking en een slagboom. Ook wordt uw voertuig in een speciale 'videostraat' op schade geïnspecteerd. Op het geasfalteerde en verlichte terrein is geen maximale doorrijhoogte van toepassing en er is een wachtruimte met toilet aanwezig. Na het parkeren wordt u netjes geholpen met uw bagage. Kortom: een uitermate veilige én voordelige parking Eindhoven Airport.

Lees meer
Adres parkeerplaats Luchthavenweg 61, Eindhoven
Loopafstand: 1min
Kaart bekijken
Shuttle Valet Loopafstand
Hoe werkt parkeren op loopafstand?

Als u van niemand afhankelijk wilt zijn, dan is parkeren op loopafstand een goede keuze. U parkeert uw auto zelf en loopt vervolgens binnen enkele minuten met uw bagage naar de vertrekhal. De loopafstanden variëren van minder dan 100 meter tot 1000 meter.

Omdat u bij deze parkeervorm meestal parkeert zonder tussenkomst van een medewerker van het parkeerbedrijf, gaat de slagboom open op kentekenherkenning of met een inrijcode. Deze inrijcode en alle overige informatie kunt u terugvinden op uw reserveringsbevestiging.

Van niemand afhankelijk, zelf parkeren. U ziet waar uw auto geparkeerd staat. Geen wachttijden.
1 Parkeren U rijdt zelf met uw auto direct naar de parkeerplaats en parkeert zelf uw auto op een beveiligd terrein.
2 Direct op reis U bent van niemand afhankelijk, u kunt direct naar de vertrekhal lopen.
3 Bij terugkomst U loopt vanuit de aankomsthal direct naar de parkeerplaats.
4 Naar huis De slagboom zal voor u open gaan en kunt uw weg naar huis voortzetten.
Met EazzyPark bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over EazzyPark
EazzyPark wordt gemiddeld beoordeeld met 8
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Auto dichtbij parkeren bij vertrek dus ideaal dat je niet ver hoeft te lopen. algemeen goed."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren op loopafstand bij EazzyPark: hoe werkt dat?

Bij EazzyPark parkeert u, net als bij de officiële parkings van Eindhoven Airport, op loopafstand. Het proces van parkeren bij EazzyPark op Eindhoven Airport is daarom erg gemakkelijk en snel. U rijdt naar het adres van EazzyPark (Luchthavenweg 61, Eindhoven) en kunt de parking herkennen aan de oranje voorgevel met de tekst 'FlexOffice' erop.

Ter plaatse rijdt u door de videostraat, waar uw wagen ter inspectie wordt gefotografeerd. Nadat u uw bagage uit de auto hebt gepakt, geeft u binnen aan de servicebalie uw autosleutels af. U toont de reservatiebevestiging die u per mail van ons hebt ontvangen. Een medewerker van EazzyPark zal uw auto gaan parkeren. Daarna loopt u in minder dan één minuut naar het vliegveld.

Bij terugkomst loopt u terug, meldt u zich bij de balie en u kunt uw reis weer vervolgen.

Wilt u meer weten over Eindhoven luchthaven parking op loopafstand? Bekijk onze pagina Parkeervormen eens.

Uw mening telt: beoordeel EazzyPark Eindhoven

Wij zijn graag eerlijk en verwachten dat ook van onze klanten. We zullen uw mening niet onder banken of stoelen steken. Daarom vindt u op ons onafhankelijk boekingsplatform alle ervaringen van onze klanten, goed en slecht. Wilt u graag uw mening geven over uw parkeerervaring bij EazzyPark op Eindhoven Airport. Laat het ons dan weten via de uitnodiging die u per mail van ons ontvangt. Zo blijft onze vergelijker transparant en dat is voor iedereen het beste.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b