#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04 - 00
  • Shuttle Shuttle
  • 1min reizen 1min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8
Bekijk beoordelingen

EazzyPark Eindhoven Airport

Als u dichtbij de vertrekhal wilt parkeren op Eindhoven Airport, dan is EazzyPark een aantrekkelijke aanbieder. Deze parking ligt namelijk tegenover de luchthaven en op minder dan een minuut lopen. EazzyPark is, net als de luchthaven zelf, van 4:30 tot 0:00 uur geopend, maar houdt altijd rekening met de eerste en laatste vluchten. Uw auto parkeren op Eindhoven Airport is bij EazzyPark uitermate veilig. De parking is namelijk voorzien van camera’s, omheining, 24-uursbewaking en een slagboom. Ook wordt uw voertuig in een speciale 'videostraat' op schade geïnspecteerd. Op het geasfalteerde en verlichte terrein is geen maximale doorrijhoogte van toepassing en er is een wachtruimte met toilet aanwezig. Na het parkeren wordt u netjes geholpen met uw bagage. Kortom: een uitermate veilige én voordelige parking Eindhoven Airport.

Lees meer
Adres parkeerplaats Luchthavenweg 61, Eindhoven
Reistijd shuttle: 1min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met EazzyPark Eindhoven bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over EazzyPark Eindhoven
EazzyPark Eindhoven wordt gemiddeld beoordeeld met 8
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Auto dichtbij parkeren bij vertrek dus ideaal dat je niet ver hoeft te lopen. algemeen goed."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren op loopafstand bij EazzyPark: hoe werkt dat?

Bij EazzyPark parkeert u, net als bij de officiële parkings van Eindhoven Airport, op loopafstand. Het proces van parkeren bij EazzyPark op Eindhoven Airport is daarom erg gemakkelijk en snel. U rijdt naar het adres van EazzyPark (Luchthavenweg 61, Eindhoven) en kunt de parking herkennen aan de oranje voorgevel met de tekst 'FlexOffice' erop.

Ter plaatse rijdt u door de videostraat, waar uw wagen ter inspectie wordt gefotografeerd. Nadat u uw bagage uit de auto hebt gepakt, geeft u binnen aan de servicebalie uw autosleutels af. U toont de reservatiebevestiging die u per mail van ons hebt ontvangen. Een medewerker van EazzyPark zal uw auto gaan parkeren. Daarna loopt u in minder dan één minuut naar het vliegveld.

Bij terugkomst loopt u terug, meldt u zich bij de balie en u kunt uw reis weer vervolgen.

Wilt u meer weten over Eindhoven luchthaven parking op loopafstand? Bekijk onze pagina Parkeervormen eens.

Uw mening telt: beoordeel EazzyPark Eindhoven

Wij zijn graag eerlijk en verwachten dat ook van onze klanten. We zullen uw mening niet onder banken of stoelen steken. Daarom vindt u op ons onafhankelijk boekingsplatform alle ervaringen van onze klanten, goed en slecht. Wilt u graag uw mening geven over uw parkeerervaring bij EazzyPark op Eindhoven Airport. Laat het ons dan weten via de uitnodiging die u per mail van ons ontvangt. Zo blijft onze vergelijker transparant en dat is voor iedereen het beste.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b