#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 05 - 23 u
  • Valet Valet
  • 3min reizen 3min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Elektrisch laden Elektrisch laden

Euro Parking Eindhoven Airport

Als u op zoek bent naar een goedkope parking nabij Eindhoven Airport, dan is Euro-Parking Eindhoven Airport (ook bekend onder de naam Euro-Flexoffice) een zeer gunstige optie voor u. Deze aanbieder ligt op slechts 3 minuten lopen van de luchthaven. Tegen een meerprijs (te betalen bij de parking) kunt u uw auto laten wassen en uw elektrische wagen via netstroom opladen. Alle parkings van Euro Parking op vliegveld Eindhoven zijn voorzien van 24-uurscamerabewaking met database. Bovendien is er tussen 05:00 en 23:00 altijd iemand aanwezig en wordt er rekening gehouden met de laatste vlucht. Als u wilt parkeren nabij Eindhoven Airport, dan is Euro-Parking een aanbieder om in de gaten te houden.

Let op: u levert uw auto niet direct af bij de luchthaven maar op de Freddy van Riemsdijkweg 16, 5657 EE Eindhoven​. Dit is op 3 minuten lopen van de vertrekhal. Uw auto wordt na aflevering nog verplaatst naar een andere locatie van Euro Parking.

Lees meer
Contactlocatie Valet Freddy van Riemsdijkweg 16, 5657 EE Eindhoven
Adres parkeerplaats Freddy van Riemsdijkweg 16, 5657 EE Eindhoven
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Euro-Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektNee BagagehulpJa Auto wassen

Parkeerproces Euro Parking

Valetparkeren is de eenvoudigste manier van parkeren die u zich kunt bedenken. U rijdt op de dag van uw vlucht naar het adres van de hoofdlocatie van Euro Parking, Freddy van Riemsdijkweg 16, 5657 EE Eindhoven, waarna een medewerker uw auto van u overneemt en mogelijk nog naar een van de andere parkings rijdt (Eindhoven Airport Euro-Parking beheert namelijk meerdere parkings). Nadat u uw auto hebt afgeleverd, hoeft u zich alleen nog om uw verdere reis te bekommeren. U loopt in slechts drie minuten naar de vertrekhal. Bij terugkomst neemt u kort contact op met afdeling Eindhoven EuroParking en loopt u weer naar de plek waar u uw auto op de heenweg aan hen hebt afgegeven. Zodra u bij ons hebt gereserveerd, krijgt u automatisch een reservatiebevestiging waarin bovenstaande informatie en alle andere benodigde gegevens staan vermeld.

Uw mening telt

Als u meer wilt weten over Euro-Parking op Eindhoven Airport, bekijk dan de beoordelingen van onze andere klanten. Zo krijgt u een eerlijk beeld van ons aanbod. Daartegenover staat natuurlijk dat u ook úw mening kunt geven, over ons reservatieproces en over Euro-Parking Eindhoven. Dat is belangrijk om de kwaliteit van onze website te kunnen waarborgen.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b