#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 05:00 - 23:00
  • 1min reizen 1min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
  • Auto wassen Auto wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden

Euro-Parking Sleutelbehoud Eindhoven Airport

Naast de openluchtparking die het Eindhovense Euro Parking aanbiedt, kunt u er nu ook terecht voor een parking op loopafstand met sleutelbehoud. Dat is het enige verschil. Al het andere is precies zoals u gewend bent van Euro-Parking Eindhoven Airport: een omheinde, geasfalteerde parking die 24 uur per dag wordt bewaakt en waar u uw wagen kunt laten wassen en uw elektrische auto kunt laden.

In tegenstelling tot een valetservice om te parkeren bij Eindhoven Airport, waar u uw voertuig recht voor de vertrekhal aflevert, levert u het bij EuroParking af bij het oranje kantoorpand met de tekst Euro-Flexoffice op de voorgevel op 2 minuten loopafstand van de luchthaven. Daar parkeert u uw voertuig vervolgens zelf.

Lees meer
Adres parkeerplaatsFreddy van Riemsdijkweg 16, 5657 EE Eindhoven, Nederland
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Euro-Parking Sleutelbehoud bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektNee BagagehulpJa Auto wassen

Parkeren op loopafstand bij Euro-Parking Sleutelbehoud

Het parkeren op loopafstand bij Euro-Parking Eindhoven werkt zeer gemakkelijk. Rijd op de dag van uw reis naar het adres Freddy van Riemsdijkweg 16, 5657 EE Eindhoven, Nederland. Daar vindt u het Euro-Flexoffice. U hoeft niet te bellen van tevoren; u kunt de parking middels kentekenherkenning oprijden. Wel is er altijd een medewerker van Euro-Parking aanwezig om u bij eventuele problemen te assisteren. Na het parkeren loopt u binnen enkele minuten naar de vertrekhallen van Eindhoven Airport.

Bij terugkomst herhaalt het proces zich: u loopt terug naar uw auto op de parking en rijdt door middel van de kentekenherkenning weer uit. Daarna bent u klaar om uw weg naar huis te vervolgen.

 

Beoordeel Euro-Parking Keep Your Keys Eindhoven

Om de transparantie en betrouwbaarheid van ons platform te waarborgen krijgt iedere klant de mogelijkheid om zowel ons als de betreffende parking te beoordelen. Deze beoordelingen zijn altijd zichtbaar op de website. Zo kunt u een betere afweging maken over waar u uw wagen parkeert.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b