#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Te voet bereikbaar Te voet bereikbaar
  • 3min reizen 3min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.5
Bekijk beoordelingen

Park & Fly P22 Meet en Greet Eindhoven

Bij Park & Fly Meet en Greet parkeert u op loopafstand. De locatie ligt op slechts 200 meter afstand van Eindhoven Airport, u bent dus altijd snel weer op weg en het is dan ook een gemakkelijke vorm van Vliegveld Eindhoven parkeren. De parkeerplaats is uitstekend beveiligd, heeft voldoende faciliteiten en biedt uitstekende service. Het verlichte en geasfalteerde terrein is omheind middels een hek, afgesloten dankzij een slagboom en wordt gecontroleerd door de aanwezige camera’s en 24-uurs bewaking. U kunt elk type auto kwijt, er is namelijk geen maximale doorrijhoogte. De parkeerplaats is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend en u kunt ervoor kiezen om uw autosleutels mee te nemen op uw reis. Parking Airport Eindhoven doet u dus gemakkelijk en snel bij Park & Fly Meet en Greet.

Lees meer
Adres parkeerplaats Luchthavenweg 67, Eindhoven, Nederland
Loopafstand: 3min
Kaart bekijken
Shuttle Valet Loopafstand
Hoe werkt Loopafstand parkeren?

Wilt u van niemand afhankelijk zijn dan is parkeren op loopafstand een goede keuze. U parkeert zelf uw auto en loopt met uw koffers naar de terminal. Dit kan bijvoorbeeld bij Eindhoven op drie verschillende locaties, met verschillende loopafstanden van 150 tot 650 meter. Ook bij Frankfurt Hahn kunt u kiezen voor een parkeeraanbieder op loopafstand.

Bij Park & Fly Eindhoven krijgt u bij reservering een inrijcode om de parkeerplaats te betreden en bij terugkomst weer te verlaten. Deze code kunt u terugvinden op uw reserveringsbevestiging.

Van niemand afhankelijk, zelf parkeren. U ziet waar uw auto geparkeerd staat. Geen wachttijden.
1 Parkeren U rijdt zelf met uw auto direct naar de parkeerplaats en parkeert zelf uw auto op een beveiligd terrein.
2 Direct op reis U bent van niemand afhankelijk, u kunt direct naar de vertrekhal lopen.
3 Bij terugkomst U loopt vanuit de aankomsthal direct naar de parkeerplaats.
4 Naar huis De slagboom zal voor u open gaan en kunt uw weg naar huis voortzetten.
Met Park en Fly P22 Meet en Greet bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Park en Fly P22 Meet en Greet
Park en Fly P22 Meet en Greet wordt gemiddeld beoordeeld met 9.5
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Leonie Veltman- 20-12-2017 "Super dichtbij geparkeerd voor een goede prijs. volgende keer zeker weer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Carola Gierschen- 19-12-2017 "P1 afstand maar dan voor 1/3 van het geld, super!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nando R- 19-12-2017 "Lopen klaar hopsakee"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Uw auto parkeren bij Park & Fly Meet en Greet

Parkeren op loopafstand is een snelle én gemakkelijke optie van Airport Eindhoven parking. U ontvangt een reserveringbevestiging via de mail zodra u via ons bij Park & Fly Meet en Greet heeft gereserveerd. Op deze bevestiging staat een inrijcode. Op de dag van parkeren rijdt u direct naar het adres van de parking. Eenmaal aangekomen vult u de inrijcode in en de slagboom zal voor u opengaan. U kunt uw auto parkeren en uw reis vervolgen! U hebt dus dezelfde luxe als de P-locaties van Eindhoven Airport maar dit vele malen voordeliger! Gemakkelijker én voordeliger gaat parkeren Vliegveld Eindhoven niet worden!

Uw mening telt: beoordeel Park & Fly P22 Eindhoven

Wij zijn graag eerlijk en verwachten dat ook van onze klanten. We zullen uw mening niet onder banken of stoelen steken. Daarom vindt u op ons onafhankelijk boekingsplatform alle ervaringen van onze klanten, goed en slecht. Wilt u graag uw mening geven over uw parkeerervaring bij Park & Fly P22 op Eindhoven Airport. Laat het ons dan weten via de uitnodiging die u per mail van ons ontvangt. Zo blijft onze vergelijker transparant en dat is voor iedereen het beste.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )