#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Auto wassen Auto wassen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.4
Bekijk beoordelingen

Park & Fly P21 Valet Eindhoven Airport

Bij Park & Fly Valet kunt u zoals de naam al doet vermoeden parkeren in de vorm van valet parking. Uw auto parkeren Luchthaven Eindhoven in combinatie met valet parking is de meest gemakkelijke en comfortabele manier van parkeren. De parkeerplaats van Park & Fly Valet ligt op ongeveer een kilometer afstand van Eindhoven Airport. De parkeerplaats is van allerlei veiligheids-, facilitaire en serviceaspecten voorzien. Er is geen maximale doorrijhoogte en het terrein is netjes geasfalteerd en verlicht. Op het terrein is er 24-uurs bewaking, omheining, voertuiginspectie, een slagboom en er hangen camera’s. Op het moment van parkeren wordt u netjes met uw bagage geholpen en u kunt zelfs uw auto laten wassen! Terugkomen bij een schone auto na lang parkeren Eindhoven Airport, dat is pas comfort!

Lees meer
Contactlocatie Valet Freddy van Riemsdijkweg 11, 5657 EE Eindhoven
Adres parkeerplaats Jan Hilgersweg 1-3, Eindhoven, Nederland
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Park en Fly P21 Valet Buiten bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen
Klanten over Park en Fly P21 Valet Buiten
Park en Fly P21 Valet Buiten wordt gemiddeld beoordeeld met 9.4
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Werkt zeer efficient, is aan te bevelen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parking Eindhoven Airport bij Park & Fly Valet

Park & Fly Valet is op het gebied van valet parkeren een uitstekend voorbeeld van parkeren Eindhoven Airport goedkoop. Valet parkeren Eindhoven Airport is een zeer gemakkelijk én snelle parkeervorm. U rijdt direct naar de contactlocatie die vermeld staat op zowel de reserveringsbevestiging als onder de Google Maps kaart op deze webpagina. U neemt ongeveer een halfuur voor u verwacht te arriveren telefonisch contact op met de parking. Op deze manier kan de parking ervoor zorgen dat er direct een chauffeur klaar staat. Bij aankomst volgt er een inspectie van de auto en vervolgens parkeert de chauffeur uw auto terwijl u uw reis kunt vervolgen. Voor een uitgebreide uitleg over valet parking Eindhoven kunt u terecht op onze parkeervormen pagina.

Parking Eindhoven Airport via Vliegen en Parkeren

Via Vliegen en Parkeren kunt u eenvoudig een parkeerplaats rondom een vliegveld vinden én reserveren. Ons aanbod is vele malen voordeliger dan de officiële parkeerplaatsen van een vliegveld en u bent dus gegarandeerd voorzien van goedkoop parkeren Vliegveld Eindhoven. U vindt het beschikbare aanbod door de juiste reisdate en het juiste vliegveld te selecteren. Vervolgens ziet u de parkeerkosten Eindhoven Airport. U kunt uw gewenste parkeerplaats eenvoudig reserveren, u ontvangt vervolgens binnen enkele minuten een bevestiging via de mail.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b