#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.4
Bekijk beoordelingen

Park & Fly P21 Valet Overdekt Eindhoven

Bij Park & Fly valet overdekt doet u precies wat u van de naam al verwacht. U kunt uw auto parkeren, op vliegreis gaan en het parkeren gebeurt in de vorm van valet parking en uw auto staat overdekt. Valet parking Eindhoven Airport is een zeer gemakkelijke parkeervorm, uw bent namelijk al gelijk bij het vliegveld en hoeft niet zelf uw auto te parkeren! De parking van Park & Fly ligt op slechts enkele minuten afstand, er wordt dus nooit teveel gereden in uw auto. De parking zelf is uitstekend beveiligd dankzij 24-uurs bewaking, voertuig inspectie, omheining en een slagboom. Het terrein is verlicht en geasfalteerd, 24/7 geopend, uw auto staat overdekt en het is zelfs mogelijk uw auto te laten wassen tijdens uw reis. Zo is het niet alleen Parking Eindhoven Airport goedkoop maar er wordt uitstekende service geleverd!

Lees meer
Contactlocatie Valet Freddy van Riemsdijkweg 11, 5657 EE Eindhoven
Adres parkeerplaats Jan Hilgersweg 1-3, Eindhoven, Nederland
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Park en Fly P21 Valet Binnen bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen
Klanten over Park en Fly P21 Valet Binnen
Park en Fly P21 Valet Binnen wordt gemiddeld beoordeeld met 9.4
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Louise Vanlaere- 04-07-2019 "Snelle service, beide keren. Ook goed te betalen dus gaan we wellicht vaker doen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren bij Park & Fly Valet Overdekt

Valet parking Eindhoven is een zeer comfortabele maar ook voordelige parkeervorm. U rijdt direct naar het vliegveld, ongeveer 30 minuten voor u verwacht te arriveren neemt u telefonisch contact op met de parking. Bij aankomst staat er een chauffeur voor u klaar die na een inspectie uw auto overneemt. U kunt uw reis vervolgen terwijl de chauffeur uw auto parkeert. Bij terugkomst neemt u weer telefonisch contact op zodra u uw bagage in ontvangst heeft genomen. Er wordt vervolgens een chauffeur richting het vliegveld gestuurd om uw auto weer aan u te overhandigen. Zo gemakkelijk kan luchthaven Eindhoven parkeren zijn.

Uw mening telt: beoordeel Park & Fly Valet Overdekt Eindhoven

Wij zijn graag eerlijk en verwachten dat ook van onze klanten. We zullen uw mening niet onder banken of stoelen steken. Daarom vindt u op ons onafhankelijk boekingsplatform alle ervaringen van onze klanten, goed en slecht. Wilt u graag uw mening geven over uw parkeerervaring bij Park & Fly Valet Overdekt op Eindhoven Airport. Laat het ons dan weten via de uitnodiging die u per mail van ons ontvangt. Zo blijft onze vergelijker transparant en dat is voor iedereen het beste.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b